IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като допълнение, Световната банка има най-добрите правила за обществени поръчки, значително над тези на ЕС и несравнимо по-добри от българския Закон за обществените поръчки.
    Разбира се, ЗОП нарочно е приет така, че да може да се източва.

А да се поставя сравнение за хората при положение, че виждаме какво значи Станишев, Плугчиева, Гагаузов, Петър Димитров (!), Масларова..., е просто смешно.

Първоначално изпратено от йосиф
    Първоначално изпратено от Optic
    Първоначално изпратено от stdmv
    Кристалина е специалист по икономика и работи за Световната банка....

Станишев е писал дипломна за униформите в руската армия. Но търпи българските полицаи да са облечени като хамали на Илиянци.

Сами преценете кой е по-компетентен.
    На такива експерти се нагледахме при царя. Оказаха се експерти, но само в една област - усвояването.
    Ами не знам на какво си се нагледал ,но специално К.Георгиева работи в СБ от около 18 г .и според теб дали защото е специалистка по усвояване се е издигнала от редови експерт до старши вицепрезидент на Банката,мислиш ли че защото обича да присвоява бе 2 г.главен преговарящ с Русия.Това са фактите и дайте да престанем по нашенски да оплюваме всичко що мърда на земята....

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic

Станишев е писал дипломна за униформите в руската армия. Но търпи българските полицаи да са облечени като хамали на Илиянци.

На такива експерти се нагледахме при царя. Оказаха се експерти, но само в една област - усвояването.
      Ами не знам на какво си се нагледал ,но специално К.Георгиева работи в СБ от около 18 г .и според теб дали защото е специалистка по усвояване се е издигнала от редови експерт до старши вицепрезидент на Банката,мислиш ли че защото обича да присвоява бе 2 г.главен преговарящ с Русия.Това са фактите и дайте да престанем по нашенски да оплюваме всичко що мърда на земята....

Коментар

• Първоначално изпратено от salsa

Двамата са считани за двойка магьосници икономисти. Съпругата на ловчанлията с американски паспорт е сред избраните да работят в антикризисния щаб на президента на САЩ Обама. От няколко месеца Дянков пък е в икономическия екип на ГЕРБ. Наистина забележително!
        Хм, видяхме какви магии забъркаха американските икономически магьосници...
        11.5 трилиона борч.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
          Първоначално изпратено от bokogega
          Салса и Бразилия,вие май не разбирате за какво става въпрос.В идеята за "бялата бюлетина"няма нищо комунистическо,защото тя ще отразява гласа на всички,които не са съгласни с политическата класа.И тогава гласовете на негласувалите няма как да си ги поделят по принципа,партията получила най-голям брой гласове получава и най-голям брой от гласовете на негласувалите.Защото сега гласовете на негласувалите се разпределят по посочения принцип,моят глас като негласувал може да отиде и за ДПС,БСП,ГЕРБ,и т.н.Това е грешен подход защото на нас несъгласните с политиката която се провежда от СТАРИЯ-НОВ комунистически (политически)елит не ни се дава право на избор.Или гласуваш за тези които ти предлагаме или отивай за гъби в гората,на риба или където си искаш,твоят глас така или иначе ще си го присвоим,но по добре е да гласуваш,за имиджа на "политическия елит".ТОВА Е ГОЛЯМАТА УЛОВКА НА "КРЪГЛАТА МАСА" СЪЗДАДЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ,през далечната 1989г.но това платени хлапетии и провокатори няма как да го разберат.Няма съмнение,че в този форум има и хора, които разбират за какво става въпрос.

Колега, ако искаш да гласуваш против комунизЪма и производните му извращения има и друг начин освен "бялата" бюлетина!
          Колкото по-скоро го разберете всички оли****ени, толкова по-бързо ще станем нормална държава.....
          Поздрави!
          Аз искам кажи ми другия начин.

