IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Днес
    Войници опъват палатки за чеверме на ГЕРБ
    14.07.2011 17:10
    Военното министерство потвърди, но не вижда нищо нередно
    http://www.dnes.bg/politika/2011/07/...na-gerb.123990

Военният министър не виждал НИЩО НЕРЕДНО!!!!

Герберската наглост няма граница!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Аз за разлика от теб имам по-високо мнение за българския избирател. Той вече гласува "за", а не просто "против".

И никога няма да подкрепи кандидатура на тройната коалиция.
      Ще видим на изборите

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Това че я припознават като кандидат на "тройната коалиция" не значи автоматично, че я "уволняват". На голяма част от българите ще им е безразлично от кои е. Важно е да не е от ченгесарската партия. Аз съм казал, че на втория тур ще гласувам срещу ГЕРБ, който и да е другия. Тоест вотът ми ще е отрицателен.
        Аз за разлика от теб имам по-високо мнение за българския избирател. Той вече гласува "за", а не просто "против".

И никога няма да подкрепи кандидатура на тройната коалиция.

Коментар

Ето ти друга анкета от същия сайт
          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...#storypoll2141

Кой стои зад президентската кандидатура на Меглена Кунева?

1182 гласували

тя е независима (по собствените й думи) (17.01%)

бившата тройна коалиция (по Иван Костов) (46.79%)

президентът Георги Първанов (по Мартин Димитров) (22.93%)

друг (9.64%)

без отговор (3.64%)

Така че гласуващите на този сайт уволняват Миглена Кунева
          Това че я припознават като кандидат на "тройната коалиция" не значи автоматично, че я "уволняват".
          На голяма част от българите ще им е безразлично от кои е. Важно е да не е от ченгесарската партия.
          Аз съм казал, че на втория тур ще гласувам срещу ГЕРБ, който и да е другия. Тоест вотът ми ще е отрицателен.

Коментар

1182 гласували

друг (9.64%)

без отговор (3.64%)

Стамболов интересно ми е да чуя твоето мнение .Защо няма опция ,че зад кандидатурата на Пръмова седи партията , която създаде всички сателити след 89г чрез които ни управлява до ден днешен?
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• мейси отиде да кърка алкохолец защото взеха да и треперят ръцете и не може да щрака по клавиатурата , а гигов се скри в храстите защото го "търсели" ... и най-после настана мир и тишина....

Колко е спокойно и каква хармония струи от тази тема

Коментар

След повече от хиляда гласували на сайта, положението към 16.00 часа е:

"ДА" и "по-скоро ДА" 19,36%
                "НЕ" и "по-скоро НЕ" 78,68%

Така че гласуващите на този сайт уволняват ченгесарницата ГРОБ

1182 гласували

друг (9.64%)

без отговор (3.64%)

Коментар

• Гигов я кажи това ли са функциите и задачите на АРМИЯТА да опъват палатки край язовир „40-те извора” до Асеновград? Там през уикенда ще се съберат депутати и активисти на ГЕРБ, за да ядат чевермета??http://www.focus-news.net/?id=n1545753
                  и една друга новина пак в същата насока
                  Хасковски полицай агитирал за ГЕРБ.Гръб му бил братовчеда депутат Иван Петров. Негов колега бе пенсиониран, след като сигнализира за случая
                  http://www.hsnovini.com/?p=21015
                  Оплакването на Хрисотзов вече фигурира и в сайта на МВР, подготвил е и жалба до комисията за дискриминация, а ако се наложи, е готов и да търси правата си в Страсбург. Защото колкото и правителства да са се сменяли, никой не си е позволявал да се меси в работата на МВР, възмутен е същият.Пресаташето на ОД на МВР Нина Николова не желаела да коментира случая пред медиите.Що ли??
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Строят блокове за ромите от „Филиповци”
                    14 юли 2011 14:03

Възможно е догодина да започне строителството на 8 или 9 триетажни блока, с около 120 жилища за ромите от столичния квартал „Филиповци". Това каза главният архитект на София Петър Диков, чието предложение беше прието днес на заседанието на СОС. За целта София ще кандидатства по Оперативна програма "Регионално развитие" (ОПРР). Ромите сами ще участват в строежа на блокчетата и ще плащат и социален наем за жилищата, каза още Диков.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Гарантирано от ГЕРБ!

