IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    ...аз съм обиден и предизвикан от Соколчето.
    Ти ли си обиден и предизвикан? След като баннаха Би Гугъл ти остана достоен негов наследник, който оплюва всичко в тази тема.
    А на туй отгоре започна тайничко, подличко, скрито да се оплакваш на модератора че, видите ли, теб обиждат.И да натискаш да баннат други. А публикуваните примери от твоя речник говори сам за себе си.Ти просто не можеш да кажеш нещо, без да изругаеш, обидиш, оплюеш. Какво да се прави, това е въпрос на възпитание и манталитет. Първото го нямаш, второто е плод на пагона.
    Last edited by Софиянец80; 04.03.2011, 16:09.

Коментар

• В последния пост да,но преди ти да ми напишеш ника,както си искаш.Лекомислено човече.
      Ето специален поздрва за изедниците като теб.

http://www.youtube.com/watch?v=RN5Xg...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
        Отново Гигов обижда грубо, неинтелигентно, просташки, в типичния за него стил.
        Модераторе, няма ли да вземеш отношение!
        Ама неслучайно не забелязваш, че аз съм обиден и предизвикан от Соколчето. При това след постове, които по НИКАКЪВ начин не могат да се разглеждат като обидни или просташки.
        Ама ти пак интригантстваш. Що не ме защитиш от с нищо непредизвиканите нападки на оня с невчесаните мисли?
        Искам да те питам дали си гледал филма "Редник Джейн"? Там героинята ясно каза на сержант-инструктора какво да и яде.
        Но тъй като аз съм добре възпитан, няма да ти кажа същото.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Както писах по-долу една чужда новина се коментира по различен начин. Този доклад на ДД в опозиционните медии се коментира в негативен смисъл. А всъщност не е негативен, а точно обратното. Но дяволът чете по различен начин евангелието.

