IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    БРАВО, открихте врага в системата на държавната админустрация...
    Операция "Мече" е в ход.След като го заловите, одерете и изпапате на корбан, БФБ ще рипне.
    Едно въпросче към Дилетанта - в университета нямате ли работно време ???
    Щото не съм разбрал да си на свободна практика творец - по скоро на форумен платец на герберите ми мясаш...

много малко са Герберите вече във форума и още по малко ще стават..... това слънчоглед да си не е лесно....
    Иначе какво да ти кажа един ми преброи постовете ,друг иска интернета да си плащам който не ползвам ,трети иска работното време как си уплътнявам когато пътувам във влака или в кола .... а за тях нито дума анонимници ...
    като кажат държавен служител сигурно си представят кварталната лелка от Топлофикация която стой пред компютъра от 9 до 5 и половина и за да си бъбря с Дилетант стоят 10 човека опашка....
    Дилетанта е толкова далече от икономиката колкото аз до Слънцето за това е достатъчно в момента само подкрепата на икономическата политика на правителствота ... ако има такава в момента ... ако почна за преподавателите , преподаването и корупцията там ....от 7 кл. до магистратурата ще взема една операция Доцентите ще организирам...
    Ами салса и аз не искам по цял ден да пише а да дава уроци без да си отчита пред данъчните ,да дава изпити без знания , да не преподава нужния материал, да отчита часове който не е дал , да къса и пуска на изпитите а субективно ....срещу пари и т.н....
    Да взима хонорари в няколко университета по едно и също време...
    и в просветата трябва едно изследване защо учениците и студентите от година на година излизат по тъпи и по тъпи ... защото и там са мойте данъци....
    Салса ти какво работиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      БРАВО, открихте врага в системата на държавната админустрация...
      Операция "Мече" е в ход.След като го заловите, одерете и изпапате на корбан, БФБ ще рипне.
      Щото не съм разбрал да си на свободна практика творец - по скоро на форумен платец на герберите ми мясаш...
      Ех, благодаря ти, че ме настани на работа в университета! А иначе не пиша в работно време, пиша на собствен лаптоп, плащам си интернета. С една дума, пиша си на собствена издръжка.
      А защо мислиш, че като нападам хора в държавната администрация, съм непременно гербер? Странно! Аз си мисля, че защитавам принципи, а ти ме обвиняваш, че съм бил от Герб. Значи ти смяташ Герб за принципни, така ли? Ах ти, прикрит гербер такъв!

Коментар

• Чиче, я да обмениме мъдри мисли за дървените, в темата, че явиж на коя страница отиде...

Коментар

• БРАВО, открихте врага в системата на държавната админустрация...

Коментар

• По-здрав за държавните служители (припев).

http://www.youtube.com/watch?v=Gcj34...feature=avmsc2

Коментар

• Меche имаш 4500 поста, загубил си девет работни дена само в писане, ако средно хабиш 1 минута на пост. Ти си форумен плъх. Още повече че голяма част от писанките ти са по работно време в държавна институция.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Рядко тъпо изказване ,но се ла ви....
                Първо - милиционер във форума.....това си ти!
                Второ- ако ти си тъп да ползваш служебен компютър и да участваш на борсата аз не съм , само защото играя с реални пари и няма всички милиционери като теб в министерството да се развличат за моя сметка мен и да отчитат дейност а и да източат акауанта... също. Нали всичко се следи в държавните ужреждения....
                Абе тъпото си е тъпо.... но като му се обясни ....
                Ами обясни бе, умнико, обясни!

Коментар

• Meche какво се нервиш немога да разбера. Човека ти казва, че неиска да ти плаща заплатата, защото ти злоупотребяваш с времето за което ти плаща като данъкоплатец. Нито пък аз нито пък и другите хора. Немога да разбера какво се дразниш, прав е човека.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                    Виж какво, господине! Ти си на държавна работа и по това време играеш на борсата. Времето на постовете ти го показват. А и ти си го признаваш, макар и с половин уста. , с който се срещам......Не си нито първият, нито последният подобен случай, с който се срещам..
                    Рядко тъпо изказване ,но се ла ви....
                    Първо - милиционер във форума.....това си ти!
                    Второ- ако ти си тъп да ползваш служебен компютър и да участваш на борсата аз не съм , само защото играя с реални пари и няма всички милиционери като теб в министерството да се развличат за моя сметка мен и да отчитат дейност а и да източат акауанта... също. Нали всичко се следи в държавните ужреждения....
                    Абе тъпото си е тъпо.... но като му се обясни ....

Коментар

За последно с теб......!
                      Хем искаш да спра ,хем да си кореспондираме ,хем да ме изследваш ...нещо и теб те ударила съчмата...
                      За толкова стар форумец и да няма с кой два реда да размени дружески или даже да си припомните стар спор или някой нещо да каже в миналото за теб , ми се виждаше чудно но с този характер и злоба вече всичко е ясно...
                      Писах ти нещо за работата и интернета и борсата ,но ти ме обвини в лъжа....какво да се разбираме и извиняваме. Ти си никой за мен ,както сигурно и аз за теб...така че продължавай да си живуркаш и си намери друг обект за изследване.... .
                      П.П. След тази непредизвикана лична нападка съм сигурен ,че ще станеш за още повече хора във форума ... никой
                      Виж какво, господине! Ти си на държавна работа и по това време играеш на борсата. Времето на постовете ти го показват. А и ти си го признаваш, макар и с половин уста. В същото време се хвалиш, че не могат да те сменят и че всички над теб са "гладни , бездарни и партиини ръководители". И продължаваш, убеден напълно в правото си да мамиш работодателя си. И да го обругаваш непрекъснато. С една дума положението е "храни куче да те лае!"
                      Ако мислиш, че това е принципна позиция, то се заблуждаваш дълбоко.
                      В същото време смяташ, че аз съм изпълнен със злоба и имам нещо лично спрямо теб. Не! Даже ми беше симпатичен и още съм убеден, че активното ти писане във форума по другите теми издава разбиране и компетентност. Но в областта на политиката и морала нещо ти куца.
                      Хайде чао, не ми се занимава повече с теб. Не си нито първият, нито последният подобен случай, с който се срещам.
                      Last edited by diletant; 23.07.2010, 14:44.

