Редно е всички партии да изразят ясно политиката си по отношение на ДПС. За мен тези хора са престъпници поне колкото БСП. За 20 години преход се видя, че са изключително вредни за държавата и никоя нормална партия не би трябвало да е готова да се асоциира с тях при никакви обстоятелства и в замяна на никаква власт.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MILOMДнес сутринта по Нова-Депутат иска да освободят място за активистка на ДПС--Скандалният запис
Володя Гичев: С колежката работим от 8 години. По отношение на работата нямам забележки. Не й е приятно по такъв начин да отиде с едно стъпало надолу. Не можах да свърша задачата, тъй като и аз да бях на нейно място, и аз щях така да постъпя.
Митхат Метин: За втори път ми отказваш, приятелю. Първия път ставаше въпрос как да кадруваме, сега ми отказваш моя общински председател да му помогнеш. Значи трети път просто... ще се сблъскаме челно.
Гичев:Защо да се сблъскваме челно, г-н депутат?
Значи първия път ти отказах, защото ти изложих мои изключителни причини.
Метин: Ееее, и сега пак излагаш изключителни причини - на жена ти, щото щяла да става баба...
Гичев: Няма да става баба бе, човек...
Метин:Еми, другата няма ли па да става... Ами, к'ва ше става? Майка на кандидат-студент, другата няма ли да става майка?
Гичев:Абе, тя е самотна майка, издържа две деца...
Метин:Ще се сблъскаме челно.
Володя ГичевHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOMДнес сутринта по Нова-Депутат иска да освободят място за активистка на ДПС--Скандалният запис
Володя Гичев: С колежката работим от 8 години. По отношение на работата нямам забележки. Не й е приятно по такъв начин да отиде с едно стъпало надолу. Не можах да свърша задачата, тъй като и аз да бях на нейно място, и аз щях така да постъпя.
Митхат Метин: За втори път ми отказваш, приятелю. Първия път ставаше въпрос как да кадруваме, сега ми отказваш моя общински председател да му помогнеш. Значи трети път просто... ще се сблъскаме челно.
Метин: Ееее, и сега пак излагаш изключителни причини - на жена ти, щото щяла да става баба...
Метин:Еми, другата няма ли па да става... Ами, к'ва ше става? Майка на кандидат-студент, другата няма ли да става майка?
Володя Гичев
В него депутатът разговаря с Володя Гичев, шеф на службата в гр. Левски. Агитира го да смени заместничката си с човек на Доган, като се интересува и от заплатата - 450 лв.:
- Володя, ти за втори път ми отказваш, приятелю. Сега отказваш на моя общински председател да помогнеш. Значи трети път, просто... ще се сблъскаме челно.
- Защо да се сблъскаме челно, бе, г-н депутат? Първия път ти отказах, защото ти изложих мои изключителни причини.
- Сега пак излагаш изключителни причини на жената, защото щяла да става баба. Ами другата ще става майка на кандидат-студентка. Ще се сблъскаме.
- Много добре виждам обстановката, в която живеем и работим. Не й е приятно да отиде с едно стъпало надолу, защото трябва. Не можах да свърша задачата, защо много добре знам какво е да съм на нейното място.
Гичев се появи вчера в студиото на "Здравей България" с три колеги от Плевенския регион, които изгубили работата си, за да дадат път на кадри на ДПС. Ралица Добрева - шеф на земеделската служба в Д. Дъбник, и колегата й от гр. Левски Володя Гичев били уволнени. Съкратени са и 3-ма техни заместници - Емилия Цонева в Д. Дъбник, Галя Бойкова в Червен бряг и Ценка Калонкина в гр. Левски.
"За 17 г. съм проверяван като шеф многократно, но
след отказа ми да
вървя по този път
за 3-4 месеца бях
наказан дисциплинарно, което обжалвам", разказа Гичев. "Нямам нищо против партията и етноса, а съм срещу назначаването на некомпетентни хора", каза Емилия Цонева. Под ножа отишли агрономи, инженери и агроикономист със стаж в системата 10 и 17 г., както и специалист пред пенсия.
"Чистката е политическа, подмениха ни с кадри на ДПС. За овакантените места имаше конкурси, но предварително се знаеше кой печели". Това твърдят потърпевшите в писмо, публикувано в плевенския в. "Посредник". Те се
жалвали до вицепремиера Меглена Плугчиева и министрите на земеделието Валери Цветанов и на администрацията Николай Василев. Петимата са завели съдебни дела за нарушени човешки права и етническа и възрастова дискриминация. Преди да сдадат поста, те са получили най-ниската атестационна оценка от новата шефка Айгюл Хасанова - учителка по професия.
Допустимо ли е ДПС депутатът от Плевен Митхат Метин да заплашва в телефонни разговори началника на службата в Левски с "челен сблъсък" и открито да иска общинският лидер на ДПС Айля Ибрахим да "расте" в йерархията, питат потърпевшите. Защо г-жа Ибрахим е превърнала служебния си кабинет в партиен офис, питат още те. И сочат като фрапиращ пример и лидера на ДПС в Кнежа Здравко Котов-Зули, който от 2 г. е главен специалист в службата по земеделие, без да има и ден стаж по специалността.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от RespectПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от RespectБи Гей, сега говорим за кражба от 1 милиард, не разводнявай темата с истерични изблици!
