IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ be_google!

Ето от какво го е страх be_google:
    „За изборите няма да правим коалиция с БСП и ДПС. Няма да съсипя партията заради някакъв пост”, заяви категорично Борисов и допълни, че ЕНП определят ГЕРБ като дясната алтернатива. В ЕНП били наясно, че за един месец при една коалиция с БСП, ГЕРБ ще падне на нивото на царската партия. Според него всички социологически проучвания сочат, че 80-90% от електората на БСП “мразят Доган, мразят царя и са за коалиция с ГЕРБ”. Това обаче не значи, че ГЕРБ ще управлява с партия от тройната коалиция. Ако ГЕРБ са първи, а БСП втори на изборите и партията на Борисов няма с кого да направи правителство, от ГЕРБ ще отстъпят на следващите да съставят кабинет. “На г-н Станишев му пожелавам приятно прекарване с коалиционен партньор ДПС и на 100-ния ден ще ги свалим”, категоричен е Бойко Борисов. “Какво означава да станеш премиер. Кой премиер е останал с добро в историята. Голяма работа, че след това ще ти сложат снимката в Министерски съвет”, обясни още Борисов

Първоначално изпратено от be_google
    Столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че е осъществил всички свои мечти, всичко, което един човек мечтае да постигне в живота си.
    "Аз мечтаех да стана полицай, генерал. Спечелих всички конкурси за политик на годината и т.н.". Така Борисов отговори на въпроса на водещите на Нова телевизия дали иска да стане министър-председател на страната след предстоящите парламентарни избори. Борисов обаче направи уточнението, че "ако избирателите гласуват мощно за ГЕРБ той ще трябва да поеме своята отговорност и ще стане премиер".

СБОГОМ БОРИСОВ, СБОГОМ КМЕТЕ... ТОВА Е НАШАТА МЕЧТА!

Коментар

• Първоначално изпратено от teranova
      И като си такъв русофил - да ни споделиш, ти:
      - руска кола ли караш
      - руски телевизор ли гледаш
      - руски хладилник ли ползваш
      - на руски компютър ли работиш
      - на руски принтер ли печаташ
      - и т.н.
      Те и руснаците карат мерц и говорят по нокиа, пък не са станали по-малко русофили, нали?
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
        а аз ще добавя:

НО ОЩЕ НЕ СЕ Е СБЪДНАЛА НАШАТА МЕЧТА - ДОСТОЕН, УМЕН И СПОСОБЕН КМЕТ НА СТОЛИЦАТА!!!

Явно, че не му пука за столицата на този провинциалист!
        Но защо тогава още е кмет???
        Приберете се по родните села и ще се оправи положението без кмет дори.

Коментар

• Сбъднала се Бойковата мечта - полицай, генерал...
          06 март 2009 / News.dir.bg
          Столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че е осъществил всички свои мечти, всичко, което един човек мечтае да постигне в живота си.
          "Аз мечтаех да стана полицай, генерал. Спечелих всички конкурси за политик на годината и т.н.". Така Борисов отговори на въпроса на водещите на Нова телевизия дали иска да стане министър-председател на страната след предстоящите парламентарни избори. Борисов обаче направи уточнението, че "ако избирателите гласуват мощно за ГЕРБ той ще трябва да поеме своята отговорност и ще стане премиер".

а аз ще добавя:

НО ОЩЕ НЕ СЕ Е СБЪДНАЛА НАШАТА МЕЧТА - ДОСТОЕН, УМЕН И СПОСОБЕН КМЕТ НА СТОЛИЦАТА!!!

Явно, че не му пука за столицата на този провинциалист!
          Но защо тогава още е кмет???

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
            За протокола:не съм турчин,българин съм...Русофил и комунист....
            Айде едно малко въпросче тогава - като си комунист - кво правиш на борсата, след като 50г. промивахте мозъците на децата в училище как частната собственост е най-голямото зло и "поражда експлоатация на трудещите се"? А?
            Как така вие комунистите на 11ноември1989г. изведнъж се събудихте с такава голяма алчност за придобиване на частна собственост, след като 50г. говорехте обратното?
            Още едно доказателство за това какви патологични и безпардонни лъжци сте това комунягите.

И като си такъв русофил - да ни споделиш, ти:
            - руска кола ли караш
            - руски телевизор ли гледаш
            - руски хладилник ли ползваш
            - на руски компютър ли работиш
            - на руски принтер ли печаташ
            - и т.н.

Да наричаш антифашистите терористи е все едно...
            Виж сега, ясно е, че сте неграмотници , ама все пак вземете малко да се пообразовате, да попрочетете нещо и да се осведомите какво е фашизъм, какво е национал-СОЦИАЛИЗЪМ и какви са им характеристиките.
            Защото наистина в България имаше режим , който носеше такива характеристики и това беше през времето 1944-1989г.

Коментар

• ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ be_google!

Кметът: Станишев ни клевети в Брюксел: "Моля, другарко, Борисов се бие"
              5 Март 2009

За всяко нещо Станишев като дете тича и клевети ГЕРБ в Брюксел и казва: "Моля, другарко, Борисов се бие". Така столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ оприличи в четвъртък поведението на социалистите спрямо неговата политическа партия.