САЩ признават волята на България за борба с престъпността

Вашингтон. Българското правителство демонстрира политическа воля за борба с организирани престъпни групи и е започнало множество дела срещу високопоставени фигури от престъпния свят, това се посочва в доклад на Държавния департамент на САЩ.
          Отбелязва се, че правителството на САЩ ще продължи активно да подкрепя усилията на България да заздрави своето антикорупционно законодателство.
          Значително постижение е, че България се е превърнала в международно уважаван партньор в борбата с престъпността и показва желание да участва и води международни разследвания. Прогресът в тази сфера доведе до значителни резултати – заловени големи количества наркотици и арести, както в България, така в целия регион.
          От януари до ноември 2010 г. МВР е конфискувало 115 кг хероин, 6,5 кг кокаин, 61 кг амфетамин – субстанция и 125 кг амфетамин-таблетки, 25 кг синтетични наркотици и 3 000 таблетки със психотропна субстанция, 4 кг опиум, 444 кг марихуана и 1600 кг сух канабис, 1163 кг канабис – зелена маса. От януари до ноември митническата агенция е заловила 190 кг хероин, 10,5 кг кокаин, 27 кг и 3680 таблетки синтетични наркотици, 280 грама марихуана, 10 кг опиум и 390 грама хашиш. Тези данни са значителен спад за Агенция „Митници”, ако бъдат сравнени с данните от 2009 г., когато митниците са конфискували 719 кг хероин, 234 кг кокаин, 23 кг екстази, 5 кг марихуана, 44 кг хашиш и 588 таблетки психотропни субстанции.
          Около 110 кг хероин са конфискувани извън България вследствие на дейността на българските служби, а ГДБОП е помогнал и за конфискуването на 223 кг кокаин. Като цяло, обаче, общото количество заловени наркотици е спаднало, но според българските служби, това се дължи и на намирането на алтернативни канали поради затягането на мерките за сигурност преди влизането на България в Шенгенската зона.
          Благодарение на оперативна информация от ГДБОП в чужбина през 2010 година са арестувани 164 българи – трафиканти на кокаин, за сметка на 90 души през 2009 година.
          . През последните няколко години българското правителство и по-специално Министерство на вътрешните работи направиха забележителни подобрения в своите усилия да противодейства на международния наркотрафик, се посочва в доклад на Държавния департамент на САЩ. Отдел „Наркотици” на ГДБОП ефективно използва СРС и друго специализирано техническо оборудване, осъществява разузнавателен анализ с цел извеждане на дългосрочни тенденции, както и взаимодейства в комплексни многостранни (в смисъл на международни) разследвания. Дългосрочното обучение осигурявано от ДЕА и Бюрото по наркотиците и правоохраната към Държавния департамент подобрява възможностите на българските правоохранителни органи да провеждат специализирани наркооперации по летищата, както и да водят финансови разследвания. От 2008 г. в България има постоянно агент на ДЕА, който е прикрепен към отдел „Наркотици” на ГДБОП. Това допринася за подобряване на международното сътрудничество, както и на възможността България да работи по високопоставени наркотрафиканти.
          Българските правоохранителни органи постигнаха значителен прогрес в разработването и арестуването на значими фигури на организираната престъпност, които са съпричастни към трафик на наркотици и неизброимо число други престъпления. През годината, няколкогодишна съвместна операция доведе до ареста на пет лица – членове на многонационална криминална група, обвинени в пране на пари. Същите бяха определени от ДЕА и МВР като организация – приоритетен обект за работа.
          Българските правоохранителни органи докладват за ръст във вноса и местната консумация на т.нар. „дизайнерски наркотици”, които най-често се внасят от Китай, прикрити като безвредни химически продукти. Тези наркотици са евтини и лесни за разпространение в България, още повече, че не са в списъка на контролираните субстанции, поради което фактически са законни. В момента се предприемат мерки за включването на нови субстанции в списъка за контрол, което ще даде възможност на правителството да противодейства на появата на тези нови наркотици и да избегне продължителния процес на законодателни промени.
          Продължават усилията срещу производството на синтетични наркотици в страната. Все още има индикации, че наркотици от вида на амфетамините се произвеждат в България в малки лаборатории от домашен тип. През годината ГДБОП разби подобна лаборатория за производство на амфетамини и две мобилни лаборатории за производство на метамфетамини, пише в доклада.
          Отбелязва се, че България е транзитна страна на хероин и кокаин, а също така производител на наркотици. Единственият наркотик, за който е известно, че се отглежда в България, е канабисът – главно за вътрешния пазар. Според българските медицински институции в страната има около 300 000 пристрастени към наркотиците, от които около 30 000 са пристрастени към хероин. Марихуаната продължава да е най-широко използваният наркотик. Статистиката сочи, че почти една трета от студентите и 35,2% от учениците в горните класове са опитвали наркотик поне веднъж.
          http://www.focus-news.net/?id=n1498841

Коментар

Ще обсъждам каквото си искам СоПоЛоВ. Има двама-трима като теб, дето се опитват да повръщат във форума и да ме откажат, но не се надявай. Всички виждат, че си най-големия неграмотник и с най-обърканото мислене във ВСИЧКИ теми на Инвестора. И да си смениш ника, като един друг, пак ще те позная на третия пост. Щото ти си като онова нещо, дето винаги изплувало на повърхността.
            Ами нормално е за теб Гъгов,аргументите ти и логиките ти свързани с политика и с живота въобще са някак си супер изкривени,объркани и несъстоятелни.Не ни занимавай.Така става с воените след като ги институционализират,имат параноя,объркани са и освен военни заповеди и устав.
            Резултата е реален,ГЪГОВ.
            Прекалено си лекомислен и слаб.
            Това как го разбираш.
            Видя ли се колко струваш,нищо.Това дето не потъва,си ти,Изразявай се правилно.Учителко.
            Ади сега продължавай в същият дух.Ти сам се доказваш,като неструващ нищо човек с празна душа.Това е.
            А Това как го разбра,боклук.
            Last edited by SoKoLoV; 04.03.2011, 15:47.

