IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
    Наричай ме според ника ми.
    Какво ми е мнението ли? Ами както обикновено. Един чужд журналист, пребивавал един-два дни в София не може да даде истинската картина. Има верни неща, има и наивно-грешни. От подобна статия веднага противниците на правителството казват: "ето, видяхте ли!", а привържениците заявяват: "На, видяхте ли". (Или обратното.)
    Лошото е, че негативните новини се отразяват зле на имиджа на България. Но тези, които оформят официалното, сериозно и имащо последствие отношение към Българиа - политици, институции, банки и т.н. не се основават на написаното в Ройтерс. То е предназначено за четящата средна публика. Но пък тя толкова малко се интересува от България, че едва ли ще си промени отношението, което няма.
    Така че, една статия в Ройтерс може да послужи повече на вътрешната опозиция или пък на правителствените пиар агенции.
    Та това ми е мнението. Доволна ли си?
    Софи според мен не е необходимо да пребивават журналята на чуждите медии в България по дълго за да установят каква е действителността тук ..Достатъчно е и малкото дни за да установят в каква кочина живеем и какви ги вършат управляващите ни.Да не забравяме ,че в любимата ти партийка Герб се състои от пребоядисани комунист, полицай, роднина, мутра,
    комунист, полицай, роднина, мутра...
    Крайно време е ЕС да се намеси решително и да забранят в България да бъдат на власт комунисти и техните деца!
    софияне-80-А, за залата - мисля, че трябва да имаме хубава спортна зала. Сега не може да приемеме домакинство на нито едно сериозно международно състезание. Става въпрос за имидж, а имиджа иска пари.
    Софиянец в новината не става дума за спортна зала ,а за това ,че ще превърнат зала "Св. София" на бившия Партиен дом в нова пленарна зала за депутатите.За това са оделени 14 милиона лв. .http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=802857
    Не мога да разбера какво и има на тая зала в която са в момента ,че ще ми префасонират зала София ,че да имало места за 400 депутати.Вместо да се замислят ,че 240 са много и да ги намалят на 80 ,те ще ми харчат пари взети от нас .Доста е цинично при условие ,че няма достатъчно детски градини за децата ни.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Наричам те софидил ,тъй като ти се превъплъщаваш ту в софиянец80 ту в дилетан и за това обединих по тоя начин двата ника.Та не разбрах какво ти е мнението за статията постната в Ройтерс?
      Наричай ме според ника ми.
      Какво ми е мнението ли? Ами както обикновено. Един чужд журналист, пребивавал един-два дни в София не може да даде истинската картина. Има верни неща, има и наивно-грешни. От подобна статия веднага противниците на правителството казват: "ето, видяхте ли!", а привържениците заявяват: "На, видяхте ли". (Или обратното.)
      Лошото е, че негативните новини се отразяват зле на имиджа на България. Но тези, които оформят официалното, сериозно и имащо последствие отношение към Българиа - политици, институции, банки и т.н. не се основават на написаното в Ройтерс. То е предназначено за четящата средна публика. Но пък тя толкова малко се интересува от България, че едва ли ще си промени отношението, което няма.
      Така че, една статия в Ройтерс може да послужи повече на вътрешната опозиция или пък на правителствените пиар агенции.
      Та това ми е мнението. Доволна ли си?

А, за залата - мисля, че трябва да имаме хубава спортна зала. Сега не може да приемеме домакинство на нито едно сериозно международно състезание. Става въпрос за имидж, а имиджа иска пари.
      За километрите на депутатите. И тези, и предишните, и по-предишните, и по-по-по предишните са като бай Ганьо - келепир е това, келепир. Но се басирам че 99.99% от тези, което сега се възмушават, биха направили същото, ако станат депутати.
      Отговорих ти старателно на трите въпроса. Задоволяват ли те отговорите ми.
      Last edited by Софиянец80; 04.03.2011, 09:47.

