If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
говорим че си супер елементарна...както се казва и ти не знаеш какво искаш ,а само се оплакваш.Вероятно ти си супер специалистка в някоя област /за сега видимо е в областа на полит агитацията/ ,но постоянно те пренебрегват...защо ли ?
Това показва ,че избягвате коментарът по написаното от мен, по простата причина ,че нямате аргументи да оборите същото.
напротив ,направил съм коментар точно на това което си написала.Друг е въпросът че цитираш чуждо мнение , защото нямаш мозък за собствено и още по друг е въпросът че пак поради същата причина / липса на сиво вещество / не го отчиташ това.
Смешник това ли са ти коментарите който си постнал и цитирал по което съм написала ?Стигнах до убеждение ,че ти и Стамболов не се изказвате по същество ,а комнтирате моята особа,присъщо за пребоядисани червени кратуни като спасителят ви Бойко.Относоно квалификациите които ги пишеш за мене не си ти човекът който ще ме определя дали съм с мозък или не , дали аз съм го писала или някой друг.Май забравяш ,че не е единствен тоя форум в който се обсъжда политиката и аз като данъкоплатец независимо ,че не съм гласувала ,имам право колкото и ти ,да си изказвам мнението и на други места и естествено,че ще си ги прехвърлям коментарите по теми по които съм писала вече където си искам.И в заключение сте много жалки с тези обиди към потребители които не са на вашето мнение .Ще ви питам след 6 месеца като се издъни пожарникарският спасител каква песен ще пеете.
Ти си по-скоро червей като всички онези червеи които не допуснаха последните 20 г. България да стане нормална страна и да заеме мястото си в модерна ЕВРОПА .
Нямам как да го подмина това изказване ,тъй като точно такива лица на които червените билети на БКП се показват от задният джоб точно те ни управляват и ще ни управляват ,тъй като в България не се състоя оно време истинска демокрация ,а бе псевдодемокрация и на база на това България не може да заеме място в ЕС.Я да те питам тебе Йосифе де са истинските демократи ?Защо ги натикаха в небитието и през 1989г мястото им заеха отгледаните чеда на БКП и ДС?
[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Колеги, може и да сте прави в нещо, но не грешете против логиката!
Съгласете се, че:
СИБанк стои на входовете на НАП, НОИ ,КАТ,Съдилищата
по никакъв начин не зависи от един кмет, пък било то и на София. По-скоро трябва да търсите Станишев за покровител на г-жа Цветелина...
ПП Мейси, моля те, слагай шпациите след, а не преди препинателните знаци. Това се прави, за да не започва нов ред с точка или запетая. С пълен член се членува подлогът в изречението, а не най-важната дума.
На прости глави с почервенели уши логическото мислене е последна грижа и поради факта че са и празни..Същата мисъл се зароди и в моята глава ,но просто е безсмислено на тези двамата дебила да им се обеснява.Оставете ги да си редят своите простотии
Доверие за безсрамника
Понеделник, 20 Юли 2009 12:24
Едвин Сугарев
БСП за пореден път доказа, че е партия от абсурдистки тип. След като претърпяха най-голямото поражение от десети ноември насам – по голямо дори от това, което последва след предишното тяхно правителство, предизвикало същинска национална катастрофа; след като останаха само с четиридесет депутати в парламента; след като докараха България до това да бъде определяна като най-корумпираната страна в Европа, Висшия партиен съвет се събра и гласува... доверие на своя лидер, бившия премиер Сергей Дмитриевич Станишев.
Това гласуване е знак за едно – че социалистите не обитават реалността. Обитават някаква си техен, изцяло измислен свят, в който всичките им действия са били честни и правилни, направили са всичко за страната си, водени са от безукорен партиен вожд и всички ги обичат, само дето са временно заблудени от някакви си там лоши популисти.
Тази визия не е само наивна и глуповата, тя е просто дебилна. Да си сляп за това, че хората просто не могат да те търпят, и да обяснаваш политическото си пропадане с очевадни глупости – както примерно Станишев обяснява изборния си провал с онези 31 мажоритарни кандидатури, наложени му от Първанов – това е не просто паническа реакция, това си е чиста политическа шизофрения. От такава очевидно страдат онези 122 членове на ВПС, които подкрепиха Станишев, срещу само 29 против.
Има и един много съществен въпрос: на кому е нужно и за какво служи гласованото от висшия партиен орган доверие. Ясно е, че Станишев е вече неспасяем като лидер – и ако бъде съхранен, то тогава партията става неспасяема. Ясно е, че на 18 октомври, когато се свиква партиен конгрес, той ще трябва да подаде оставка, ако не иска да превърне БСП в политическо джудже, което се бори на ръба на парламентарната бариера единствено за оцеляването на неколцина лидери.