Коментар

Ще обсъждам каквото си искам СоПоЛоВ. Има двама-трима като теб, дето се опитват да повръщат във форума и да ме откажат, но не се надявай. Всички виждат, че си най-големия неграмотник и с най-обърканото мислене във ВСИЧКИ теми на Инвестора. И да си смениш ника, като един друг, пак ще те позная на третия пост. Щото ти си като онова нещо, дето винаги изплувало на повърхността.
              Отново Гигов обижда грубо, неинтелигентно, просташки, в типичния за него стил.
              Модераторе, няма ли да вземеш отношение!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                И как вие двамата,след тази помия,която изсипахте в форума последните години,сте тръгнали да обсъждате работата на политиците,че даже и умствения им труд...

Коментар

• И как вие двамата,след тази помия,която изсипахте в форума последните години,сте тръгнали да обсъждате работата на политиците,че даже и умствения им труд.
                  Ама точно неща,от които едва ли разбирате и едва ли сте работили.
                  Тоя ваш интерес със сигурност е породен от интереси.Депутат ли ще ставаш Гъгов?
                  Че и от умствената им работа се интересуваш,вече.хахах
                  Много сте ми смешни и с всеки изминал ден се превръщате в нарицателни имена.
                  Особенно,като окачествявате политиците:
                  имотния,физкултурника,незнам си какво още,все едно изначално човека се е объркал в това което прави,а това което прави са полицейски акции за да изкорени престъпността и корупцията,но явно такива хора като вас са против това.Личи си.
                  Та от къде имате такъв морал,вие точно.
                  Зомбита.

Коки,след като пишеш за Шенген и то цитираш източници,които имат агенти тук и каквото им се плати това е информацията,която ще напишат в световноизвесните си вестници.
                  Я вземи да ни запознаеш с условията на по влизането в Шенген,тест тези условия,които уж забатачвали правителството,ахахха ...
                  какви ли ще са толкова,ще ти отговоря смешки,също като статията в ройтерс.Просто това са извиване на ръце и на тия агенти им е по лесно,защо ли,ами виж кои са ни евродепутати.Само курви.Това е.

Даа,до оня ден говорихте за контрабандата
                  ,сега пък изведнъж,външните агенти се активизираха и посочиха друг много по голям проблем наркотиците.Къде спахте така,"народни радетели" такива.Смешки.
                  Ами БСП го говореха това първи с контрабандата,явно за да им минават по лесно наркотиците,а относно контрабандата,трябва да се търси при заинтересованите страни,пройзводителите и то големите Държавни предприятия,на които до скоро активистите на БСП,бяха на по 5000хил лв заплати.
                  Нещо логиката ви страда,май това правителство ще излезе враг на престъпноста и корупцията и защитник на развитието в България(последните 20г),но пък вие така автоматично се превръщате в предатели,врагове на България,така ли е ???????Както и депутатите от сегашната опозиция,те са същите,като вас.
                  Личи си СРС-та,флашки,"журналисти",жълта преса.Въобще цял арсенал на злото и неразвитието,нищо всичко се връща....

Та в тази Република,ако притежаваш 50гр. марихуана може да лежиш повече от убийство.Как е..Това е един от много проблеми в НК,но по големия проблем са съдийте.Те винаги са субективни,но не и реалисти в обстановката горе.Да не говорим за други постановки.
                  Last edited by SoKoLoV; 04.03.2011, 15:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Естествено е всеки да има мнение по тая новина и приветсвам ,че ти го направи ,но според мен не е сега момента за това гигов.Друго при положение ,че населението ни е намаляло и то доста , трябва да се промени квотата за депутати според Конституцията са 240. Народът няма нужда от толкова много хрантутници на неговата трапеза. На всичко отгоре плащаме с нашите данъци личните им осигуровки в т.ч. и здравни. Я сметнете на колко държавни канцеларски мишки плащаме още осигуровките - служители в министерства, в агенции, в МВР, военни, полицаи. Те били на държавна служба. Ами ние другите за кого работим и не сме ли собственост на тази държава? Ние - брашняния чувал - не сме съгласни да издържаме толкова много хрантутници.
                    С това съм съгласен. За държава с население като нашето 100-120 депутати са предостатъчни!