Коментар

• коки-Софидил не мрънкай ,а кажи нещо за тая статия http://www.reuters.com/article/2011/...RISKBG20110303 касаеща управляващите ,публикувана в Ройтерс!
        Key political risks to watch in Bulgaria
        Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
        Помолих те да не ме наричаш така. Ако ми изпишеш нормално името, ще ти отговоря.
        Наричам те софидил ,тъй като ти се превъплъщаваш ту в софиянец80 ту в дилетан и за това обединих по тоя начин двата ника.Та чакам 3 отговора -за статията постната в Ройтерс
        -за 14 милиона лв отделени за нова зала на депутатите http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=802857
        - за година депутатите са пропътували със служебните коли 5,13 пъти разстоянието от Земята до Луната която е на 384 403 км .Освен това народните представители са пътували по работа и с личните си автомобили. За това парламентът им е възстановил сумите 789 745,94 лв за гориво.
        http://www.dnes.bg/politika/2011/03/...-lunata.112614 http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=804183
        Last edited by коки; 04.03.2011, 09:39.

Коментар

• Вижте каква зона от Черно Море е дадена от ГЕРБ на Румен Овчаров и приятелите му от Фронтиер и компания за да търсят нефт:

http://www.facebook.com/note.php?not...2&id=565460509

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Софидил не мрънкай ,а кажи нещо за тая статия http://www.reuters.com/article/2011/...RISKBG20110303 касаеща управляващите ,публикувана в Ройтерс!
            Помолих те да не ме наричаш така. Ако ми изпишеш нормално името, ще ти отговоря.

Коментар

• Софидил не мрънкай ,а кажи нещо за тая статия http://www.reuters.com/article/2011/...RISKBG20110303 касаеща управляващите ,публикувана в Ройтерс!
              Last edited by коки; 03.03.2011, 20:01.

Коментар

• Наглост без граници!14 милиона за нова зала на депутатите
                02.03.2011г
                Между 10 и 14 млн. лв. ще даде парламентът, за да превърне зала "Св. София" на бившия Партиен дом в нова пленарна зала. Тази година ще бъде изготвен проектът за новата зала, става ясно от предварителните обявления на Народното събрание в сайта на "Държавен вестник". Ремонтът трябва да започне в края на годината или началото на следващата.

Надеждите ни са залата да е готова или за края на този парламент, или за първия ден на 42-ото НС, обясни главният секретар Иван Славчов. Така ще се сложи край на близо 15-годишната сага с преместването на парламента.

Изграждането на нова зала с купол във вътрешния двор щеше да струва 100 млн. лв., а сега ще е много по-евтино, обясни Славчов. Освен това щяхме да блокираме и центъра, защото в двора камиони не могат да влязат и всичко щеше да се спуска с огромни кранове отгоре, над покрива. А и като се разкопае и излезе археологията, щяхме да се забавим с години, допълни аргументите в полза на преустройството на зала "Св. София" той.

Новата зала ще е в трапецовидна форма с места за 400 депутати. На мястото на всеки освен системата за гласуване вече ще има микрофон и лаптоп.

608 333 лв. ще даде тази година парламентът за ремонти в двете сгради. В основната ще се поправя покривът, където на места гредоредът е изгнил, а стъклените пана са напукани. В Партийния дом пък ще се сменя отоплителната и климатичната инсталация, ще се ремонтира основно и крилото откъм двореца, за да се отвори входът там. Ще се правят ремонти и на някои от кабинетите на етажа на администрацията.

90 000 лв. са предвидени за цветя и венци, а 87 500 лв. за зареждане на офисите, които снабдяват с кафе, вода и сокове залите за заседания и за срещи с чужди гости.
                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=802857
                Не стига, че парламентът от 1990 г. се пълни със случайни, некомпетентНи хора, пълни безхаберници за законодателна дейност и алчници без граници, способни само да уреждат собственото си благополучие т. е. да крадат, ами искат и нова сграда. Те не заслужават наличната достолепна сграда, строена 1884г. и достроявана по-късно в годините. НЕ НИ ТРЯБВАТ 240 ХРАНТУТНИЦИ И 80 СА МНОГО!ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ДУПУТАТСКОТО МНОЗИНСТВО!

