IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стамболов и всички нему клонинги , защо не благоволихте да постнете като новина и да я коментирате, излязлата чернова на доклада на ЕК снощи ??http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...ebni_skandali/
    Запознати със съдържанието на черновата разказаха, че за първи път Брюксел се опитва да отдели ясно проблемите на разследването и прокуратурата от тези в съда. Присъства и темата за многото повдигнати обвинения, които след това не завършват с присъда.Акцентът обаче не е срещу съда, а върху това, че при липсата на доказателства няма как да има присъди. Засегната е тактиката на разследващите по делата срещу организирана престъпност. Като проблем се сочи, че хората първо биват арестувани и обвинявани, а след това започва същинското събиране на доказателства.
    Last edited by коки; 15.07.2011, 10:09.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Йоска твоята регистрация е от 2009, не моята. Ти пишеш на сериозно в политически теми. Аз се забавлявам тук
      .

Регистрацията ми не е 2009 г. но това не е толкова важно....
      както споменах по рано ако искаш да прочетеш някоя тъпня влизаш във форума на Инвестор.бг...незаменим е ...... това е цитат от м. март 2011..просто не можах да намеря нещо по старо за да изразя "сериозността" която влагам когато пиша тука

Не съм политизиран ни най-малко и ако БСП използват доводи като моите просто говори, че мислят рационално.
      ..... не си политизиран, но като споменеш БСП и ставаш най-щастливия човек на света
      За разлика от герберите, които и да искате не можете това.
      това също показва колко НЕ си политизиран....мислиш ,че обиждаш някого с това иронично "гербери"...бъди спокоен "обиждай" на воля, широко скроения човек (гербаджия) великодушно приема хорската простотия (бспар)

И отново изключително елементарно е да използваш техниката ако не си от нас си с тях. Това е просто тъпа манипулация която може да върви срещу обичайните избиратели на герб, но в никакъв случай при мен.
      не напротив , не е манипулация.....не съм прочел едно мнение срещу безобразията на преди управлявалите ... тогава щях да приема ,че си безпартиен, надпартиен , безпристрастен и т.н.

Аз вече съм го писал но да се повторя. Разликата в това да подлагаш на окончателно решение към слабите, и в това да увеличаваш бюджета на МВР и да намаляваш този за здравеопазване, социални дейности и образование по време на криза е само в амплитудата. Не и в стимулите зад тези действия. Дали идеята зад това е богатите и силните да са добре, а бедните да го духат или пък здравите арийци да доминират над слабите и малцинствата е все един същ криворазбран и доведен до крайност социален дарвинизъм.
      а аз да ти кажа ... поне вземи ги прочети тези бюджети ...сравни цифрите и ела пак ми ги обяснявай тези простотии
      Като не падат парите от небето как така падат все върху МВР и за разни спортни зали и стадиони, а и за спасяването на Гърция, но никога не падат върху основното население на тази държава.
      тук вече прекали с "социалистическия" си начин на разсъждение.....Явно не си наясно с основни функции на държавата , ролята й в обществено-икономическия живот .....

пропит си със комунизъм пич за да ми казваш ,че си безпартиен......
      повтаряш само комунистически клишета , както и по рано казах - вестникарски клюки и булшити и нищо съществено и важно.....

и ти като един друг идиот ...Дянков е неолиберал и съсипа държавата......само ,че 1, едва ли знаеш какво характеризира термина "неолиберализъм" и 2. съсипване на държава за 2 години е запазена марка на комунистите и го гледахме този филм 1995-1996 година.
      Last edited by йосиф; 15.07.2011, 08:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        пълен смешко... и примерiте ти са смешни като тебе самия..как звучи само. паметника на село , звънаха в София и от там не разрешиха... приказки на братя Грим

а относно мнението ти за избирателите ..ще ти кажа защо е такова....огледай се за комунистическото ти обкръжение , хвърли и едно око на огледалото...... Е какво видя ... не ти хареса особено нали.....
        Смешно или не, това е истината. Не знам по каква причина не разрешиха на началника на гарнизона да даде войници за мероприятието. Това беше сякаш два-три месеца преди поредните избори. Не помня точно.
        Ама сега ГРОБ използва армията за обслужване на своя пикник, а военният министър смята това за нормално.
        Това беше нормално при комунизма. Когато беше в сила ЧЛЕН ПЪРВИ от живковската конституция.
        Да не би сега бодигардът на Живков да е наследил властта му????
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Йоска твоята регистрация е от 2009, не моята. Ти пишеш на сериозно в политически теми. Аз се забавлявам тук. Не съм политизиран ни най-малко и ако БСП използват доводи като моите просто говори, че мислят рационално. За разлика от герберите, които и да искате не можете това.