Анкета: Какво обеща и какво изпълни ГЕРБ до средата на мандата си

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...rb_do_sredata/

След повече от хиляда гласували на сайта, положението към 16.00 часа е:

"ДА" и "по-скоро ДА" 19,36%
                      "НЕ" и "по-скоро НЕ" 78,68%

Така че гласуващите на този сайт уволняват ченгесарницата ГРОБ

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                        А така,пак Българска работа.
                        Соколов каквото и да им кажеш на папагалите те си имат една плоча и денонощно си я въртят...как не им втръсна не знам , но явно за хора с 2 пръста чело това е..

Цветанов - апартаменти , полицейщина , подслушване..
                        Борисов - мутра , тиква , пожарникар , сикаджия...

това е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Цветанов е откровено най-слабото звено.
                          А за Цветанов.
                          Корупция- само при него откриха такова очевидно разминаване между доходи и мущество. Е и Лъчо мозъка е алтернатива, но той просто не е фактор.

Некадърност - няма нито един осъден висш мафиот или бивш политик. Въпреки многото шум и показни акции които прави.

Липса на мярка - сериозно прекрачва границите на допустима полицейщина. С подслушвания на политици - включително и собствени, с подслушвания на лекари, с пряка намеса в съдебната система.

Тъпота - всяко негово изказване, въпреки общите приказки с които се опитва да се измъква, като цяло избива тъпометъра.

Изобщо перфектната мишена. Той е просто патица с подрязани крила сред банда ловци.

Ами че човек има чувството че всички вицове за милиционери му подхождат.
                          Само да посоча някои от основните доводи на Сугарев:

Дали ще си спомните кой е казал тези мъдри слова? Казал ги е Иван Костов – на 5-ти май 2010 г. – пред предаването “Здравей България”. И е допълнил, че въткрешният министър поема голям риск, “защото той притиска и е успял да притисне с решаващата подкрепа на прокуратурата силовите престъпни групировки”.
                          В заключение лидерът на ДСБ, който днес се кани да подкрепи вота на недоверие на БСП към правителството по повод същия този министър, е окръглил неговия портрет със следния впечатляващ комплимент: „Цветанов има смелост много решително да постави главата си в торбата. Той е инвестирал себе си във войната срещу организираната престъпност. Той показва самопожертвователност като политик, много рядко нещо за българската политика”.

Анализът, направен от Иван Костов, е абсолютно идентичен с анализите на ситуацията, направени от Бойко Борисов и Цветан Цветанов. И въпреки този анализ целите, които си поставят сините лидери, са абсолютно идентични с тези на комунягите: незабавна оставка на Цветан Цветанов. Съжалявам, но не само с тях. Абсолютно идентични са с тези на Алексей Петров. Именно той пряко и сърдечно даде “приятелски съвет” на своя някогашен бизнес-партньор: да махне Цветанов и всичко щяло да си дойде на място. Същото се иска от Първанов, Станишев, ДПС, РЗС, куп придворни политолози и кого ли не още. Никой вече не иска примерно оставката на самия Бойко Борисов, за тъй мразения Дянков просто забравиха.

Защо ли става така? Просто защото такъв е стратегическия сценарий, който се обсъждаше на “Позитано” още месеци преди това: тежка компроматна атака срещу управлението веднага след нова година, като ударът бъде концентриран върху единият вицепремиер – сиреч върху Цветанов. Върху него поради няколко причини.
                          Първо – защото като седящ на най-горещия стол в държавата е и най-уязвим.
                          Второ – защото по този начин се съсипва евентуалната кандидатура за президент от страна на ГЕРБ – и Бойко Борисов се пуска по президентската писта, с очевидната сметка, че след неговата абдикация управляващата партия почти веднага ще се разпадне .
                          Трето: защото при Цветанов – за пръв път в историята на прехода – кранчетата на контрабандните канали, от които се пълнеха партийните каси, взеха нещо да попресъхват. И четвърто – защото това искане съвпада с интересите на мафията, а тя е острието на атаката.

