IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от teranova
    Първоначално изпратено от Майор Деянов
    Първоначално изпратено от teranova
    ...но ако не беше предарелството на Горбачов сега нещата щяха да стоят по съвсем друг начин....
    Нямаше да се размотават попове в този форум,а Метъла щеше да слуша Ала Пугачова и София ротару...
    Мине не мине, комунистите току се изпуснат, без да искат.

Разбирате ли сега, драги ми смехурковци, какво е мечтата на комунягите - всички да слушат Алла Пугачова и София Ротару, в петък националната телевизия да предава руска програма от "Останкино", всички да караме "Лади" и "Москвичи" , упссссс, пардон, "Москвич" фалира , и на 7-ми ноември всички под строй на манифестация в чест на ВОСР.

И поне да беше казал да слушаме Йорданка Христова и Мими Иванова , например ...
    Ама не, за комунетата винаги съвеЦкото е по-напред от българското.

Така че, драги ми смехурковци - те пак са тук, пак са същите, и ако искате да слушате Алла Пугачова и да карате "Лади" - гласувайте за БСП!
    Хе-хе...това да не ти е машина на времето....Русия се развива,така че ще емного по-различно от преди 20 години...
    А за БСП ще гласувам,няма нужда да ме навиваш...
    Викаш, сега е по-друго и ще се наложи да слушамe мафиота Йосиф Кобзон

Eййййййййй, тъпите ви бетонни глави не могат да промуеят, че свободните хора искат да слушат музиката, която на тях им харесва, а не която е определила "партията".
    Поздрав за теб:
    http://www.youtube.com/watch?v=i5DD_...eature=related
    Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
      Така,така...

Вие, комунистите-русофили, начело с вашия вожд Бай Тошо, на два пъти официално предложихте България да стане 16 република на СССР.

Не е ли това национално предателство, Деянов?
      Стамболов, те винаги са поставяли интересите на руските другари на първо място. ;-)

Родоотстъпници бяха и родоотстъпници си останаха!
      Грам не са се променили!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
        Първоначално изпратено от teranova
        ...но ако не беше предарелството на Горбачов сега нещата щяха да стоят по съвсем друг начин....
        Нямаше да се размотават попове в този форум,а Метъла щеше да слуша Ала Пугачова и София ротару...

Разбирате ли сега, драги ми смехурковци, какво е мечтата на комунягите - всички да слушат Алла Пугачова и София Ротару, в петък националната телевизия да предава руска програма от "Останкино", всички да караме "Лади" и "Москвичи" , упссссс, пардон, "Москвич" фалира , и на 7-ми ноември всички под строй на манифестация в чест на ВОСР.

Така че, драги ми смехурковци - те пак са тук, пак са същите, и ако искате да слушате Алла Пугачова и да карате "Лади" - гласувайте за БСП!
        Хе-хе...това да не ти е машина на времето....Русия се развива,така че ще емного по-различно от преди 20 години...
        Викаш, сега е по-друго и ще се наложи да слушамe мафиота Йосиф Кобзон

Eййййййййй, тъпите ви бетонни глави не могат да промуеят, че свободните хора искат да слушат музиката, която на тях им харесва, а не която е определила "партията".

Коментар

• Така,така...

Вие, комунистите-русофили, начело с вашия вожд Бай Тошо, на два пъти официално предложихте България да стане 16 република на СССР.

Не е ли това национално предателство, Деянов?

ЧЕСТИТ 23 ФЕВРУАРИ-ДЕНЯ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ

Да се преклоним пред славната Червена армия и нейните победи...

Коментар

ЧЕСТИТ 23 ФЕВРУАРИ-ДЕНЯ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ

Как ли пък няма да се прекланям пред чужда армия, и то такава, която почерни половин Европа за половин век.

Коментар

• да еба крадливите им комунистически прасета, в момента обмислям идеята да учредя партия и да се кандидатирам за идващите избори, смърт за досегашните подлоги, трябват ми обаче кадърни хора, ще се наема да извадя тази държава от лаината, но не съм сигурен още дали го искам

Коментар

• Първоначално изпратено от teranova

Слава Великому Сталину!

Коментар

И поне, от кумова срама, да беше казал да слушаме Йорданка Христова и Мими Иванова , например ...

Коментар

• ЧЕСТИТ 23 ФЕВРУАРИ-ДЕНЯ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ

http://www.youtube.com/watch?v=dr_UM...80A0F7&index=2
                    Слава Великому Сталину!

