IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    При Станишев пенсионерите по два пъти в годината им вдигаха пенсиите и им даваха добавки....
    Майчинските и детските се изплащаха месец за месец и се увеличаваха всяка година ..
    Сега след три месеца....
    Това се роди от 25 млрд Евра задлъжняване на
    икономиката !!!!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Да му пикам на магистралите на тоя

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Прав си за цените. Но пък дали ББ е виновен за това? Наприме цените на горивата растат в цял свят- не може да го обвиним за това - нито за това че растат цените ма хранителните продукти. Също така не е той виновен за ниските пенсии - този проблем е от 20 години, и него можеха да го решат първо Палячото (царя) и после Гея ББ не може да го реши, като главната причина е че няма пари.
        Докато предните правителства разполагаха с ресурс да върнат на хората парите които отиваха като осигуровки в държавния бюджет... Те можеха да отделят НОИ от държавата, и всички вноски да отиват по лични партиди. Не го направиха. Сега ББ и СД са виновни.
        Ами я да те питам - ако ти намалят приходите (заплата), ако няма откъде да компенсираш - как ще се справиш примерно с желанието на щерката за нови дрехи, смартфон и - дай Боже - нова кола? Кой тогава ще е виновен?!? Ще орежеш разходите до това което имаш...
        Но - не! Трябва да ги изкараме по-черни от дявола, за да се върнем ний на власт, че не само на меди доганов му свършват парите от хидрология...
        ...
        Гледам много хора ги разбират нещата отстрани, но никой не отговаря на Главния въпрос: ОТДÈ КИНТÈВЕ?!!!
        Факушка ,
        аз може и да имам акции на БФБ , но имам акции на ДАХ и следя повече горива и ценни материали... ....така че вдигни ценза и не ме смятай за пълен идиот....
        Първо за нефта .... погледни долу в инвестора на каква котировка е и през 2008 г. съм зареждал на 2.5 лв при 150 долара за барел.... а сега нито е 100 долара ,нито долара е висок.....
        Хлябът е същата работа и тогава беше леФче а сега .
        Нарича се акцизи и контрабанда ....
        Две години на държавният апарат не се пипат заплати и им се взимат различни бонуси...
        При Станишев пенсионерите по два пъти в годината им вдигаха пенсиите и им даваха добавки....
        Майчинските и детските се изплащаха месец за месец и се увеличаваха всяка година ..
        Сега след три месеца....
        Не знам но да спасиш 200 К човека от мизерия и болести и да не направиш магистралите .... е по добрият вариант ...
        И на строителите на пирамидите се възхищават на строежите им ,но за това за загинали стотици хиляди хора ...сега същата работа ,да остане за поколенията ще загроби хиляди хора с безумията си...
        Интересно ако ти поставят въпроса да нахраним и излекувам 100 човека или да ги дадат за пътища какво ще избереш в момента...

Коментар

За протокола само... администрацията , полицията , армията и техните семейства ,пенсионерите ,безработните и младите семейства ,турците и циганите ще бият другата година такъв шут на Борисов че и в Банкя ще му се види тясно...
          Няма обществена група която е незасегната от глупостите на сегашното управление ...Въпреки ,че няма алтернатива се са обособили две еднакви групи с малко надмощие на тази която е противник на власта и нейното сваляне на всяка цена...
          С всеки месец тази група ще расте с растежа на цените на парно / 350 лв е мойто за декември -колко пенсии са това/ ток ,вода ,консумативи ... да не говорим за хронителните продукти...
          Прав си за цените. Но пък дали ББ е виновен за това? Наприме цените на горивата растат в цял свят- не може да го обвиним за това - нито за това че растат цените ма хранителните продукти. Също така не е той виновен за ниските пенсии - този проблем е от 20 години, и него можеха да го решат първо Палячото (царя) и после Гея ББ не може да го реши, като главната причина е че няма пари.
          Докато предните правителства разполагаха с ресурс да върнат на хората парите които отиваха като осигуровки в държавния бюджет... Те можеха да отделят НОИ от държавата, и всички вноски да отиват по лични партиди. Не го направиха. Сега ББ и СД са виновни.
          Ами я да те питам - ако ти намалят приходите (заплата), ако няма откъде да компенсираш - как ще се справиш примерно с желанието на щерката за нови дрехи, смартфон и - дай Боже - нова кола? Кой тогава ще е виновен?!? Ще орежеш разходите до това което имаш...
          Но - не! Трябва да ги изкараме по-черни от дявола, за да се върнем ний на власт, че не само на меди доганов му свършват парите от хидрология...
          ...
          Гледам много хора ги разбират нещата отстрани, но никой не отговаря на Главния въпрос: ОТДÈ КИНТÈВЕ?!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение

Яаа ти мече кажи къде работиш държавен служител?

