Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение

много малко са Герберите вече във форума и още по малко ще стават..... това слънчоглед да си не е лесно....

Иначе какво да ти кажа един ми преброи постовете ,друг иска интернета да си плащам който не ползвам ,трети иска работното време как си уплътнявам когато пътувам във влака или в кола .... а за тях нито дума анонимници ...
като кажат държавен служител сигурно си представят кварталната лелка от Топлофикация която стой пред компютъра от 9 до 5 и половина и за да си бъбря с Дилетант стоят 10 човека опашка....

Дилетанта е толкова далече от икономиката колкото аз до Слънцето за това е достатъчно в момента само подкрепата на икономическата политика на правителствота ... ако има такава в момента ... ако почна за преподавателите , преподаването и корупцията там ....от 7 кл. до магистратурата ще взема една операция Доцентите ще организирам...

Ами салса и аз не искам по цял ден да пише а да дава уроци без да си отчита пред данъчните ,да дава изпити без знания , да не преподава нужния материал, да отчита часове който не е дал , да къса и пуска на изпитите а субективно ....срещу пари и т.н....
Да взима хонорари в няколко университета по едно и също време...

и в просветата трябва едно изследване защо учениците и студентите от година на година излизат по тъпи и по тъпи ... защото и там са мойте данъци....
Салса ти какво работиш?
Коментар