И отново изключително елементарно е да използваш техниката ако не си от нас си с тях. Това е просто тъпа манипулация която може да върви срещу обичайните избиратели на герб, но в никакъв случай при мен.

А сега по същество. Всички идеологически обременени неолиберали за мен са фашисти. А политиката на Дянков е такава. Когато финансов министър в условия на криза провежда неолиберална политика той провежда човеконенавстна политика. Това си е фашизъм.

Аз вече съм го писал но да се повторя. Разликата в това да подлагаш на окончателно решение към слабите, и в това да увеличаваш бюджета на МВР и да намаляваш този за здравеопазване, социални дейности и образование по време на криза е само в амплитудата. Не и в стимулите зад тези действия. Дали идеята зад това е богатите и силните да са добре, а бедните да го духат или пък здравите арийци да доминират над слабите и малцинствата е все един същ криворазбран и доведен до крайност социален дарвинизъм.

Като не падат парите от небето как така падат все върху МВР и за разни спортни зали и стадиони, а и за спасяването на Гърция, но никога не падат върху основното население на тази държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Ами това НЕ Е КОМПРОМАТ. От военното министерство са казали, че е истина. Но не виждали НИЩО нередно. А то си е нередно.
            Бях свидетел преди две-три години на следния случай. По време на тройната коалиция.
            Община Шумен беше построила паметник на воините загинали за свободата на България в едно село. И за откриването искаха от началника на гарнизона почетен караул от войници. Щяха да присъстват кмета (БСП), председателят на общинския народен съвет(НДСВ) и други разнопартийни лица.
            Началникът на гарнизона се обади в София и от там не му разрешиха. Така откриването на войнишки паметник се извърши без войници.

Ама това беше при тройната коалиция.
            А при ченгесарското владичество армията обслужва политическите партита на ГРОБ. ПОЗОР!!!
            Апропо, ако имаш високо мнение за българският избирател (каквото аз нямам), би трябвало да се страхуваш от предстоящите избори.
            пълен смешко... и примерiте ти са смешни като тебе самия..как звучи само. паметника на село , звънаха в София и от там не разрешиха... приказки на братя Грим

а относно мнението ти за избирателите ..ще ти кажа защо е такова....огледай се за комунистическото ти обкръжение , хвърли и едно око на огледалото...... Е какво видя ... не ти хареса особено нали.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

не ме интересува какво е казал този или онзи червен мафиот, като толкова те интересува си му анализирай думите, просто няма нужда да ги насочваш към мен.
              към кого да ги насочвам равновесен.. та ти си комунист та дрънкаш ..... къде беше преди две и повече години да се възмущаваш от безобразията на любимците ти.... къде .Разписа в този форум когато получи задачката да помагаш на гигов и мейси , че явно вече издишат....

Дянков бил фашист и защо според тебе .....

Равновесен когато парите падат от небето е лесно да си финансов министър ... а не когато се чудиш от къде да вземеш за да си покриваш разходите... България не е обедняла последните 2 години , емиграцията от България не стартира последните години...Ако си напънеш сивото ще видиш ,че осново българите започнаха по масово да заминават още преди 10-12 години......