Коментар

• Bulgaria does not speak Brussels-под такова заглавие е направен анализ в дойчевеле касащ проектът за влизането на България в Шенген който започва да прилича на тресавище, в което кабинетът на Бойко затъва все повече. Защо е това бързане, което кара дори имотният Цецко да предава неверни информации от Брюксел може да прочетете от тук http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14889115,00.html
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Аз пък не мисля, че сегашната сграда на народното събрание е пригодна за целта. Основното е, че депутатите нямат кабинети. Сега кабинетите са им в сградата на бившия Партиен дом. И ако се налага участие в заседание трябва да търчат от кабинета в Народното събрание. Не мисля, че единствената работа на депутата е да гласува. Депутатите участват в различни комисии, за които няма място в сегашната сграда. Нали тези комисии имат и технически персонал. архиви и т.н. Естествено всеки депутат трябва да си има работно място, където да има компютър, принтер, интернет, място за съхранение на документи и т.н. И не на последно място, в една подобна сграда трябва да има и място за релаксация. Нещо като клубове, където депутатът може да побъбри със събеседници, избиратели и обикновени хора в неангажираща и релаксираща обстановка. А защо не и салони са фитнес. Не забравяй, че умственият труд е понякга доста затормозващ и е нужна релаксация за подобряване на качеството.
                        Та за мен е очевидно, че сградата на сегашното НС става единствено за пленарни заседания, но е непригодна за истинската работа на НС.
                        Така че приветствам преместването на цялата работа, включително пленарните заседания в сградата на бившия партиен дом. И ако за това се налага да се построят 5 км магистрали по-малко.... какво пък...
                        А сегашната сграда може да стане музей и понякога пленарната зала да служи за заседания в особено тържествени случаи.
                        Естествено е всеки да има мнение по тая новина и приветсвам ,че ти го направи ,но според мен не е сега момента за това гигов.Друго при положение ,че населението ни е намаляло и то доста , трябва да се промени квотата за депутати според Конституцията са 240. Народът няма нужда от толкова много хрантутници на неговата трапеза. На всичко отгоре плащаме с нашите данъци личните им осигуровки в т.ч. и здравни. Я сметнете на колко държавни канцеларски мишки плащаме още осигуровките - служители в министерства, в агенции, в МВР, военни, полицаи. Те били на държавна служба. Ами ние другите за кого работим и не сме ли собственост на тази държава? Ние - брашняния чувал - не сме съгласни да издържаме толкова много хрантутници.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение

Аз пък не мисля ,че сградата в която са не им върши работа.Когато един човек е всеодаен и иска да си изпълнява задължението като депутат не му прави чест да търси кусури,че видите ли залата не става .А че харчат за щяло и нещяло всички които ни управляват през тези 22 години спор няма .
                          Аз пък не мисля, че сегашната сграда на народното събрание е пригодна за целта. Основното е, че депутатите нямат кабинети. Сега кабинетите са им в сградата на бившия Партиен дом. И ако се налага участие в заседание трябва да търчат от кабинета в Народното събрание. Не мисля, че единствената работа на депутата е да гласува. Депутатите участват в различни комисии, за които няма място в сегашната сграда. Нали тези комисии имат и технически персонал. архиви и т.н. Естествено всеки депутат трябва да си има работно място, където да има компютър, принтер, интернет, място за съхранение на документи и т.н. И не на последно място, в една подобна сграда трябва да има и място за релаксация. Нещо като клубове, където депутатът може да побъбри със събеседници, избиратели и обикновени хора в неангажираща и релаксираща обстановка. А защо не и салони са фитнес. Не забравяй, че умственият труд е понякга доста затормозващ и е нужна релаксация за подобряване на качеството.
                          Та за мен е очевидно, че сградата на сегашното НС става единствено за пленарни заседания, но е непригодна за истинската работа на НС.
                          Така че приветствам преместването на цялата работа, включително пленарните заседания в сградата на бившия партиен дом. И ако за това се налага да се построят 5 км магистрали по-малко.... какво пък...
                          А сегашната сграда може да стане музей и понякога пленарната зала да служи за заседания в особено тържествени случаи.