"Представете си една управляваща партия в Германия, във Франция, Италия или Испания да отиде в Брюксел и да се оплаква на президента г-н Пьотеринг да речем, или на Мартенс от опозицията", каза Борисов. Според него практиката на БСП е за всяко нещо да заплашва, да тича и да клевети ГЕРБ в Брюксел.

"За изказване (пред българската общност в Чикаго – бел.ред.), зад което няма нищо, за което да ме обвинят, Ангел Найденов каза, че ще сезира Брюксел. До ден-днешен май никой не го е сезирал", заяви Борисов.

По-рано БСП и ДПС заплашиха да сезират ЕК за изказванията му за т.нар. Възродителен процес. "Те до такава степен са се объркали, че просто не знам", добави Борисов .

В четвъртък той се срещна с коалиция от общественици и неправителствени организации, с които подписа меморандум за разбирателство и общи намерения.

Наред с останалите цели, в документа е отбелязано, че ГЕРБ и организациите ще работят за "включване на роми с необходимо за съответната длъжност образование и квалификация във всички нива на управление на страната".

Не е изключено в правителството след изборите на висша длъжност да има представител на ромската общност, заяви Борисов пред представителите на ромските организации, които не били обидени от изказването му за "човешкия материал", в което циганите са визирани заедно с турците и пенсионерите.

Борисов, който бе атакуван от БСП и ДПС за тези квалификации, от своя страна нападна двете партии, че са обидили избирателите си с твърдението, че избори "2 в 1" ще ги объркат. "Нима не е по-тежка обидата, която вчера ДПС и БСП, разбира се с техните завоалирани думи, нанесоха на хората, които гласуват за тях, правейки изборите за евродепутати и за български парламент в различни дати, казвайки че техният електорат ще се обърка. Това не е ли косвено или по-точно пряко признание, че те споделят, че хората, които гласуват за БСП и ДПС не могат дори да разчетат бюлетините. Не е ли това показателно що за партии са БСП и ДПС", коментира кметът.

Първоначално изпратено от be_google
              човека-глас на МАФИЯТА - СТАМБОЛОВ цитира??????????

Коментар

• ПОЗДРАВИ НА Майор Деянов!

ПРИМИРИ ЛИ СЕ С ПРЕДСТОЯЩОТО ПОРАЖЕНИЕ?

Осем партии и коалиции събират най-много гласове на избирателите за предстоящите парламентарни избори, сочи проучване на агенция "Сова Харис", представено от Тончев тази сутрин по Би Ти Ви.
                25,6% от анкетираните са заявили намерение да гласуват за ГЕРБ, за БСП и "Коалиция за България" - 18%, за "Атака" - 7%, за ДПС - 6%, за СДС - 3,7%, за движение "Напред" - 2,5%, за ДСБ - 2,3%, за НДСВ - 1,5%, "Ред, законност и страведливост" - 0,6%.
                Анкетираните са категорични, че избирателната система в България трябва да е мажоритарна - 49%, 7,2% са на мнение, че трябва да се гласува по пропорционалната система, а 29,7 - по смесената.
                Според проучването с най-голямо доверие се ползва ГЕРБ - 38,4%, БСП - 25,9%, "Атака" - 15,5%, движение "Напред" - 11,3%, СДС - 10,2%, ДСБ - 8,9%, ДПС - 8,6%.
                Най-влиятелните политици, според данните на "Сова Харис", са Бойко Борисов - 51,2%, Георги Първанов - 47,7%, Сергей Станишев - 42,7%.

Коментар

• Браво, нужно е да има повече свободи у нас, за да се даде възможност на хората да се поправят, а не само да ги ограничаваме.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/...niia_zakon_za/

Парламентът одобри правителствения закон за амнистията

Парламентът прие на първо четене законопроект за амнистията, внесен от Министерския съвет. Депутатите отхвърлиха промените в Закона за амнистия и за освобождаване от изтърпяване на наложени наказания, внесени от Касим Дал, Ахмед Юсеин и Георги Пинчев.
                  Около 2000 души, лишени от свобода, ще бъдат засегнати от нормативния акт, когато той влезе в сила. Правителственият проект предвижда да бъдат амнистирани осъдените за леки престъпления, както да има и частично опрощаване на вече наложени наказания "лишаване от свобода". Други текстове изискват да се изравнят наказанията за еднакви престъпления, но по различни разпоредби на Наказателния кодекс.