Коментар

• Нека и аз да кажа нещо. Гугъле, може ли? Благодаря ти... То от теб човек дума не може да вземе.
            Гугъле, бахти и идиотската държава в която живеем, братче! Не вярвам, че всичките идиотизми, които ти и оптик, и тем подобни изписвате в този форум наистина ги мислите. Искренно се надявам да го правите единствено за пари и в същото време да ги псувате, както го правя аз, а се надявам и много други.
            Гугъле, не искам да ми е премиер - Станишев /няма да се обосновавам защо. И ти не го искаш, нали?/, не искам да ми е министър на икономиката - Димитров /тук просто е безмислено да говорим/, не искам да ми е "социален" министър" най-кухата лейка /която се мисли за най-хитрата/ в тази държава - Масларова, не искам да ми е финансов министър човека, който последен разбира за какво иде реч - човекът, който когато в цял свят казваха, че има криза, той казваше няма такова нещо , а при нас - абсурд и как ние сме островът на стабилността в Европа!!! Гугъле, защо не си ги вземеш тия творци на стабилност и проспиритет в къщи и да видим само за една седмица до къде, ще те докарат?!!!
            Та..., аз като гражданин на тази държава исках да ти кажа това. На мен ми е през оная работа кой е на власт и за колко. Дали е Станишев, дали е Петко от Драгановци, дали си ти Гугъле, на мен ми е все тая! Въпросът е нещо да се направи в тази държава. Просто ми писна толкова много години да сме си все на "онова" дередже. На теб не ти ли писна, Гугъле? Не ти ли писна от тая помия, та продължаваш да я подкрепяш? Бих те разбрал само в един единствен случай /да не го обяснявам кой е/, но то тогава ти си просто плазмодий и всичко написано до тук се обзмисля. Успех Гугълчо, на теб, на Станишката, на Орешарски, на Масларова и тем подобни знайни и незнайни герои отдали всичко от себи си за благото на обикновеният народ живеещ в тази държава. Ще спра с благодарностите! Още мъничко и народът сам , ще си я покаже. Искренно се надявам, че това ще е просто началото на нещо ново в съсипаната ни държавица. Този път - дано, дано, дано!!! Успех, Гугъле на теб и на вездесъщата ти партийка. И никога, ама никога по-вече не се връщайте! Чао ти и успех...

Коментар

• Най-силният коз, който извади Бойко Борисов в политическата надпревара, е чуждоземният му съветник – Симеон Дянков. Визитката му е повече от впечатляваща. Това е млад, едва 38 годишен човек, работещ вече 14 години като един от деветимата топикономисти на Световната банка, класиран в топ 100 на най-цитираните финансисти в света, станал международно известен със създаването на серията годишни доклади „Как се прави бизнес”. Тези публикации са най-често упоменаваните изследвания в света. Високо цененият зад Океана и далече не само там изключителен специалист е в семеен тандем с американката Каролин Фройнд.
              Двамата са считани за двойка магьосници икономисти. Съпругата на ловчанлията с американски паспорт е сред избраните да работят в антикризисния щаб на президента на САЩ Обама. От няколко месеца Дянков пък е в икономическия екип на ГЕРБ. Наистина забележително!
              Запитан за , че преди 8 години имше други юпета, които дойдоха да оправят България тук експертът Симеон Дянков е подготвен с отговора. Онези са били само с магистратура, без управленчески опит. А неговият екип са опитни администратори/ключова дума в разбиранията на Бойковия съветник/, с голям опит. Едните от Дянковите експерти ще са от България, а другите от Европа. Като последните ще са презапознати с работата по еврофондовете. Наистина забележително!

Коментар

• Разби се още една манипулация на червените боклуци, че в ГЕРБ нямало експерти и специалисти .
                Какво да говорим, нека видим специалистите на комунистите - Петър Димитров, Румен Овчаров, бившата Татяна Дончева Сергей Станишев все специалисти , айде сега тези които толкова пишат в този форум и подкрепят червените мастодонти, да кажат в какво са специялисти тези гореизброени политически плашила.всички те заедно немогат да се опрат на малкото пръсче на Симеон Дянков или Кристалина Георгиева

Престанете да пишете глупости тук във форума, защото ако останете още няколко месеца на власт няма да има нито икономика в България, нито фондова борса нито общество нито нищо, не Ви е срам бе продажници. Само още да добавя, имам приятели, които са от БСП и участват сериозно в сбирките им, запитани от мен защо ги подкрепяш отговорите са еднозначни на всички - защото каквото ми трябва нещо има към кого да се обърна, услуга, проектче, деца в градината и такивами ти работи, ако си тръгнат заминават ми връзките, хубавата ми работа и прочие, макар, че знам , че изцоцахме държавата като кърлежи че друго няма в главите им освен как да изкарат някой лев странично