Всичко което ми приказваш са червени брътвежи защото за първи път им запари истински под краката...досега всичко е било пунта мара ..циркове за балъци като тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Прави впечатление, че само БСП да пусне поредния компромат срещу ГЕРБ и ти веднага си на линия във форума - пръв да ни го съобщиш.
                Ами това НЕ Е КОМПРОМАТ. От военното министерство са казали, че е истина. Но не виждали НИЩО нередно. А то си е нередно.
                Бях свидетел преди две-три години на следния случай. По време на тройната коалиция.
                Община Шумен беше построила паметник на воините загинали за свободата на България в едно село. И за откриването искаха от началника на гарнизона почетен караул от войници. Щяха да присъстват кмета (БСП), председателят на общинския народен съвет(НДСВ) и други разнопартийни лица.
                Началникът на гарнизона се обади в София и от там не му разрешиха. Така откриването на войнишки паметник се извърши без войници.

Ама това беше при тройната коалиция.
                А при ченгесарското владичество армията обслужва политическите партита на ГРОБ. ПОЗОР!!!
                Апропо, ако имаш високо мнение за българският избирател (каквото аз нямам), би трябвало да се страхуваш от предстоящите избори.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Между другото допускам вероятността че целите на Герб са добри. Но средствата, които използват за тези цели определено са на ръба и често го прекрачват. А човек винаги трябва да приема средствата, в края на краищата се налага да се живее с тях и с последствията им. А на мен средствата на Герб не ми харесват. И не смятам че трябва да се толерират, дори и заради целите. Да намерят други средства и всичко е ок, поне за мен.

Коментар

извинявай, но като си сложите червените очила и ленин оживява.....
                    за апартаментите се писа , той обеснява , проверки му правиха и въпроса е приключил.... не можал да обясни от къде са ... ами донесъл си ги е от чужбина ...разбирам те че говориш за парите от къде са , но това е защото съм умен и успявам да разшифровам неграмотните ви въпроси......

сега увеличен бюджет да е равно на полицейщина е показателно за некомпетентноста на казващия го.....Ако погледнеш бюджетите на МВР последните 10 г. ще видиш ,че те винаги се увеличават ... но никой тогава не говори за полицейщина ..... сега стана полицейщина ...казвам го само като уточнение без да съм проверил дали е точно така ( за увеличения бюджет имам впредвид).....защо се увеличават е тема , която нямам желание да ти разяснявам.....но си има обективни причини...Знам ,че основната теза на комунистите е да изкарат сегашното управление мракобесно и фашистко ... но хората все още не са забравили тяхното такова...Виж такива като тебе определено им харесва тази песничка , затова я повтаряш непрекъснато.....

Много хора не са си понесли отговорноста в тази държава , а комунистите им тежи половин век на гърба ,за което и едно извинявайте не са казали на бълг.народ.....

Така , че твоите "факти" са си факти за тебе , гигов , мейси ...за мен в по голямата си част са манипулирани измислици......

пак ти казвам сваляй си червените очила докато е време , има шанс за тебе ...ще минат години и ще те е срам какво си защитавал...Тя истината така или иначе излиза ......
                    Естествено че парите за апартаментите, ако някой гербер не може да разбере това без да му се каже изрично очевидно си е взел дипломата от училище за бавноразвиващи. И какво по точно е обяснил Цветанов за тези апартаменти едно голямо нищо. Доста години явно е ял само шума и жълъди и не е плащал никаква сметка, за да успее да докаже, че тези пари в края на краищата има теоретична възможност да бъдат спестени. Чиста корупция това е ясно и на малките деца. И не виждам защо го защитавате след като тезата че е невинен е незащитима. Имаме министър на вътрешните работи, които не си плаща данъците и то върху пари, които не би трябвало да има.

Ами полицейщина е вдигането на бюджета на МВР когато се свалят бюджетите на останалите министерства. Това означава че според правителството МВР е много по-важно от останалите министерства. А това на мен ми прилича на полицейщина. Когато държавата страда трябва и МВР да страда това е справедливостта. но когато взимаш от болници и училища за да даваш на полицай. Еми това никак ама никак не изглежда редно.

не знам каква е тезата на БСП, за мен лично Дянков е фашиста в правителството, а не Цветанов. Цветанов е просто милиционер, с психика на милиционер, с държане на милиционер и с мислене на милиционер. Като под всичко това имам в предвид негативния аспект на думата. И тъй като поне по мое мнение милиционерските времена трябва да са свършили преди има няма 21 години, то министър с подобна нагласа няма място в настоящо демократично управление на България.