За протокола само... администрацията , полицията , армията и техните семейства ,пенсионерите ,безработните и младите семейства ,турците и циганите ще бият другата година такъв шут на Борисов че и в Банкя ще му се види тясно...
            Няма обществена група която е незасегната от глупостите на сегашното управление ...Въпреки ,че няма алтернатива се са обособили две еднакви групи с малко надмощие на тази която е противник на власта и нейното сваляне на всяка цена...
            С всеки месец тази група ще расте с растежа на цените на парно / 350 лв е мойто за декември -колко пенсии са това/ ток ,вода ,консумативи ... да не говорим за хронителните продукти...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              Никой не може да ми натрие носът, защото аз за ченгесарски червени боклуци не съм гласувала и няма да гласувам .
              ...
              Българите - зомбирани от политическа вулгарност.
              Коки,
              ето един полезен линк, може би освен на манипулаторите и бившите агенти на ДС да свърши работа и на теб.

One way

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                коки, Мачо натри ли ви носа? А коки?
                Никой не може да ми натрие носът, защото аз за ченгесарски червени боклуци не съм гласувала и няма да гласувам .

Българите - зомбирани от политическа вулгарност.
                Свидетели сме на безпрецедентно падение на българската политическа класа. И на стъписваща безизходност.

Наказанието трябва да е сурово!

Ако според европейските коментатори корупцията е трайна културна характеристика на българите, за онези от тях, които се интересуват както от собствения, така и от образа на страната пред света, има два варианта - или да се откажат от държавата, или да потърсят сметка на виновните за уронването на нейния престиж. За моралните щети, които търпи цял един народ, наказанието трябва да е досто сурово…
                http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14774534,00.html
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

http://www.dnevnik.bg/evropa/2011/01...sa_zaplaha_za/

Франция и Германия: София и Букурещ са заплаха за вътрешната сигурност на ЕС

Ето това е вота на доверие на водещите старни от ЕС към сегашното управление а вота на населинието ще го видим наесен и след това ....Бай ,Бай Бойко .. завинаги..

Яаа ти мече кажи къде работиш държавен служител?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                    коки, Мачо натри ли ви носа? А коки?
                    http://www.dnevnik.bg/evropa/2011/01...sa_zaplaha_za/

Франция и Германия: София и Букурещ са заплаха за вътрешната сигурност на ЕС

Ето това е вота на доверие на водещите старни от ЕС към сегашното управление а вота на населинието ще го видим наесен и след това ....Бай ,Бай Бойко .. завинаги..

Коментар

• коки, Мачо натри ли ви носа? А коки?

Коментар

• Факушкa-Официално записите са манипулирани.
                        Факушкa тъй като не съм чела експертизата на Института по криминалистика,касаеща записите, би ли ми я постнала за да я прочета цялата.Според "Галерия": Експертизата не сочи, че СРС-то е манипулация
                        http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/0...aciia.109171,8
                        Виждам ,че Ваньо Танов са го подслушвали по целесъобразност, а не по законосъобразност

Директорът на митниците:Подслушван съм по целесъобразност, а не по законосъобразност
                        20 Януари 2011
                        Подслушван съм бил по целесъобразност, а не по законосъобразност", заяви директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов в четвъртък, след като прекара повече от три часа на разпит в Националната следствена служба.

Танов смята, че от дискредитирането му чрез скандала с изтеклите подслушани телефонни разговори идва от фирми, които са били засегнати от работата му в митниците.

Попитан допуска ли, че може атаката да идва от министъра на вътрешните работи, Танов не изключи изрично тази вероятност, като отговори многозначително: "Може да е и от други лица".

