If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аман от Гербери, рози, виолетки, теменужки и др. растителни екземпляри ... Няма ли да се появи някой истински политик, който да се води от интересите на народа и страната питам аз?!?!
Много поздрави от морето. Пиша на някакъв тъп лаптоп с непозната клавиатура и без мишка.....
Не смятам, че си тъпнар. Извинявай, казах го в яда си, защото ме нарече лъжлив. Така че, прескочи сепукуто.
Между другото "Шогун" ми е от най-любимите. Препрочитам я средно на две години.
Обаче определено смятам, че си гадняр. Знаеш защо.....
Ни в клин, ни в ръкав се сетих за една песен на незабравимия Владимир Висоцки:
"Песня про джина"
"У вина достоинство, говорят, целебное.
Я решил попробовать, бутьйлку взял, открил.
Вдруг оттут та вьйлезло что ит непотребное,
может бьйть зеленьй змей, а может крокодил."
По нататък се разбира, че това е вълшебен джин, който предлага в знак на благодарност, че е освободен, да разбие нечия морда. Човека обаче първо иска вино, а след това и дворец.
За негово съжаление се оказва, че единственото, което умее джина е боят.
Или както се казва в песента:
"Кроме мордобитие-никаких чудес".
Сигурно се питате за какво ви отегчавам с песни на Висоцки?
Ами и ние като руския пияница отворихме една бутилка младо вино(ГЕРБ), от вътре излезе чутовен юнак, който трябваше с вълшебната си сила да преобрази страната, и да я поведе към светли бъднини.....
Сега, една година по-късно разбираме, че човекът умее добре да бие, но "кроме мордобитие-никаких чудес"
Ни в клин, ни в ръкав се сетих за една песен на незабравимия Владимир Висоцки:
"Песня про джина"
"У вина достоинство, говорят, целебное.
Я решил попробовать, бутьйлку взял, открил.
Вдруг оттут та вьйлезло что ит непотребное,
может бьйть зеленьй змей, а может крокодил."
По нататък се разбира, че това е вълшебен джин, който предлага в знак на благодарност, че е освободен, да разбие нечия морда. Човека обаче първо иска вино, а след това и дворец.
За негово съжаление се оказва, че единственото, което умее джина е боят.
Или както се казва в песента:
"Кроме мордобитие-никаких чудес".
Сигурно се питате за какво ви отегчавам с песни на Висоцки?
Ами и ние като руския пияница отворихме една бутилка младо вино(ГЕРБ), от вътре излезе чутовен юнак, който трябваше с вълшебната си сила да преобрази страната, и да я поведе към светли бъднини.....
Сега, една година по-късно разбираме, че човекът умее добре да бие, но "кроме мордобитие-никаких чудес"
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Аман от Гербери, рози, виолетки, теменужки и др. растителни екземпляри ... Няма ли да се появи някой истински политик, който да се води от интересите на народа и страната питам аз?!?!
ГЕРБ оттегли предложението за арендатора като пръв купувач
След три месеца на обсъждания и скандали ГЕРБ вчера изтегли от парламента определяния като лобистки текст, който връщаше правото на арендаторите на първи купувач на ниви...
Около законопроекта, внесен в парламента още в средата на април, се развихри сериозен скандал.!!!!На първо четене поправката беше гласувана само с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Дори най-твърдият партньор на управляващите - "Атака", отказа да я подкрепи. Тогава премиерът я защити и отхвърли възможност за редакция..... http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/07..._zakonoproekt/
България ще стане нормална държава, когато политиците се "обиждат" по този начин...
Дилетанте, да не вземеш да посинееш от "злобичка", че Гигов червенее от кеф на морето...
Много поздрави от морето. Пиша на някакъв тъп лаптоп с непозната клавиатура и без мишка.....
Не смятам, че си тъпнар. Извинявай, казах го в яда си, защото ме нарече лъжлив. Така че, прескочи сепукуто.
Е, завиждам ти за морето. Аз тази година ще се размина с него.
Шогун е хубава книга. Но е една от поредицата, която внушава у западняка мита за великата култура на Япония. Толкова велика, че затъмнява китайската. А голямата култура в Далечния изток е именно китайската. Когато Брат Пит си тътри краката в пясъка на Троя и яде недопечено на огъня месо, Китай има превъзходни постижения в техниката, мелиорацията, културата, кулинарията и в още много области. Е, тепърва ще разберем за превъзходството на Изтока и в технологиите и в културата.
Абе май се разписах. Стига.
Не разбрах защо съм гадняр. Като се върнеш от морето, можеш да ми обясниш.
Аре чао и внимавай да не се препечеш, че ще станеш още по-червен, хи-хи-хи!
Ей, ако се обиждаш от умалителното, извинявай.
А за фирмите знаеш, че сгреши - не мъкни вода от десет дерета, за да се изкараш прав. Просто сгреши - виж по-долу подчертаното от мен.
А нещо грешиш и по въпроса за казармата - нямам абсолютно никакви комплекси, все пак прекарах само две години. Нещо не харесвам хората под пагон изобщо. Все пак и между тях можеш да срещнеш свестни. И тъкмо помислих, че и ти си от последните и се раздразник малко от лековатите ти политически анализи. А иначе по някои теми мислиш разумно и компетентно.
Аре не се сърди толкова и не ругай. Смяташ ли наистина, че съм тъпанар. Ако го потвърдиш, веднага си правя сепуку.
Хайде, сайонара!
Дилетанте, чета и не мога да разбера с какво се гордееш ???
С това ,че за една година, именни и безименни герои на ГЕРБ са направили куп золуми в държавата България и когато се разшуми или се мине границата на търпимостта , гърми някое говедо !!!
И какво от това - бика трябва да се скопи и да стане вол, за да работи, а не да гони "михаля"....
Чичо, да не си мислиш, че и аз не се ядосвам от някои неща в политиката на правителството. Има грешки, но има и оправия - случай с Желева, Нанев, Лъчо Мозъка и други. Така че място за оптимизъм има. Мисля, че все още не е време за окончателни оценки, трябва да си изкарат мандата. Това е!
Мисля, че не си прав за термина "зулум". Зулумите бяха специалитет на тройната коалиция.
Естествено, че съм прав. Ама ти явно не знаеш разликата между "фирмите искат да се гарантират плащанията след 1 април 2011" или тезата на държавата "евентуало да им се плати".
А квалификациите и обидите са твой специалитет. Апропо, не съм "гиговчо" а "гигов". Просто съм минал вече половин век. Както впрочем и ти. Та си мисля, не е ли време да се оттървеш от комплексите си от казармата? Явно много ти пречат, щом постоянно ги използваш като аргумент. Вероятно в София има психотерапевти....
Ей, ако се обиждаш от умалителното, извинявай.
А за фирмите знаеш, че сгреши - не мъкни вода от десет дерета, за да се изкараш прав. Просто сгреши - виж по-долу подчертаното от мен.
А нещо грешиш и по въпроса за казармата - нямам абсолютно никакви комплекси, все пак прекарах само две години. Нещо не харесвам хората под пагон изобщо. Все пак и между тях можеш да срещнеш свестни. И тъкмо помислих, че и ти си от последните и се раздразник малко от лековатите ти политически анализи. А иначе по някои теми мислиш разумно и компетентно.
Аре не се сърди толкова и не ругай. Смяташ ли наистина, че съм тъпанар. Ако го потвърдиш, веднага си правя сепуку.
Хайде, сайонара!
Коментар