Да много хора не са си понесли отговорността и Цветанов е един от тях. така че защо да не почнем от него

Аз съм за демократичното развитие на България. А при демократично управление МВР е подчинено на гражданите, а не гражданите на МВР. Която концепция също ми се струва, че доста му се губи на Цветанов, пък и на Бойко.

не ме интересува какво е казал този или онзи червен мафиот, като толкова те интересува си му анализирай думите, просто няма нужда да ги насочваш към мен.

Коментар

• Стамболов-
                      Николай Младенов: България трябва да скъса връзката с ДС

Според закона кадрите на службите на бившия комунистически режим нямат право да заемат определени постове в системата на външното министерство, включително и да бъдат назначавани за посланици.
                      Стамболов и за да няма дискриминация,трябва да се направи всеобща Лустрация Ченгесарите във властта, които са вътре в държавата са основния проблем.
                      ГЕРБ дари средства от държавната си субсидия за лечение на деца в чужбина
                      Добре ,че преди дни по БТВ се заформи една дискусия за субсидиите .Гостите Теодора Захариева и Минчо Христов призоваха тези които орязаха със закон парите от Фонда за лечение на деца в чужбина http://mogilino.wordpress.com/2011/0...5%D1%82%D0%B5/ да внесат част от субсидията си като дарение във фонда.Иначе знаеш ли кога щяха да го направят това Стамболов??Когато цъфнеше налъма.
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• хайде сега равновесен кажи това нормални думи на топ политик ли са или са думи на арогантен и нахален комбайнер....
                        http://frognews.bg/news_37242/R_Petk...pete_kabineta/

ето това не харесвам в така наречената опозиция ... говорят общи приказки и обикновено част от тях употребяват каруцарски език , особено въпросния господин

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Всичките доводи са факти. Не виждам да съм си измислил и едно нещо. нито да съм си изсмукал от пръстите нещо.

Апартаментите той не може да докаже от къде ги има - и това е факт.

Подслушването е абсолютен факт. Флашките всъщност са излизане на яве точно на незаконното подслушване очевидно санкционирано от Цветанов.

Полицейщината също е факт. как иначе може да се обясни увеличения бюджет на МВР. Очернянето на невинни жертви на МВР. Очерването и на всякакви други жертви. Отново най-скандалния пример е това убито момиче наскоро.

За какво ми е да измислям нови работи като за тези стари работи Цветанов не си е понесъл отговорността. Като си я понесе се тръгва на ново. Без това обаче ГЕРБ не заслужава никакво реабилитиране в областта на вътрешните работи.
                          извинявай, но като си сложите червените очила и ленин оживява.....
                          за апартаментите се писа , той обеснява , проверки му правиха и въпроса е приключил.... не можал да обясни от къде са ... ами донесъл си ги е от чужбина ...разбирам те че говориш за парите от къде са , но това е защото съм умен и успявам да разшифровам неграмотните ви въпроси......

сега увеличен бюджет да е равно на полицейщина е показателно за некомпетентноста на казващия го.....Ако погледнеш бюджетите на МВР последните 10 г. ще видиш ,че те винаги се увеличават ... но никой тогава не говори за полицейщина ..... сега стана полицейщина ...казвам го само като уточнение без да съм проверил дали е точно така ( за увеличения бюджет имам впредвид).....защо се увеличават е тема , която нямам желание да ти разяснявам.....но си има обективни причини...Знам ,че основната теза на комунистите е да изкарат сегашното управление мракобесно и фашистко ... но хората все още не са забравили тяхното такова...Виж такива като тебе определено им харесва тази песничка , затова я повтаряш непрекъснато.....

Много хора не са си понесли отговорноста в тази държава , а комунистите им тежи половин век на гърба ,за което и едно извинявайте не са казали на бълг.народ.....

Така , че твоите "факти" са си факти за тебе , гигов , мейси ...за мен в по голямата си част са манипулирани измислици......

пак ти казвам сваляй си червените очила докато е време , има шанс за тебе ...ще минат години и ще те е срам какво си защитавал...Тя истината така или иначе излиза ......