Той каза, че няма намерение да подава оставка. За това, че е подслушван, разбрал, когато на среща при премиера станало дума за нещо, споделено с него по телефона от заместника му Антони Странджев.

"Аз не съм олигофрен да не се сетя, че този разговор е бил записан", каза Танов.

Той ще си търси правата след като скандалът приключи и няма да допусне в него да се замесват членове на семейството му.

Той отхвърли съмненията, че е разполагал със записите на телефонните си разговори и каза, че е научил за тях едва след като са били разпространени.
                        Интересно ,че същата новина я няма в тоя си вид в mediapool.bg,а бе изменена точно след един час с тоя текс.
                        Подслушван по целесъобразност, а не по законосъобразност
                        Ваньо Танов обяви разговора си с премиера за пълен фалшификат

Шефът на митниците знаел, че е "на контрол“ от службите, защото "не е олигофрен"
                        Степан Хиндлиян
                        20 Януари 2011

Шефът на митниците Ваньо Танов заяви, че изтеклият разговор между него и премиера Борисов, от който остават тежки съмнения за разпъване на чадър над определени фирми, е пълен фалшификат.

“Имал съм с премиера много разговори, но този е пълен фалшификат”, обяви Танов.

Той каза, че досъдебното производство, по което е бил подслушван е било образувано по целесъобразност, а не по законосъобразност. По думите му всеки може да бъде закачен на специални разузнавателни средства (СРС) по целесъобразност. Човекът, чийто разговори с премиера, финансовия министър и депутати станаха известни и предизвикаха шумен политически скандал със силно изразен милиционерски отенък, каза, че няма причина да подава оставка.

"В разговорите, които съм провеждал, преди тяхното обработване, няма данни за никакви противозаконни действия. В края на краищата аз водя разговори с премиер, с министър и от тези разговори няма как да има укорима постъпка от моя страна", обясни той.

Танов сподели някои свои размисли пред репортери в четвъртък, след като бе на няколкочасов разпит в Националната следствена служба. Оттам впрочем ще минат всички, чиито имена са замесени в скандала.

Преди ден стана ясно, че подслушването на Танов е било напълно законно и е проведено във връзка със "съмнения" за контрабанда. След това "съмненията" са се превърнали в досъдебно производство, в рамките на което са били назначени специалните разузнавателни средства. Освен шефът на митниците на контрол са били подложени и още лица, които Танов твърди, че не познава. В това число обаче влиза единият от синовете му.

Шефът на митниците е разбрал, че е подслушван, от разговор, проведен при премиера. "Министър Цветанов обвини моя заместник, че е правил срещи с определено лице, а няколко дни преди това Странджев (Антоний Страджев, вече бивш заместника на Танов – бел. ред.) ми беше докладвал, че е проведен разговор между него и Румен Петков. Аз не съм олигофрен, мога да направя извода, че тези разговори са подслушвани".

Танов обясни, че от дискредитирането му чрез скандала интерес имат много фирми, които са "вкарани в правия път", както и уволнени за корупция митничари.

Попитан допуска ли, че може атаката да идва от министъра на вътрешните работи, Танов не изключи изрично тази вероятност, като отговори многозначително: "Може да е и от други лица".

Шефът на митниците не се интересува от въпроса откъде може да изтичат разговорите. "Прокуратурата трябва да изясни откъде са изтекли, кой е извършил монтажа, кого го обслужва. Предоставил съм всички материали по въпросната фирма (на Мишо Бирата – бел. ред.) от началото до края на проверката. Във всеки един момент се вижда какви действия сме извършили и имало ли е някакъв натиск", заяви Танов.

Той повтори, че разговора с Менда Стоянова е пълен фалшификат. "Някой беше написал сценария, само че не може да намери думи, защото ги няма в моя речник. Виждате, че не беше публикуван никакъв гласов файл от този разговор, защото наистина беше пълен фалшификат".

"При условие обаче, че са записвани мои разговори шест месеца, има достатъчен арсенал от думи, които, ако вие напишете един, сложите на компютъра, той ще ви избере, ще ги подреди в съответния ред. Въпросът е, че тогава, там има думи, които ги използва служител от БОП-а (ГДБОП- бел. ред.) и те са станали нещо като синоним на бопаджия. Може би от тази гледна точка са избързали и са сложили тези думи, като са мислили, че ще ги намерят после в записа", анализира Танов.