Цветанов може и да не е върха на сладоледа, но сигурно сериозно пречи някому, след като бива нападан така масирано и с такава ярост. И във всеки случай е единствения вътрешен министър, който си позволи да атакува един от недосегаемите в престъпния свят на България – а именно въпросния Трактор, събрал под СРС-тата си, за които още не се знае дори дали са истински, цялата политическа класа.
                          Да се казва обаче, че с неговото отстраняване ГЕРБ ще успее в борбата си с престъпността, е лицемерие, трудно простимо дори за професионални лицемери, каквито са изричащите това мнение. Тъкмо обратното: ако Бойко Борисов се огъне и се вслуша в тези съвети, това ще е началото на края за ГЕРБ. Защото ще е жест, който ще демонстрира слабост. След Цветанов неговите хора ще бъдат отстрелвани един по един.

Коментар

Нали като няма доводи срещу позиция се напада даващия позицията. Ама много са ви некадърни ръководителите. Трябва да ви дават по-широко поле на действие. Иначе рано или късно, по скоро рано, почвате да се държите като пубери.
                            какви доводи да ти давам , когато ти ми повтаряш дословно , в малко по съкратен вариант предния си пост...Тебе ако те е напекло слънцето , мене не е .....
                            и като повтаряш като папагал думите на шапкаря и на мейси си мислиш , че си много оригинален ...

слаби доводи , преразказ на вестникарски клюки и едно и също говориш , което го слушаме от две години ....апартаменти , полицейщина и подслушване.....като папагали когато стане дума за Цветанов само това приказвате ... е за тези глупости какви доводи очакваш...

Коментар

Ами апартаментите са си факт. Не се сещам Цветанов да ги е дарил на Червения кръст например.

Ако има достатъчно доказателство може пък и да ги осъдят, ако законите пречат на Цветанов ами да промени Наказателния кодекс, все пак ГЕРБ имат мнозинство в парламента. Оправдаването със съда може понякога да е обосновано, но няма как във всички случай да е така.

Ето и това убийство което стана преди няклоко дена в Борисовата градина. Първото което направихе от МВР бе да обезценят жертвата - сигурно за да се застраховат тъй като не могат да разкрият убийство дори и не свързано с организираната престъпност. Кой ще им е виновен тогава - съда ли

Да не би тройната коалиция да е подслушвала - Цветанов подслушваше. За подобно нещо в друга европейска държава цялото правителство ще падне веднага, но не и в толерантната към полицейщина Съюзна Република България.

Само където рамките в които се опитват да вкарат България по-скоро им ходи 1984 на Оруел, а не девета симфония на Бетовен

И какво да му гледам на national geographic много малко ме интересува сексуалния живот на сините китове
                              А така,пак Българска работа.
                              Едно време и то след падането на желязната завеса,имахме два апартамента,като и единият е работата на баща ми,които сме изплатили,все пак,а другият от наследството на майка ми,които също е изплатен на държавата.

Така,след това всички,включително и роднини започнаха да завиждат.
                              Проблем два апартамента,ама не може да ги имаш.Как така

Комунистическите фамилии се обогатяват всеки ден и помазаните от тях протежета,които са си в парламента,които няма кои да уволни.
                              Как така стават тия работи..
                              И какво всички наоколо завиждаха.
                              Няма как да имаш два апартамента.Не

Та и тоя пост е също толкова лекомислен,колкото си и далече от действителността.
                              Ако навремето бай Тошо не беше решил да събаря семейната къща за да строи Блокове панелни.Сега и аз щях да наследя поне два етажа в сградата която построиха точно на нашият парцел,след точно 5 години.
                              И така днес наследник на работническо семейство,щях да имам повече апартаменти и от Ц.Ц.

Така,че не а мо са лекомислени глупостите ти,но и си вече настоятелен с тия глупости.
                              Мисли всички видове гледни точки,преди да излизаш и говориш,такива неща.Защото има едни хора,които ще го използват срещу мен и теб.
                              А дали ще поемеш нещичко от думите ми не знам,но не пиши толкова леко.

Ама сега прочети внимателно и после да видим какво ще напишеш.

Коментар

. Сигурно така хората на Цветанов ме откриха!
                                ох шапкар..тебе пък кой те търси , или ти като виден шумкар се криеш из храсталаците , мислейки си ,че някой те търси..ох заблудено момче...Продължавай да цъкаш в сайта , че чувам му паднала посещаемостта ...

Коментар

Working...
                                X