IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    http://www.financialjesus.com/fun/the-big-mac-index/

Tokyo, Japan – It takes 10 minutes for an average worker to earn enough money to buy a Big Mac
    Los Angeles, USA – 11 minutes
    Bogotá, Colombia – 97 minutes
    Nairobi, Kenya – 91 minutes
    Jakarta, Indonesia – 86 minutes
    Lima, Peru - 86 minutes
    Caracas, Venezuela – 85 minutes
    Mexico City, Mexico – 82 minutes
    Manila, Philippines – 81 minutes
    Mumbai, India – 70 minutes
    Sofia, Bulgaria – 69 minutes

Мумбайците ги бием с цяла минута
    Ха ха ха,

много добре Джей!

Не съм чел статията, ама Биг Мак купен откъде?

Коментар

• http://www.financialjesus.com/fun/the-big-mac-index/

Tokyo, Japan – It takes 10 minutes for an average worker to earn enough money to buy a Big Mac
      Los Angeles, USA – 11 minutes
      Bogotá, Colombia – 97 minutes
      Nairobi, Kenya – 91 minutes
      Jakarta, Indonesia – 86 minutes
      Lima, Peru - 86 minutes
      Caracas, Venezuela – 85 minutes
      Mexico City, Mexico – 82 minutes
      Manila, Philippines – 81 minutes
      Mumbai, India – 70 minutes
      Sofia, Bulgaria – 69 minutes

Мумбайците ги бием с цяла минута
      Last edited by Jay Gould; 28.06.2010, 17:26.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
        Виж чия снимка седи зад чвора:

После ми кажи дали има шанс да действа на своя глава?
        Няма голямо значение на кого е снимката, защото специално при чвора съм сигурен че снимката се мени на всеки 4 години

Ама дай за чвора да си пишем в другата тема. Идеята ми е, след днешните позитивни събития в Инвестора, тази тема да изпадне от първа страница.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Стамболов, вместо да ни постваш тук ялови новини, що не кажеш какво е официалното мнение на ГЕРБ за Операция "Тъпите"? Обсъдихте ли вече на партийно събрание поведението на др. Чвор? Ще му дърпате ли ушите, щото май сгафи с тая операция.

А сега съвсем сериозно - ако ББ официално се разграничи от тая глупост и премести Чворът на друга работа, може и да гласувам за ГЕРБ на следващите избори. В противен случай редовно ще поствам този виц:
          Виж чия снимка седи зад чвора:

После ми кажи дали има шанс да действа на своя глава?

Коментар

• Йосифе, НЕ ХРАНИ ТРОЛА!

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
              .Коментарът ми за 440хил лв го направих за да видя как ще реагират фанатизираните гербери
              .Етествено ,че заемът е заличен от субсидията която се дава на всички партии от бюджета тоест от нашият джоб.Крайно време е да се спре финансирането на партиите които илзизат някъде за година около 40 мил.лв.Друго чудно защо двамцата не са декларирари пред СП заемът който са теглили в предните си декларации?Такъв не съм видяла
              защото тъпчо не са го теглили за себе си този заем ,а са само гаранти с имотите си по заем теглен от ГеРБ ...научи се да четеш внимателно и тогава задавай тъпите си въпроси.
              Хубаво е да има публичност , но е лошо когато такава информация се чете от олигофрени след което започват олигофренски въпроси и чуденки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Мейси стил....

А къде пише че са спечелили по 440 хил. лв за 1 година?!?

Това което виждам от декларацията е
                "ипотека заличена 440000 в полза на партия ГЕРБ"

Еййй край нямат простотиите ви.
                .Коментарът ми за 440хил лв го направих за да видя как ще реагират фанатизираните гербери
                ГЕРБ си покрили заемите от ипотека за изборите
                Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Цветан Цветанов са заличили ипотеките, които направиха през пролетта на миналата година преди изборите в полза на ГЕРБ за по 440 000 лева.
                http://www.lev.bg/view_article.php?article_id=41023
                .Етествено ,че заемът е заличен от субсидията която се дава на всички партии от бюджета тоест от нашият джоб.Крайно време е да се спре финансирането на партиите които илзизат някъде за година около 40 мил.лв.Друго чудно защо двамцата не са декларирари пред СП заемът който са теглили в предните си декларации?Такъв не съм видяла
                http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
                Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Първо правило - НЕ ХРАНИ ТРОЛА! Чудя ти се на акъла защо въобще отговаряш.

Че иначе ще продължи в същия стил и по много.
                  Аман!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    ..............
                    Първо правило - НЕ ХРАНИ ТРОЛА! Чудя ти се на акъла защо въобще отговаряш.

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
                      Имотите, парите и дълговете на хората от властта
                      Имам въпрос и ако може някой да ми отговори .Как са спечелили по 440 хил. лв за 1 година Цецко и Бойко , при положение, че им е абсолютно забранена всякакъв вид търговска дейност? Говорим за премиер и вице, не за селско заптие все пак..

