IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Ха сега де !!! - блозо до твоя кабинет ли е !!!

Сериозно сега - по спомен - мисля, че беше на последния етаж, защото доста обикаляхме по стълбите...Залата е голяма с тераса( 100% съм сигурен, защото бях на терасата до парапета).....

Защо ми остана спомен за 22 - може би с "параграф 22"...съжалявам.
    Но какво да се прави - аз като по-прост и непаметен се излагам, за да има .ляб за УНИВЕРСИТЕТСКИТЕ преподаватели !!!

Ама с този ректор сте за "тапа на ректума"... нещо към гладна стачка се задава в СУ, май ???
    Каб. 22 е на първия етаж. А СДС не се създаде в университете, а в Института по социология на Московска.
    Е, човешко е да се греши.
    Чао, поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
      Ей, в университета няма аудитория с номер 22. Това е кабинет и там е канцеларията на педагозите.
      Ха сега де !!! - блозо до твоя кабинет ли е !!!

Сериозно сега - по спомен - мисля, че беше на последния етаж, защото доста обикаляхме по стълбите...Залата е голяма с тераса( 100% съм сигурен, защото бях на терасата до парапета).....

Защо ми остана спомен за 22 - може би с "параграф 22"...съжалявам.
      Но какво да се прави - аз като по-прост и непаметен се излагам, за да има .ляб за УНИВЕРСИТЕТСКИТЕ преподаватели !!!

Ама с този ректор сте за "тапа на ректума"... нещо към гладна стачка се задава в СУ, май ???

Коментар

• Гигов, абе какви гъби береш там, на морето?

Коментар

• Защо въобще някои твърдят, че има такава партия ГЕРБ.
          АМИ ТО ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА.
          Има Бойко Борисов.
          Борисов ревизира още един проектозакон

Още днес ще бъде направено предложение между първо и второ четене на промените в Закона за приватизацията и следприватизационния контрол областните управители да продават имоти - частна държавна собственост с данъчна оценка на стойност до 10 000 лв. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в кулоарите на парламента, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Сутринта премиерът е направил бърза консултация с областните управители и е установил, че до 10 000 лв. са масовите имоти, които бавят процеса на продажба. „С парламента имаме единно мнение и още днес ще го предложат за поправка, до 10 000 лв.", каза Борисов. Той уточни, че тази стойност на имота до преди 3 месеца си е била 500 000 лв. „Това не е новост. Ние сега го правим - за областните управители до 10 000 лв.", заяви Борисов.

Запитан дали промяната се прави спешно с негова намеса Борисов каза: „Аз не съм ли от партия ГЕРБ? Аз съм председател, а не мога да кажа мнението си, така ли мислите? Или не мога да идвам в парламента, искате да кажете? Виждате, че реагираме в рамките на един ден".
          Това вече дори не е цирк.....
          Бойко просто натрапчиво демонстрира, че владее цялата държава.
          Та за почитателите на Иван Костов....... Путинизацията наистина дойде в България, ама не е донесена от Първанов, ами от Бойко Борисов.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Гигов, това твоето на нищо не мяза....
            Дразниш повече от Факчо по темата за ЗХБГ !!!
            Има един карък на борсата, а аз съм карък в убежденията си ...( все на губещата страна съм)
            Два пъти ми предлагаха работа в ДС - отказах.
            При изграждането на СДС в 22 аудитория на СУ и там отказах....
            Сега морето на картинка го гледам и червенея от благородна завис !!!

За наказание утре ще си копам доматите на вилата !!!
            Ей, в университета няма аудитория с номер 22. Това е кабинет и там е канцеларията на педагозите.

Коментар

Туй топло време ражда циклофреници...
              Спомних си папа, който само ми каза - ще съжаляваш.......(лека му пръст)....
              айде със здраве
              Прав е бил човека, Бог да го прости.

Е, ако се беше вслушал в съветите на по-мъдрите от теб, можеше и друго да е сега...

Коментар

• Туй топло време ражда циклофреници...
                Спомних си папа, който само ми каза - ще съжаляваш.......(лека му пръст)....
                айде със здраве

Коментар

Гигов, това твоето на нищо не мяза....
                  Има един карък на борсата, а аз съм карък в убежденията си ...( все на губещата страна съм)

Чичо, извинявай ако нещо те дразня.
                  Просто с Факушка се бъзикаме. Ами то животът е достатъчно тъжен, та е по-добре да се пошегуваш......
                  Знаеш ли по какво си приличаме? Открай време гласувам (винаги) за тези дето не печелят изборите (почти винаги).
                  И по какво не си приличаме? Абсурд, ако ми бяха предложили работа в ДС да я откажа.
                  Е, в това на младини имаше някаква романтика....... Разузнаване, контраразузнаване и т.н.
                  Ама за доматите ти завиждам. Благородно.
                  Пък и нямам вила.....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Ама не съм там бе....
                    Аз съм в една гора южно от Галата, събирам гъби и охлюви, а от морето миди и рибка, та преживявам някак си....
                    И от един контйнер извадих няколко вестника, та да се осведомя за живота в Бойкоборисовията......
                    Абе Гигов, да не си в Царево !!!!!!
                    Само там по горите съм брал гъби.
                    Гъби на Галата няма - горичката слезе в морето, а другата част е на ИК" Галата"...Нали знаеш , че с тази компания не трябва да се гъбаркаш...

Коментар

Ама не съм там бе....
                      Аз съм в една гора южно от Галата, събирам гъби и охлюви, а от морето миди и рибка, та преживявам някак си....
                      И от един контйнер извадих няколко вестника, та да се осведомя за живота в Бойкоборисовията......
                      Абе май послъгваш... яко,

Коментар

• Гигов, това твоето на нищо не мяза....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Ще ми се да бях станал военен навремето...
                          сега щях да се излежавам на офицерския плаж във Варна...
                          Ама не съм там бе....

Коментар

Ам'чи нали Станишев, бог да го поживи, ми увеличи пенсията, а пък Борисов,чумата да го тръшне, не ми я намали.

Ще ми се да бях станал военен навремето...
                            сега щях да се излежавам на офицерския плаж във Варна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Абе ти откъде имаш пари за море?
                              Ам'чи нали Станишев, бог да го поживи, ми увеличи пенсията, а пък Борисов,чумата да го тръшне, не ми я намали.

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
                                Верно няма, а ми се струва, че няма и да се появи скоро!
                                Тъжно!!!
                                Направо да си прережеш вените...

Коментар

Working...
                                X