Коментар

• ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ be_google!
                      КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА...

Крадливото комунистическо правителство сега безобразно краде от фискалния резерв и го раздава на своя обръч от фирми под формата на "антикризисна инфраструктурна програма".

Бойко Борисов много точно каза, че за далаверата в НАП е отговорен Станишев. Именно Сергей е на върха на пирамидата за източване на ДДС от държавния бюджет!

Първоначално изпратено от be_google
                      цялата тази идиотия в името на докопването до огромния валутен резерв, бюджета, капиталите на България....

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                        за да стане това се използваха методи и хора от бившите служби, които не работят за страната, пращани са доноси оплюващи страната от лица, партии, фондации, медии
                        Искрено се забавлявам, когато комунисти говорят как някоя партия била контролирана от ДС Иначе наистина успяхте да внедрите в първото СДС доста свои агенти, но сега вече поизчистиха измета и втори път такъв шанс няма да имате.

Коментар

...
                          Значи духовенството заблуждава хората с цел облагодетелстване,като им обещава отплата в отвъдния свят...
                          Комунизма е доктрина която се осъществява в сегашния живот и резултата може да се види след няколко години...
                          комунистите заблуждават хората с цел лично облагодетелстване,като им обещават отплата когато дойде комунизма(демек в отвъдния свят).....е,къде е разликата?и не горбачов е виновен за провала ви,а практиката на комунизма ......по отношение на музиката-добре,че се провалихте......

Коментар

• абе има един политик - по професия пожарникар ... казват за него, че в името на бог буш е направил лоши неща!
                            Ами нещомпетентен е и озлобял напоследък ... само се чуди как да окраде чуждия електорат!
                            Защо има такива големи претенции след като освен в охранителния бизнес НЕ СЕ Е РЕАЛИЗИРАЛ НИКЪДЕ!!! На България и писна от софийския боклук бе!

... аааа, и нека вземе само този електорат .... те и без туй имат малко акъл ...
                            винаги ще има търсещи "ЛЕКОТО И НА ХЛЯБА МЕКОТО"!!!
                            винаги ще има ЛЪЖЕМЕСИИ, КОИТО ДА ДАВАТ ПРАЗНИ НАДЕЖДИ И ОБЕЩАНИЯ...

Коментар

Първоначално изпратено от blagoroden_bg_90
                              Първоначално изпратено от blagoroden_bg_90
                              еи маняци
                              виждам че Остап Бендер е писал тука, в една тема споделих малко инфо за това изчадие, този тип е мъжка курва в пенсия, имам източници които ми казаха че е правил свирки на едни хора от народното събрание, по точно депутати от НДСВ та така де да знаете че това е човек без никакви задръжки и се е ебал за пари.
                              Е ти пък сега,защо с лошо започваш...
                              Харесваш ли управляващата коалиция?
                              не ме ебе за сегашната власт, достатъчно я мислихме тази паплач,ще гласувам за АТАКА или за яне янев, искам да се въведе и смъртното наказание и да видим резултати, на стола да се пържат всички които ни крадоха и продължават да го правят!!
                              Пич, ами той Остап тогава е твой човеки той е за Атака...
                              Ставате двама,а за тия дето са за съд си прав-Костов,Божков и компания са за това...
                              никога повече не ме свързваи с това ЛАИНО

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                                Първоначално изпратено от Остап Бендер
                                Първоначално изпратено от metala
                                Първоначално изпратено от inokentii
                                Абе каква е тази професия дето не е нито физически, нито умствен труд?!
                                Ами как каква, на БСП активиста!
                                Хе-хе,попе много си забавен днес...
                                Ама то същото важи и за духовниците...
                                Само бърборят отдавна заучени неша...
                                интересно,къде виждаш разликата между духовниците и комунягите?по отношението на дрънкането на едни и същи неща,де......
                                Дрънканиците са запазена марка на пожарникаря и седерастите.
                                майоре,теб те питам,а ми отговаря друг.....защо така?
                                Сори,бях излязал за малко...
                                Значи духовенството заблуждава хората с цел облагодетелстване,като им обещава отплата в отвъдния свят...
                                Комунизма е доктрина която се осъществява в сегашния живот и резултата може да се види след няколко години...
                                Знам че сега ще ревнете,че сме се провалили,но ако не беше предарелството на Горбачов сега нещата щяха да стоят по съвсем друг начин....
                                Слава Великому Сталину!

Коментар

Working...
                                X