Първоначално изпратено от babtist
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Оk Деянов, признавам - изпуснах си нервите, но при 'спор' с нещо наречено комуноид ми е простено.
С вас диалог е невъзможен, просто защото вие вече знаете отговорите на всичко - БК(С)П ви го е казала.
Сега само един последен въпрос - абе защо линкът към твоя 'сайт' препраща към едно видео показващо ОТКРОВЕННИ ТЕРОРИСТИ, които стрелят по силите за сигурност на държават?????)) знам, че се гордееш с тях, ама тогава небива да обвиняваш хората, че също започват да мечтаят за промяна н а властта по ТОЗИ СЪЩИЯ НАЧИН.
Айде сполай ти, че си имам и друга работа освен като теб да обикалям всички политически теми и да се опитвам да изглеждам спокоен, когато паниката в триглавата урод е очевидна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Фидел КастроПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от Фидел КастроЕдно етнополитическо уравнение :
Емел Етем = туркиня
Емел Етем = майор
майор = майор
Майор Емел Етем = Майор Деянов
Майор Деянов = турчин
Браво на теб,умничък си....
Но все още си на светлинни години от нивото на истинския Фидел Кастро...
За протокола:не съм турчин,българин съм...Русофил и комунист....
От тези , които сляпо и вярно следваха идеята , биха се във войната , работиха за без пари по 30-40 години и сега гладуват...
..или от тези които доят дори и сега горепосочените и всички останали покрай тях..?
..или трети вид - естествено непорочен , благороден и обичан от народа ??или това ти е работата в единадесет вечерта ... да си комунист който звучи гордо , на шестия чин до прозореца в ляво...
За Партията съм готов денонощно на пост да седя,стига тя да го поиска от мен...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от Фидел КастроЕдно етнополитическо уравнение :
Емел Етем = туркиня
Емел Етем = майор
майор = майор
Майор Деянов = турчин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от Фидел КастроЕдно етнополитическо уравнение :
Емел Етем = туркиня
Емел Етем = майор
майор = майор
Майор Деянов = турчин
От тези , които сляпо и вярно следваха идеята , биха се във войната , работиха за без пари по 30-40 години и сега гладуват...
..или от тези които доят дори и сега горепосочените и всички останали покрай тях..?
..или трети вид - естествено непорочен , благороден и обичан от народа ??или това ти е работата в единадесет вечерта ... да си комунист който звучи гордо , на шестия чин до прозореца в ляво...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Фидел КастроЕдно етнополитическо уравнение :
Емел Етем = туркиня
Емел Етем = майор
майор = майор
Майор Деянов = турчин
За протокола:не съм турчин,българин съм...Русофил и комунист....Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasganПффф мейджъъъъррр...плашиш гаргите.
Всичко за вас ми е ясно, само като види човек как от 'Позитано' са впрегнали и 3-мата знаещи да боравят малко с интернет там да манипулират няколко месеца преди изборите и ми става смешно.
Къде беше ти мейджър преди 1-2-3 години да ни обясниш величието на партията и заслугите на съветския гражданин Станишев за благоденствието на българския народ ? не ми отговаряй.
Свършено е с вас, макар и не по начина по който вече ми се иска.
Ти няма да пишеш в този форум след 4 месеца (който и да спечели на изборите) просто ще са те преместили на друг форум евентуално да защитаваш последния бастион Гоце и да разясняваш как Гоце не е ебал ученички и не е стрелял по защитени овни.
А темата за бесенето я подхвана твоя приятел (незнайно как от 'опозиционна' Атака СМЕЕЕЕЕХ)
Ти обаче отправи персонални заплахи към човек от форума и според мен премина границите...За това реагирах така...
Що се отнася до изборите съм сигурен че ще ги спечелим,за това смятам да си стоя във форума още 4 години...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Пффф мейджъъъъррр...плашиш гаргите.
Всичко за вас ми е ясно, само като види човек как от 'Позитано' са впрегнали и 3-мата знаещи да боравят малко с интернет там да манипулират няколко месеца преди изборите и ми става смешно.
Къде беше ти мейджър преди 1-2-3 години да ни обясниш величието на партията и заслугите на съветския гражданин Станишев за благоденствието на българския народ ? не ми отговаряй.
Свършено е с вас, макар и не по начина по който вече ми се иска.
Ти няма да пишеш в този форум след 4 месеца (който и да спечели на изборите) просто ще са те преместили на друг форум евентуално да защитаваш последния бастион Гоце и да разясняваш как Гоце не е ебал ученички и не е стрелял по защитени овни.
А темата за бесенето я подхвана твоя приятел (незнайно как от 'опозиционна' Атака СМЕЕЕЕЕХ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от Sh00tHerПървоначално изпратено от Майор Деянов4ervenasgan,предлагам да спреш да се правиш на интересен и да се държиш прилично...
Предполагам че не си невидимия и ако човек поиска може да те намери и теб...
Все още имам работещи колеги където трябва,ако ме разбираш...
Целта на тази тема е да спорим и обсъждаме,а не да се обиждаме и отправяме лични заплахи...
Има места където камера никога няма да влезе....
Така че не подценявайте полицията...
Коментар
Коментар