Коментар

• Ballomed-Ама пък Цветанов просто е добър по характер
                  Интересно ми е да разбера на база на какво стигна до това заключение ??

Хитлер цъфна на митинга на "Атака http://www.blitz.bg/news/article/101341

Волен заплаши БНТ с протести заради новините на турски

цитат:,,Аз вече съм изграден боец. Аз давам тон на останалите политици, изтъкна лидерът на Атака''
                  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3655554
                  http://www.focus-news.net/?id=n1498608
                  Наближават избори и вожда се опитва да си върне старата популярност! Вместо обаче да ръси стари антитурски лафове, по-добре да се вгледа в ежедневието на българина, който буквално умира от изнемога, политическа умора или липса на каквато и да е национална идея! В тази насока да търси промяна към добро, а не да ни залъгва с комичния си национализъм! Вместо да плаши българина с Турция, да направи живота му по-добър от този на комшията турчин, пък тогава да видиш как турчинът ще се натиска да живее в България, а не както е днес, българите да търсят хляба си в страни от ЕС ,САЩ ,ОАЕ и Турция. Само че затова болният не говори... Сидеров няма да се откаже от ГЕРБ, това са глупости, по простата причина, че той и благоверната му Капка Ибришимова всеки месеце прибират в собствения си джоб по най -малко 200хил.лв. от ченгесарите заради безотказната им помощ! Днешните приказки на болният са с един-единствен адресат - лумпенската каша у нас!

Коментар

Политическото поведение на един германски политик и на един негов български “колега”. http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14883343,00.html
                    Ама пък Цветанов просто е добър по характер

Коментар

• Политическото поведение на един германски политик и на един негов български “колега”. http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14883343,00.html

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Поне една шуба не остави ли, за да си топлите краката с жената...
                        Важно е пенсията и по дълго получаване....
                        Поздрави!
                        В Кауфланд си купих Тичарс ... става . Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Брей, каква сложна дума си написал!!!! Бравос!!
                          Но е по-правилно да се каже "те се институциализират" . В смислово отношение.
                          Ама иначе си е клише. Не се чувствам ни най-малко "институциализиран". В къщи освен кортика, нямам нищо от казармата. Нито една дреха, нито едно копче. И нито един навик или начин на мислене, освен полезният според мен "modus operandi" първо "оценка на обстановката", а после "вземане на решение".
                          Поне една шуба не остави ли, за да си топлите краката с жената...

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                            Може да се каже и по-ясно - Бойко просто е добър по характер.

А още по ясно: "Ама пък Бойко просто е добър по характер."

Инфлация при нас е 4 пъти по висока от средната за ЕС. Ама пък Бойко просто е добър по характер.

Няма да се съборят незаконните постройки които тровят водата на София. Ама пък Бойко просто е добър по характер.

Тока ще поскъпне с 20%, горивата и те, водата с много. Ама пък Бойко просто е добър по характер.

Виждате ли колко ясно може да се каже и то във всяка ситуция.

Коментар

• Е аз те питам,колко години,а не че нищо не ти е останало и едва ли е само смислово,иначе не бих те питал.
                              Но както и да е.Все пак няма да си признаеш,че са те промили или нещо такова.Явно не само в форума то го казват това.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                                Гъгов,я сподели,колко години даде на военните.
                                И кажи как се чустваш,сега...
                                Но знаеш,че след 7 мата година те институциализират,затова не се чуди,че постояно ти говорят,така.
                                Брей, каква сложна дума си написал!!!! Бравос!!
                                Но е по-правилно да се каже "те се институциализират" . В смислово отношение.
                                Ама иначе си е клише. Не се чувствам ни най-малко "институциализиран". В къщи освен кортика, нямам нищо от казармата. Нито една дреха, нито едно копче. И нито един навик или начин на мислене, освен полезният според мен "modus operandi" първо "оценка на обстановката", а после "вземане на решение".
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X