Помеслете за децата си като ходите да гласувате, вминалото хората са си давали живота за България, Не оставяйте турците да ви управляват, дайте ВИЕ ПОНЕ ГЛСЪТ СИ СРЕЩУ ТЯХ

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega
                  Салса и Бразилия,вие май не разбирате за какво става въпрос.В идеята за "бялата бюлетина"няма нищо комунистическо,защото тя ще отразява гласа на всички,които не са съгласни с политическата класа.И тогава гласовете на негласувалите няма как да си ги поделят по принципа,партията получила най-голям брой гласове получава и най-голям брой от гласовете на негласувалите.Защото сега гласовете на негласувалите се разпределят по посочения принцип,моят глас като негласувал може да отиде и за ДПС,БСП,ГЕРБ,и т.н.Това е грешен подход защото на нас несъгласните с политиката която се провежда от СТАРИЯ-НОВ комунистически (политически)елит не ни се дава право на избор.Или гласуваш за тези които ти предлагаме или отивай за гъби в гората,на риба или където си искаш,твоят глас така или иначе ще си го присвоим,но по добре е да гласуваш,за имиджа на "политическия елит".ТОВА Е ГОЛЯМАТА УЛОВКА НА "КРЪГЛАТА МАСА" СЪЗДАДЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ,през далечната 1989г.но това платени хлапетии и провокатори няма как да го разберат.Няма съмнение,че в този форум има и хора, които разбират за какво става въпрос.

Колега, ако искаш да гласуваш против комунизЪма и производните му извращения има и друг начин освен "бялата" бюлетина!
                  Колкото по-скоро го разберете всички оли****ени, толкова по-бързо ще станем нормална държава.....
                  Поздрави!

Коментар

• Ха ха. Да ги сравним с "професионалистите" Плугчиева, Гагаузов, Мургина....

Бившата асистенка по политическа икономия на социализма от ВИИ "Карл Маркс" ни готвят ДЕСНИТЕ за новия министър - председател:

Кръгът „Прокопиев – Кръстев – Божилов” реди кабинета на ГЕРБ. Кристалина Георгиева се готви за премиер след парламентарния вот на 5 юли. За финансов министър се стяга Симеон Дянков
                    Ива Николова
                    12:30 19.06.2009

Коментар

• Гугълчо, ти защо ругаеш така ДПС?

и кой е виновен питам аз, онзи депесарски борсук дето дрема през цялото време, накрая предаде някви смотани изчисления за вредните със закъснение и ЕС ни оряха и накрая го оставиха министър!!!!!!

Коментар

• Гугълчо, ти сериозно ли?

[color=red]"Мен никой не може да ме прекара. Аз съм най - добрия на борсата. "[/color]

Коментар

• Гугълчо, и за Кремиковци си познал преди време:

Браво на KREM. И днес сме си стабилно на 17.
                          Просто добрата акция дори и при падащ пазар си е стабилна, без значение от конюнктура, от състоянието на предприятието, и други маловажни фактори.

Коментар

• А, имаш и още за Масларова:

IMAME КАНДИДАТ ЗА ПОБЕДИТЕЛ В КЛАСАЦИЯТА ЗА НАЙ-ТЪП МИНИСТЪР!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Гугълчо, защо плюеш твоята Масларова, бе?

МАСЛАРОВА Е НАРЕКЛА ПУБЛИЧНО МНОГО ПОЛИТИЦИ ЧЕСТНИ

И Е ПРИБРАНА В ПСИХИАТРИЯ - ГОРКАТА ЖЕНА!

ДАНО ДА Й ОТПУСНАТ И ТОЧНИТЕ ЛЕКАРСТВА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА.

Коментар

• Абе Гугълчо, ти защо си отрекъл преди време кризата, бе умнико:

"...БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е "БЯЛА" ИЛИ "ЧЕРНА" ДЪРЖАВА- КРИЗАТА СИ Е КРИЗА!
                                ЛИЧНО АЗ НЕ СМЯТАМ, ЧЕ В МОМЕНТА ИМА ТАКАВА КРИЗА, КОЯТО ДА ВЛИЯЕ НЕГАТИВНО НА БОР .."

Кажи бе, пиленце икономическо!

Коментар

Working...
                                X