Преди разпитът му в следствието услужливи източници съобщиха на медиите, че няма как да се сравнят обнародваните записи с разговорите на Танов, прихванати със СРС-та, тъй като последните са унищожени.

"Ако не бяха унищожени записите, тези публикации и тези по-късно излезли манипулирани записи, нямаше как да бъдат показани, при условие, че са запазени оригиналите, защото ще има видимо противоречие и ще стане ясно, че това не е така. Затова този, който е правил сценария, е изчакал да бъде приключено това производство, което е било образувано по целесъобразност, а не по законосъобразност. По целесъобразност всеки може да бъде подслушван", продължи Танов.

"Всеки един митничар твърдеше, че ме познава, когато върши нещо нередно. Всеки един митничар, когото съм уволнил за корупция, има интерес аз да бъда дискредитиран. Ако те са тези лица, аз не зная кои протичат по това досъдебно производство, нормално е да съм бил подложен на мероприятия по целесъобразност", добави той.

Танов ще се поинтересува кой е сценаристът на скандала на по-късен етап, когато приключи всичко. "Този скандал има политически нюанс, а това, което ме интересува в личен план, е защо аз и сина ми, поне той по какъв повод е прикачен към тази група, защо това, което е провеждано по сина ми от службите, е изтъргувано и се намира в престъпни групировки, за да може да бъде дискредитиран той и аз. Това са въпроси, на които ще търся отговорност", заяви шефът на митниците с неприкрито вълнение в гласа и почти насълзени очи.

"Няма цена, която аз да платя, спрямо това, което е проведено спрямо семейството ми. Аз мога да оправдая всеки един, тъй като съм публична личност и преди, и сега работата ми е свързана със засягане на интереси. Оправдавам всякакви действия срещу мен, но никога няма да оправдая действия, които са срещу семейството ми", заключи с драматичен тон Танов.
                        http://www.mediapool.bg/show/?storyid=175038&srcpos=1
                        Пита се в задачата кое накара Танов днес така да говори??Какво става и със записа на Антоний Странджев, който си призна, че всяка дума е вярна ?http://e-vestnik.bg/10868/antoniy-st...avlyavashtite/ http://www.glasove.com/article-11562.php Да не се окаже ,че и при него има манипулация? .Ред и на докторите от Горна Оряховица да кажат ,че и техните записи са манипулирани...Защо да са истински??????Бързо да се направи проверка от прокуратурата....Но някои даже и присъда им дадоха преди време от трибуната на НС
                        Last edited by коки; 20.01.2011, 18:26.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                          Интересно,как Синята коалиция ще гласува "Въздаржал се" за вот на доверие.
                          Много интересно.

А тоя Яне Янев,кои е гласувал за него,няма ли да разследват,може ли въобще такива да има в парламента....Пълен Циркаджия...
                          Всички вече разбраха че Янко Комбайнера има проблеми с психиката и резбата.Пълен циркаджия.Време е да се маха щото става досаден.Предполагам че си плаща на журналята за да ходи по телевизиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Коце ЖелезОто Разгледай мнение
                            налЕ ?

прибирал се към къщи, и един непознат му подарил малко преносима памет...
                            А па тоа съфсем случайно е работник на Багера?
                            кАжи верно ???

че сме прос нарот, прос сме

Ама па толко тъпи ???
                            Тъпи, тъпи, та вдлъбнати.
                            И това ще мине ...

Коментар

• Интересно,как Синята коалиция ще гласува "Въздаржал се" за вот на доверие.
                              Много интересно.

А тоя Яне Янев,кои е гласувал за него,няма ли да разследват,може ли въобще такива да има в парламента....Пълен Циркаджия...

Коментар

• "Федералното бюро за разследване на САЩ е започнало серия арести на над 100 души, заподозрени в организирана престъпна дейност, съобщи ФБР........бюрото провежда най-голямата анти-мафия операция в цялата история на града. Акцията е насочена едновременно срещу 5 от големите градски фамилии плюс една от Ню Джърси."

Хммм тея 5 големи фамилии да не са: Овчарови, Петкови, Станишеви, Гоцеви, Бокови???

Коментар

Working...
                                X