Коментар

• Държавният департамент наСАЩ: България предизвиква загриженостСпособността на Агенция "Митници" да се бори с наркотиците е отслабнала тази година поради структурни промени, насочени към борба с контрабандата вместо борба с наркотиците, пише в доклад на Държавния департамент на САЩ
                            http://www.state.gov/documents/organization/156575.pdf
                            продължение
                            http://www.state.gov/documents/organization/156589.pdf
                            продължение http://www.state.gov/documents/organization/157744.pdf взето от тук http://search.state.gov/search?q=rep...-button=Search
                            Ето ви я http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3656591 и от бг медия за да видите за какво иде реч, ако не ви се чете целият доклад
                            Last edited by коки; 04.03.2011, 12:09.

Коментар

• [QUOTE=Софиянец80;1218393]
                              Извинявай, би ли ми обяснила как искаш да стане това. Как конкретно ти изглежда една намеса от ЕС. То и ние сме в ЕС. В началото на 90-те години имаше сини мислители, които искаха да изпратят в Сибир всички комунисти, барабар с децата им. Сега пак ли?
                              Te ако искаха да ги лустрират оно време имаха цялата власт, но не го направиха, защото и те са от котилото на КДС и БКП.
                              Номенклатурчиците и ченгетата си свършиха работата много добре - "преходът" премина под техния знак и сега е малко след дъжд качулка лустрацията , но все пак е нещо .Не е трудно да се гласува един закон за забрана да заемат висши държавни постове лица които са бил сътрудници на КДС и членове на БКП.Погледни този закон http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2134920192 и на база на него следва ,че членуването в престъпна организация/видно от линка/ те прави престъпник, независмо от това дали си извършил престъпление или не.
                              Мисля, че наистина сградата на НС е остаряла и не става за сериозна работа. А дали сега е времето за този харч, мисля, че не е. Ама пусто, когато си на кранчето на държавните пари, винаги си склонен да харчиш на воля. Това го правят сега, ама го правеха и всички предишни.
                              Аз пък не мисля ,че сградата в която са не им върши работа.Когато един човек е всеодаен и иска да си изпълнява задължението като депутат не му прави чест да търси кусури,че видите ли залата не става .А че харчат за щяло и нещяло всички които ни управляват през тези 22 години спор няма .

Коментар

• [QUOTE]
                                Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Крайно време е ЕС да се намеси решително и да забранят в България да бъдат на власт комунисти и техните деца!
                                Извинявай, би ли ми обяснила как искаш да стане това. Как конкретно ти изглежда една намеса от ЕС. То и ние сме в ЕС. В началото на 90-те години имаше сини мислители, които искаха да изпратят в Сибир всички комунисти, барабар с децата им. Сега пак ли?

ще превърнат зала "Св. София" на бившия Партиен дом в нова пленарна зала за депутатите.За това са оделени 14 милиона лв.
                                Мисля, че наистина сградата на НС е остаряла и не става за сериозна работа. А дали сега е времето за този харч, мисля, че не е. Ама пусто, когато си на кранчето на държавните пари, винаги си склонен да харчиш на воля. Това го правят сега, ама го правеха и всички предишни.

Коментар

Working...
                                X