Мейси стил....

А къде пише че са спечелили по 440 хил. лв за 1 година?!?

Това което виждам от декларацията е
                      "ипотека заличена 440000 в полза на партия ГЕРБ"

Еййй край нямат простотиите ви.

Коментар

• Имотите, парите и дълговете на хората от властта
                        Сметната палата публикува декларациите от заемащите висши държавни длъжности за имуществото, придобито през 2009 г. http://register.bulnao.government.bg/2010/index.html. .......
                        Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Цветан Цветанов са декларирали, че имат заличена ипотека за по 440 хил. лв. в полза на ГЕРБ. Още през пролетта на 2009 г. те обявиха, че са ипотекирали домовете си, за да финансират предизборната си кампания, тъй като партията им е извън парламента и няма право на държавна субсидия.

Декларацията на премиера показва, че той е спестил 14 484 лв. от заплата, които държи на влог в българска банка. Цветанов е успял да икономиса 5140 лв. от възнагражденията си, които също са на депозит у нас.......
                        Цялата новина от линка http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...ta_ot_vlastta/
                        Имам въпрос и ако може някой да ми отговори .Как са спечелили по 440 хил. лв за 1 година Цецко и Бойко , при положение, че им е абсолютно забранена всякакъв вид търговска дейност? Говорим за премиер и вице, не за селско заптие все пак..
                        http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
                        Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от salsa Разгледай мнение
                          И по трите връзки се работи и със свързване с Гърция и с Румъния и със Сърбия, някои са по напред други току що ни отпуснаха карбланш от европа с частично финансиране. Лошото е че неможе веднага но и трите ще се построят до 2012 и последния до 2013
                          То хубаво, но има ли някаква алтернатива в по-обозримо бъдеще? Не може ли все пак да се ползва терминала в Гърция?
                          Абе дори и малка част да можем да осигурим на първо време, то ще е ясен знак към руснаците накъде вървят нещата.

ПП
                          Глобално погледнато, дори и Турците не биха имали против - те са натовска държава, поглеждат и към ЕС, и едва ли биха ни притискали в интерес на руснаците.

Коментар

• Абе триглавата ламя,

която тръбеше, че има такъв голям излишък,

защо са теглили ТЕЗИ огромни заеми........?????????? !!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• "Не ми се вярва един премиер да не знае, че държавната му компания взима половин милиард лева заем", каза Борисов и се обърна към медиите: " За да им припомните на тези нагли хора, ви давам платежните нареждания, с които плащаме за АЕЦ "Белене".

http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/06/2..._cankov_kamuk/

Джей....споко Бат Бойко няма да остави така нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Има членове не един в законите ни, които касаят членовете на ДКЕВР и други енергийни мафиоти и които предвиждат дълги години затвор, за саботаж, икономически престъпления, щети волно или неволно нанесени на държавата, на цели стопански отрасли, на отделни стопански субекти и на индустрията като цяло.
                                На това отгоре, вместо да дават пари за глупости (като петролопровод Бургас-Александруполис, или Южен поток), да се действа първо максимално бързо, за терминал за втечнен газ (нямам идея в Солун или на наше пристанище), за да можем да внасяме от всякъде, а не само от Русия. Да се види къде другаде наоколо (Гърция, Хърватска, Албания и т.н.) има такива терминали, ако няма, може ли да се направи и там и може ли да се свържат газовите мрежи. Нужни са минимум 2 точки на доставка (ако може поне една извън проливите – за да не може и Турция да ни притиска под натиск от Русия) и дори някоя от тях да не е икономически ефективна, само от спада в цените на газта ще наваксаме.
                                Нормално е в бизнеса да не се работи с един доставчик, а поне с 2-ма 3-ма, за да не ти извиват ръцете. От Северна Африка, през Норвегия до Венецуела или САЩ, газ има, цени също. Така и цените ни ще се изравнят с тези на фючърсите и спота, а самите предприятия ще могат да хеджират, ако цените пак се качат както преди 2 години. Само със започването на строеж на терминал, руснаците сами ще се разтичат да преговарят, защото ще си загубят монопола.
                                България плаща най-скъпия газ в Европа, а именно "Газпром" държи страната ни в това състояние.
                                По думите му формулата, която се прилага в търговията с "Булгаргаз", облагодетелства руския монополист "Газпром".
                                "И ние, като държава, която не съумя да изгради междусистемни връзки, да се диверсифицира, си остана на място, десетилетия не правим нищо и затова днес ние плащаме близо три пъти по-скъп газ, отколкото в Европа", коментира бившият изпълнителен директор на "Булгаргаз".
                                По думите му страната ни трябва спешно да се обвърже с други източници на газ. http://www.dnes.bg/politika/2010/06/...ed-falit.93516

Писна ми да ме крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон: http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X