If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
еи маняци
виждам че Остап Бендер е писал тука, в една тема споделих малко инфо за това изчадие, този тип е мъжка курва в пенсия, имам източници които ми казаха че е правил свирки на едни хора от народното събрание, по точно депутати от НДСВ та така де да знаете че това е човек без никакви задръжки и се е ебал за пари.
Е ти пък сега,защо с лошо започваш...
Харесваш ли управляващата коалиция?
не ме ебе за сегашната власт, достатъчно я мислихме тази паплач,ще гласувам за АТАКА или за яне янев, искам да се въведе и смъртното наказание и да видим резултати, на стола да се пържат всички които ни крадоха и продължават да го правят!!
Пич, ами той Остап тогава е твой човеки той е за Атака...
Ставате двама,а за тия дето са за съд си прав-Костов,Божков и компания са за това...
троле и каkво правиш , ако осъмнете без голeмия и любим вожд?
на ниво привърженици виждаме само жертви на суперуспешната медийна кампания, чиято цел беше дясното и десните вождове да се ГЕРОИЗИРАТ (за да стане това се използваха методи и хора от бившите служби, които не работят за страната, пращани са доноси оплюващи страната от лица, партии, фондации, медии) .... цялата тази идиотия в името на докопването до огромния валутен резерв, бюджета, капиталите на България....
тия дни може и да арестуват някой небръснат вожд - примката около престъпния контингент се затяга и ще стане това, което ЕС очаква - арести на високо ниво !!!
Цялата дясна секта се е осрала от страх - банките в чужбина с открадното фалират, тук обществото ще ги отритне, швейцарците плюят на бянковата тайна и за сефте от столетия ще сътрудничат срещу МАФИИТЕ и бившите главорези от Сибир до Сахара!!!!!!
Хора мафията заграби половин България на общинските и ние трябва да си я върнем! Десните сатрапи са протегнали супернагло и алчно ръцете си към народното имане! Кое е народното имане?! Нашите пари, които ЕС ще ни даде!
при вашето "талантливо" управление,не чакай скоро пари от ес,чугуненоглави!апропо,къде е народното имане ?чакаме вие компетентните леваци да отговорите......кой е небръснатият вожд?да не би внучето на дядо си да имаш предвид?
тия дни може и да арестуват някой небръснат вожд - примката около престъпния контингент се затяга и ще стане това, което ЕС очаква - арести на високо ниво !!!
Цялата дясна секта се е осрала от страх - банките в чужбина с открадното фалират, тук обществото ще ги отритне, швейцарците плюят на бянковата тайна и за сефте от столетия ще сътрудничат срещу МАФИИТЕ и бившите главорези от Сибир до Сахара!!!!!!
Хора мафията заграби половин България на общинските и ние трябва да си я върнем! Десните сатрапи са протегнали супернагло и алчно ръцете си към народното имане! Кое е народното имане?! Нашите пари, които ЕС ще ни даде!
Първоначално изпратено от Shemata
Той просто е пълен аутсайдер,
с изключително грубо и агресивно поведение!!! И доста ниско интелигентен начин на изразяване!!!
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Първоначално изпратено от be_google
Първоначално изпратено от Майор Деянов
Първоначално изпратено от inokentii
Би Гъгъл, ти като си обръснат бисексуалн дебеланко, да не мислиш, че си нещо повече
Попе имаш ли шкембе под расото...?
Блажиш ли дядо попе,блажиш ли...?
тоя сигурно е от сектата на свети иван!
не само няма шкембе, но и няма нищо, което стърчи под хомосексуалното му коремче ... или има недобре оскубан(депилиран) декубитус !?
п.п. да не ми се обидят дамите! ако не са те - няма да ни има и нас
Първоначално изпратено от Shemata
Той просто е пълен аутсайдер,
с изключително грубо и агресивно поведение!!! И доста ниско интелигентен начин на изразяване!!!
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Първоначално изпратено от be_google
Първоначално изпратено от Майор Деянов
Първоначално изпратено от inokentii
Би Гъгъл, ти като си обръснат бисексуалн дебеланко, да не мислиш, че си нещо повече
Попе имаш ли шкембе под расото...?
Блажиш ли дядо попе,блажиш ли...?
тоя сигурно е от сектата на свети иван!
не само няма шкембе, но и няма нищо, което стърчи под хомосексуалното му коремче ... или има недобре оскубан(депилиран) декубитус !?
п.п. да не ми се обидят дамите! ако не са те - няма да ни има и нас
еи маняци
виждам че Остап Бендер е писал тука, в една тема споделих малко инфо за това изчадие, този тип е мъжка курва в пенсия, имам източници които ми казаха че е правил свирки на едни хора от народното събрание, по точно депутати от НДСВ та така де да знаете че това е човек без никакви задръжки и се е ебал за пари.
не ме ебе за сегашната власт, достатъчно я мислихме тази паплач,ще гласувам за АТАКА или за яне янев, искам да се въведе и смъртното наказание и да видим резултати, на стола да се пържат всички които ни крадоха и продължават да го правят!!
еи маняци
еи маняци
Коментар