Коментар

• Николай Младенов: България трябва да скъса връзката с ДС
                            Никола Лалов
                            14 Юли 2011

Ограничаването на ДС кадрите в дипломацията бе окончателно одобрено от Народното събрание и очаквано от БСП обявиха, че ще придвижат промените в Закона за дипломатическата служба към Конституционния съд, тъй като представляват лустрация.
                            Според закона кадрите на службите на бившия комунистически режим нямат право да заемат определени постове в системата на външното министерство, включително и да бъдат назначавани за посланици.
                            "България трябва ясно и категорично да прекъсне връзката с ДС. Това не са лустрационни текстове, те не отнемат права. Никой няма човешко право, ако е работил за ДС да стане посланик и да бъде такъв до края на живота си", заяви външният министър Николай Младенов.
                            Опити за въвеждането на лустрация за служителите и сътрудниците на ДС в други закони вече падаха в Конституционния съд, а от левицата обявиха, че са сигурни, че това ще стане и със Закона за дипломатическата служба. Според външно министерство обаче в случая не става дума за лустрация, тъй като не се ограничава правото на труд в МВнР. Посланиците с досиета ще могат да заемат други длъжности в министерството.
                            С промените детайлно се регламентират и правомощията на постоянния секретар, въвежда се и възможност за назначаване на извънредни и пълномощни посланици със седалище в България за страни, в които нямаме задгранично представителство. С измененията се дава възможност посланиците за специални поръчения и специалните координатори да бъдат не само кариерни дипломати. Осигурява се и т. н. "бърза писта" за млади дипломати с качества.

ГЕРБ дари средства от държавната си субсидия за лечение на деца в чужбина
                            13-07-2011

1 200 000 лева от държавната субсидия на ПП ГЕРБ ще бъдат отпуснати и дарени на Център „Фонд за лечение на деца”. Това реши на свое заседание в сряда вечерта Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. До решението се стигна след като ръководството на партията разгледа наличните средства на ПП ГЕРБ от полагащата се държавна субсидия. На база на спестените средства, които с предишно решение на ИК се съхраняват по сметка, както и с оглед на практиката ръководството на партията да дарява целево средства от държавната субсидия за обществено полезни дейности, ръководството реши още да отпусне и дари 100 000 лева за лечението на 6-годишния Теодор Тодоров. Това е второ дарение за лечението на момченцето след като ПГ на ПП ГЕРБ преди време подпомогна финансово лечението на детенцето от кампанията на вестниците „24 часа” и „Труд”.

Коментар

какви доводи да ти давам , когато ти ми повтаряш дословно , в малко по съкратен вариант предния си пост...Тебе ако те е напекло слънцето , мене не е .....
                              и като повтаряш като папагал думите на шапкаря и на мейси си мислиш , че си много оригинален ...

слаби доводи , преразказ на вестникарски клюки и едно и също говориш , което го слушаме от две години ....апартаменти , полицейщина и подслушване.....като папагали когато стане дума за Цветанов само това приказвате ... е за тези глупости какви доводи очакваш...
                              Всичките доводи са факти. Не виждам да съм си измислил и едно нещо. нито да съм си изсмукал от пръстите нещо.

Апартаментите той не може да докаже от къде ги има - и това е факт.

Подслушването е абсолютен факт. Флашките всъщност са излизане на яве точно на незаконното подслушване очевидно санкционирано от Цветанов.

Полицейщината също е факт. как иначе може да се обясни увеличения бюджет на МВР. Очернянето на невинни жертви на МВР. Очерването и на всякакви други жертви. Отново най-скандалния пример е това убито момиче наскоро.

За какво ми е да измислям нови работи като за тези стари работи Цветанов не си е понесъл отговорността. Като си я понесе се тръгва на ново. Без това обаче ГЕРБ не заслужава никакво реабилитиране в областта на вътрешните работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Герберската наглост няма граница!
                                Прави впечатление, че само БСП да пусне поредния компромат срещу ГЕРБ и ти веднага си на линия във форума - пръв да ни го съобщиш.

Ех, гигов, гигов

Така и не разбра, че след като Бойко Борисов разгроми БСП, те нямат силата да се надигнат. Продължавай да хабиш усилия напразно

Коментар

Working...
                                X