Коментар

• остап бендер

мразя го това копеле

Коментар

Първоначално изпратено от 4ervenasgan

Оk Деянов, признавам - изпуснах си нервите , но при 'спор' с нещо наречено комуноид ми е простено.
                      С вас диалог е невъзможен, просто защото вие вече знаете отговорите на всичко - БК(С)П ви го е казала.
                      Сега само един последен въпрос - абе защо линкът към твоя 'сайт' препраща към едно видео показващо ОТКРОВЕННИ ТЕРОРИСТИ, които стрелят по силите за сигурност на държават????? )) знам, че се гордееш с тях, ама тогава небива да обвиняваш хората, че също започват да мечтаят за промяна н а властта по ТОЗИ СЪЩИЯ НАЧИН.
                      Айде сполай ти, че си имам и друга работа освен като теб да обикалям всички политически теми и да се опитвам да изглеждам спокоен, когато паниката в триглавата урод е очевидна.
                      Сред вас опозиционерите има и свестни хора,с които може да се спори и надговаря човек с удоволствие-примерно Метъла,Греъм...и други ...
                      Бъди и ти такъв,не е трудно...
                      Що се отнася до линка-филма ''На всеки километър'' ми е любим,за това съм го сложил...Той отразява антифашистката борба на българския народ в периода на Втората световна война...
                      Да наричаш антифашистите терористи е все едно да обявиш за терористи френската съпротива срещу Вишисткото правителство или нелегалното движение в цяла Западна Европа...
                      Хахаха демагог!!!
                      Не знаех, че в България, някога е имало фашизъм. Виж чувал съм за доста години власт на брат му - комунизЪма.
                      Ако са искали да се бият против фашизма твоите другари е трябвало да се запишат официално в някоя армия на източния фронт, а не да ОБИРАТ МАНДРИ и да ПАЛЯТ ФАБРИКИТЕ на хората.
                      Жалки и страхливи крадци или откровенни престъпници са били 95%от 'партизаните'.
                      Може и да си нАучен сътрудник меджър, но има още много да учиш

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                        Първоначално изпратено от Майор Деянов
                        Майоре проблемът на вас/триглавата ламя/ ви е че сте всякакви други фили но не и българофили.
                        България и Русия са много тясно свързани по много причини...
                        За това русофил е равно на българофил...
                        Това твърдение и твърдението "Бъдещето на България е тясно свързано със САЩ и затова американофил е равно на българофил" са двете страни на една монета.Сребърна монета от тия с които се плаща на родоотстъпниците.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Майоре проблемът на вас/триглавата ламя/ ви е че сте всякакви други фили но не и българофили.
                          България и Русия са много тясно свързани по много причини...
                          За това русофил е равно на българофил...
                          Слава Великому Сталину!

Коментар

Първоначално изпратено от Фидел Кастро
                            Първоначално изпратено от Фидел Кастро
                            Едно етнополитическо уравнение :

Емел Етем = туркиня
                            Емел Етем = майор
                            майор = майор
                            Майор Емел Етем = Майор Деянов
                            Майор Деянов = турчин
                            Добро упражнение по логика....
                            Браво на теб,умничък си....
                            Но все още си на светлинни години от нивото на истинския Фидел Кастро...
                            Това си е твой проблем.. айде русофил как да е , но комунист.. по точно от кои си ?
                            От тези , които сляпо и вярно следваха идеята , биха се във войната , работиха за без пари по 30-40 години и сега гладуват...
                            ..или от тези които доят дори и сега горепосочените и всички останали покрай тях..?
                            ..или трети вид - естествено непорочен , благороден и обичан от народа ??или това ти е работата в единадесет вечерта ... да си комунист който звучи гордо , на шестия чин до прозореца в ляво...
                            От третия вид съм...
                            За Партията съм готов денонощно на пост да седя,стига тя да го поиска от мен...
                            Ха хааа , от третия вид - на изчезване отвсякъде... напускам форума изключително разсмян...
                            радвам се че навредих на комунизма - дори и малко..

Коментар

• Деянов

Абе незнам, ама аз си мисля че ако бсп пак са мнозинство барабар с долните турци в следващото правителство, ще има изгорели комунистически трупове по улиците, на народа му писна, както и на цяла Европа от вас, нечовеци.
                              Във всеки случаи се оакахте много, а и на всичкото отгоре сте тъпи и не се криете, няма начин пак да сте на власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan

Оk Деянов, признавам - изпуснах си нервите , но при 'спор' с нещо наречено комуноид ми е простено.
                                С вас диалог е невъзможен, просто защото вие вече знаете отговорите на всичко - БК(С)П ви го е казала.
                                Сега само един последен въпрос - абе защо линкът към твоя 'сайт' препраща към едно видео показващо ОТКРОВЕННИ ТЕРОРИСТИ, които стрелят по силите за сигурност на държават????? )) знам, че се гордееш с тях, ама тогава небива да обвиняваш хората, че също започват да мечтаят за промяна н а властта по ТОЗИ СЪЩИЯ НАЧИН.
                                Айде сполай ти, че си имам и друга работа освен като теб да обикалям всички политически теми и да се опитвам да изглеждам спокоен, когато паниката в триглавата урод е очевидна.
                                Сред вас опозиционерите има и свестни хора,с които може да се спори и надговаря човек с удоволствие-примерно Метъла,Греъм...и други ...
                                Бъди и ти такъв,не е трудно...
                                Що се отнася до линка-филма ''На всеки километър'' ми е любим,за това съм го сложил...Той отразява антифашистката борба на българския народ в периода на Втората световна война...
                                Да наричаш антифашистите терористи е все едно да обявиш за терористи френската съпротива срещу Вишисткото правителство или нелегалното движение в цяла Западна Европа...
                                Слава Великому Сталину!

Коментар

Working...
                                X