Когато комунягите се опитват да сменят темата, значи сме на прав пътТа какво за кражбата на 1 милиард? Че има едни други 4 милиарда, които се позагубиха, откриха ли ги?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Днес сутринта по Нова-Депутат иска да освободят място за активистка на ДПС--Скандалният запис
Володя Гичевhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Поразходих се из темата.
Говори се за партиите, против партиите, за някои политици, против някои политици за такива избори за онакива избори и се запитах това ли значи политика. Не.
Ето това е политика.
Излиза един министър в праймтайма и казва, че го е страх да купува сирене защото не знам си какво слагали при производството му. Четох после мнения, че ето това било истински политик, който не прикрива проблемите а ясно ги поставя. А че в негова пряка власт е да извършва контрола и че е съвсем по силите на министерството което ръководи да вкара ред и дума не става. Какво следва обаче?
Хората четат и слушат и спират да купуват. Българското със сигурност.
Започват да си разменят рецепти от бабино време. В момента е факт абсолютния спад в потреблението на тези продукти. От кокуренцията в Европа на този юнак трябва медал да му дадат.
После се запитах, защо го направи - със сигурност не е за пари. Дали не е от глупост. Пък взе, че ми светна. В това несигурно предизборно време постоянно говорят и заплашват с протести и блокади именно производителите на мляко и млечни продукти. Ако протестираха строителите сигурно някой друг министър щеше да излезе да се жалва от гъстотата на бетона. С две думи, ще протестирате ама и вие не сте читави. Комунизъм в действие.
Пак казвам ето това е политика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от RespectБи Гей, сега говорим за кражба от 1 милиард, не разводнявай темата с истерични изблици!
Когато комунягите се опитват да сменят темата, значи сме на прав пътТа какво за кражбата на 1 милиард? Че има едни други 4 милиарда, които се позагубиха, откриха ли ги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RespectБи Гей, сега говорим за кражба от 1 милиард, не разводнявай темата с истерични изблици!
Life won't wait for you.
Коментар
-
ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ be_google!
Бойко Борисов: Изводите на доклада са очаквани, всичко това опозицията го е говорила
12 февруари 2009 | 14:17 | Агенция "Фокус"
София. Изводите на доклада са очаквани, всичко това го е говорила опозицията. Убеден съм, че и управляващите го знаят. Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Според Борисов - много от критиките в доклада могат бързо да бъдат променени. „Дори бих препоръчал на правителството това, че спряха замените на горите, ако са искрени към ЕС и имат морал, би трябвало да ги върнат със стара дата. Всички тези гори и земи, които държавата замени и бяха определени в доклада на Центъра за изследване на демокрацията като милиард и половина лева щета на държавата, трябва да ги върнат със стара дата", каза Борисов.
По отношение на критиките на доклада към МВР и разграничаването от ДАНС, Борисов каза, че това са бързо отстраними неща. „Считам за правилно от страна на правителството да ги промени бързо, защото има теми, които са сложни и изискват време. Убеден съм, че и арестите, които направиха, са с малко доказателства и е много важно дали ще удържат в съда, не да стане като предишни такива случаи. Защото след това се връща като бумеранг, че няма присъди. Оттук нататък и за правосъдната система, и за корупционните практики, всичко това е отстранимо и може бързо да стане. И Законът за конфликт на интереси може да се направи в рамките на месец-два и да се предотврати тежък доклад през лятото", каза Борисов.
Той посочи, че името на тройната коалиция и на премиера Сергей Станишев в съзнанието на българите ще остане с безвъзвратно загубени милиарди левове.
Иван Костов: Въпреки всички усилия, резултати няма
12 февруари 2009 | 14:20 | Агенция "Фокус"
София. Този междинен доклад на Европейската комисия (ЕК), макар без политически оценки, съдържа категорични факти за това, че е бракуван целият труд на това правителство в последните четири години. Например - казано е, че ЕК очаква да се извърши цялостна реформа на досъдебната фаза. Това каза на брифинг депутатът от ДСБ Иван Костов, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
По думите на Костов мнозинството е „направило много напъни” за промяна на законодателството в това отношение, но резултатът бил такъв, че трябвало да се започне всичко от начало. „Най-тревожната констатация е негативната оценка в спада на присъдите”, заяви Костов.
„Въпреки всички усилия, резултати няма”, коментира още той. По думите му - всичко е отнесено в бъдеще време. „Страната е изправена пред един ултиматум - до следващият доклад в средата на лятото това да бъде изпълнено. Няма кой да свърши това, което е написано във всички 16 тежки възражения и слабости, които комисията посочва. Няма кой. Илюзия е да говорим, че е в състояние законодателство и правителство да решат този въпрос. Ситуацията е много тревожна. Очаква се нов кабинет, очаква се нова воля, очаква се нова енергия. Адресират се към бъдещия кабинет едни изключително тежки претенции на ЕК за въвеждането на върховенството на закона”, каза още той.