Коментар

Абе не е ли по-добре да си замълчиш! Още малко и ще изпълниш със смисъл поговорката "крадецът вика, дръжте крадеца!"
                        Става въпрос за принципа да не крадеш от работодателя си, да си лоялен към него, да изпълняваш стриктно задълженията си.. А ти явно си достатъчно нагъл, за да продължаваш да бичиш частно в работно време. И да плюеш ръката, която ти дава хляба. Хайде малко принципност от твоя страна.
                        А персонално ти не ме интересуваш, интересува ме явлението. Това е една от причините да сме на този хал - безхаберността на държавната администрация, която само гледа да лапа, да работи по-малко, да лъже, да бяга от отговорност и т.н. и т.н.
                        Съжалявам, че ти попадна на мушката, но премина известна граница.

П.П. А ако пък нещо греша, прати ми на лични, да не занимаваме повече аудиторията. Ако се окаже, че не си ти случая, ще ти се извиня във форума.
                        За последно с теб......!
                        Хем искаш да спра ,хем да си кореспондираме ,хем да ме изследваш ...нещо и теб те ударила съчмата...
                        За толкова стар форумец и да няма с кой два реда да размени дружески или даже да си припомните стар спор или някой нещо да каже в миналото за теб , ми се виждаше чудно но с този характер и злоба вече всичко е ясно...
                        Писах ти нещо за работата и интернета и борсата ,но ти ме обвини в лъжа....какво да се разбираме и извиняваме. Ти си никой за мен ,както сигурно и аз за теб...така че продължавай да си живуркаш и си намери друг обект за изследване.... .
                        П.П. След тази непредизвикана лична нападка съм сигурен ,че ще станеш за още повече хора във форума ... никой

Коментар

Някой няма ли да вземе отношение по този въпрос

Ами със злобни и завистливи хора никой не обича да контактува..... особено когато са си повярвали че са оторизирани от съдбата да съдят другите без да се погледнат себе си и без да познава опонента си.......
                          И аз така , понякога греша зя хората , но заблудата никога не е дълга...
                          Абе не е ли по-добре да си замълчиш! Още малко и ще изпълниш със смисъл поговорката "крадецът вика, дръжте крадеца!"
                          Става въпрос за принципа да не крадеш от работодателя си, да си лоялен към него, да изпълняваш стриктно задълженията си.. А ти явно си достатъчно нагъл, за да продължаваш да бичиш частно в работно време. И да плюеш ръката, която ти дава хляба. Хайде малко принципност от твоя страна.
                          А персонално ти не ме интересуваш, интересува ме явлението. Това е една от причините да сме на този хал - безхаберността на държавната администрация, която само гледа да лапа, да работи по-малко, да лъже, да бяга от отговорност и т.н. и т.н.
                          Съжалявам, че ти попадна на мушката, но премина известна граница.

П.П. А ако пък нещо греша, прати ми на лични, да не занимаваме повече аудиторията. Ако се окаже, че не си ти случая, ще ти се извиня във форума.
                          Last edited by diletant; 23.07.2010, 13:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bushon Разгледай мнение
                            Чувал съм, че може. Особено в БАН.
                            Освен в администрацията на БАН, ходил ли си някъде другаде в тази институция, създадена още преди създаването на България? Не бъркайте няколко изкукали феодални старци - между които и оня, който искаше да "лекува" рак с нанодиаманти - след като го пенсионираха ) и 90 % от учените работещите в БАН. Дори с феодалите на чело и с по 300-400 лева заплата, на голямата част от работещи учени, БАН е донесла макар понякога не пряко и почти без финансиране, повече пари за България от всички агенции по земеделие и тем подобни подобни паразитни структури, където групи търтеи и курволяци завършили някой свободен университет, получават по над 2000 лева заплати, за да си клатят краката и да крадат.
                            Last edited by Jay Gould; 23.07.2010, 13:48.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Звучи добре, но е доста по-различно от написаното от SS.
                              Но пак повтарям - принципният въпрос е друг. Честно ли е да лъжеш хората, които ти дават заплата и други екстри, като в работно време, на техните компютри и интернет работиш частно за себе си?
                              Някой няма ли да вземе отношение по този въпрос?
                              Някой няма ли да вземе отношение по този въпрос

Ами със злобни и завистливи хора никой не обича да контактува..... особено когато са си повярвали че са оторизирани от съдбата да съдят другите без да се погледнат себе си и без да познават опонента си.......
                              И аз така , понякога греша зя хората , но заблудата никога не е дълга...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bushon Разгледай мнение
                                Чувал съм, че може. Особено в БАН. Мениджърска грешка.
                                А в държавната администрация? И този човек да твърди нагло, че началниците му са тъпанари и не могат да му направят нищо, защото е несменяем. Една от причините за лошото качество на държавната администрация са подобни личности, които доят държавата, бичат собствен бизнес. И на туй отгоре си позволяват да ругаят тези, които ги търпят.
                                Е, с такива хора България няма да се оправи.

Коментар

Working...
                                X