Първоначално изпратено от be_googleУважаеми членове и почитатели на политическия Франкенщайн ГЕРБ!!!
Коментар
-
Уважаеми членове и почитатели на политическия Франкенщайн ГЕРБ!!!
Още не беше "изсъхнало мастилото" от думите ми и вие направихте жалък и ниеуспешен опин за ПОЛИТИЧЕСКИ РЕКЕТ срещу голям, коректен и уважаван български работодател, който е дал не само препитание, но и развитие на стотици - предимно млади хора в страната!!!
Темата, която отворихте срещу тази голяма верига за техника (Техно) си е чист опит за ПОЛИТИЧЕСКИ РЕКЕТ!!!
За ваше сведение има нови 3000 свободни места в ЗАТВОРА- и правилно сте забелязали, че те не са политически опоненти, защото сега не сме нито 1923, 1934, 1944 или 1967 г. - тези места в затвора са за крадливите и корумпираните шефове без значение от коя партия са! За пръв път от 20 години БГ-Правителство подхваща изобщо корупцията от високите етажи...Това очевидно май ви притеснява, защото иде и вашия ред ....Като че ли искате и имате интереси този антикорупционен процес да спре....
Хора от бившите тайни служби ...не само са част от кръга политически манипулатори, които ГЕРОИЗИРАТ Бат ви Б.Б., те са създателите на този политически Франкенщайн!!!Знаете ли колко може да ни струва тази ПОЛИТИЧЕСКА СПЕКУЛА наречена ГЕРБ!!!???
Най-малкото са глупави опитите да предизвикваш Стокхолмски синдром в избирателя ... а какво друго е опита да мачкаш и обиждаш хората на расова и религиозна основа???
Виждам предсмъртните ви политически гърчове драги сини герберчета, виждам болката ви, но не я споделям!
Вие сте най-големия геополитически риск за тази страна - икономиката ни се развива отлично, НО НЕ ЗАРАДИ ВАС!!! Не сте постигнали нищо - ето столицата на държавата тъне в мръсотия, а чистотата е елементарен проблем...!!!
Първоначално изпратено от JimmyПървоначално изпратено от RespectПървоначално изпратено от trola1 милиард ДДС е източено със съдеиствието на висши служители на НАП !!!!!!!!
Огромна кражба !!!!
Тук трябва да има доживотни присъди без право на обжалване !!!
ДДС-то взе главата на Мургина
http://www.dnes.bg/article.php?id=65816
Коментар
-
dragoki
Звездите ми го говорят, не бива да съм някакъв нов нострадамус
Цитат от вчера(dragoki):
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 1:55 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Това е целенасочено. Спомняте ли си на миналите избори, как сами си изгасиха телевизията, но бяха много разконспирирани. Това сега е с цел, след като нямат договори, кабелните телевизии, ще изгасят приемниците, защото иначе рискуват сериозни глоби от КРС (за незаконно излъчване на телкевизионна програма). След което, ще излезе боленчо и ще каже: Заговоррррр, всички ни мислят лошото и ни спират. Ще почне едните ни спряха щото са комунисти, другите ни спряха щото са сини. Айде при пешо да си пият млЕкото и двамата
Ето и от днес новина, след като вчера бяха сввалени от ефира на 80% от кабеларките
“Атака” в Перник иска “Скат” да стане ефирна телевизия
12 февруари 2009 | 14:07 | радио "Фокус" - Пирин
Перник. Структурата на партия “Атака” в Перник настоява телевизия СКАТ да стане ефирна. Това обяви на пресконференция областният председател на политическата формация доц. Румен Ваташки, предаде кореспондентът на радио “Фокус Пирин”. Според него спирането на СКАТ от кабелните оператори е целенасочено и грубо посегателство върху свободата на словото в България. Това е диктат на кабелните оператори над една народна телевизия, твърди той. Ваташки смята, че целта е да бъде заглушен гласът на народа. Това се прави точно в началото на кампанията за парламентарните избори и за европейски парламент, посочи той. Явно управляващите се страхуват от нарастващото доверие към СКАТ, каза той като подчерта, че всичко това се прави на фона на унишожителния доклад за липсата на свобода на медите у нас, публикуван неотдавна от неправотелствената организация “Репортери зад градница”. Според “Атака” последиците ще имат обратен знак.
Сега да се смеем ли да плачем ли. Днес говорих с познати от телевизии. Вместо заради лошото си качество, безмислените си предавания и ниския си рейтинг да намалят цените, те г ивдигат
Всички помнят как дори БТВ застана на колене с отворена уста пред кабеларките, сега волен ли ще се бори с тях. Искали ефирен лиценз, те за кабелна телевизия не стават, за ефир се мушкат. С тази техника, като при Сашето от 3-ката
А ако ще ме наричате ностарадамус 2 да знаете числата от тотото не ги знам
Коментар
Коментар