Ясно е и че позицията на членовете на висшия съвет много радикално се разминава с тази на редовите социалисти, които – след като изкараха един цял мандат, скърцайки със зъби пред превъплъщението на тяхната „социална” партия в партия на олигархията, сега поне се надяваха, че другарите ще се освестят, ще напъдят несвестния момчурляк с рехавите мустачки и ще поемат курс в правилната посока.
И след като всичко това е ясно, не е ясно само какъв е смисълът на този политически жест – гласуването на доверие на Станишев. Възможни са само два отговора – или БСП тайно, неусетно и полека се е превърнала в лидерска партия – и Висшия й партиен съвет е само декоративен елемент към всевластието на нейния – нека си го кажем направо – комичен лидер.
Или – което е по-вероятно – става дума за ритуал, за систематичен отказ да се поемат отговорности дори когато греховете са очевидни и последствията – видими; отказ, който е самата сърцевина на политическата специфика на тази партия.
Социалистът или – ако трябва да наричаме нещата с истинските им имена – комунистът е винаги прав. И винаги невинен. Особено в два случая: когато е преял с власт така, както беше преяла тройната коалиция – и когато е стигнал до самото дъно на провала – където е БСП сега. Справка: Сергей Дмитриевич: „Независимо от моите лични грешки няма от какво да се срамувам като лидер на БСП и министър-председател.”
Може би някой психотерапевт би го поправил – освен че няма от какво да се срамува, няма и как – тъй като е напълно лишен от чувство за срам.
Безсрамен, по-безсрамен, най-безсрамен, социалист, Сергей Станишев. И вече носи доверието си като роза на ревера. Да му е честито прочее – то ще му послужи толкова, колкото дрънкулката на хотентота.
Борисов: Да сте видели, докато съм кмет на София, да е била облагодетелствана фирма на Цветелина?
Да напомня ,че СИБанк обслужват териториалните дирекции на НАП в цялата страна и през нея минават всички данъци и осигурителни вноски . Как тъй все весдесъщата СИБанк стои на входовете на НАП, НОИ ,КАТ,Съдилищата бре Бойко?Интересно кой беше този ХУБАВЕЦ, който уреди Сибанк все на доходни и "сладки" местенца ???
мейси,
това да имаш банки, които работят с толкова държавни пари е просто чудесно!
гласувахте за бойко е получихте и костов - няма оттърване и е доста смешно дори :-) :-) :-)
При коалиционно управление се краде много по-трудно и има завишен контрол!!!
Колеги, може и да сте прави в нещо, но не грешете против логиката!
Съгласете се, че:
СИБанк стои на входовете на НАП, НОИ ,КАТ,Съдилищата
по никакъв начин не зависи от един кмет, пък било то и на София. По-скоро трябва да търсите Станишев за покровител на г-жа Цветелина...
ПП Мейси, моля те, слагай шпациите след, а не преди препинателните знаци. Това се прави, за да не започва нов ред с точка или запетая. С пълен член се членува подлогът в изречението, а не най-важната дума.
Опитвам се да се информирам за политика и политиканти!За съжаление вторите са в пъти повече!И тревожното е че се осъвършенстват!В речите си,не в делата!Измисленото "генералче" е в полезрението ми от процесите на Т.Живков!Най му хареса "Цар и генерал"!Професионални актйори нямаха толкова медийни изяви!В същото време бандюгите си чукаха пачките!Неговото "Ние ги хващаме,те ги пускат",по-късно се оформи в "Станишев и Първанов ми пречат за боклука"!Апропо,нали по неговото главно комисарстване,заложиха бомба при тази Попова?Не си спомням той дали хвана бомбаджията,пук тя го пусна!И цирка с оставката!Признавам,че въобще не съм въодушевен от бъдещото му министерстване!Между другото,и за партията(не казвам МУ,защото не той а други я създадоха)нямам ласкаво мнение!Набълбукана е с кариеристчета,както преди години НДСВ-то!А относно призива на Кенеди,Йосифе,нямам какво да дам!За 20 г.държавата ми взе всичко!Остана ми една гола съвест,но тя на никого не трябва,пък и не я давам!Още по-малко на ментета!
ти си бедна душица и освен да се скатаеш с голата си съвест в някоя дупка друго просто не ти остава.Изживей си остатъка от живота с въздишка по отминалото време на фалшива народна власт и това е най-доброто което заслужаваш.Ти си по-скоро червей като всички онези червеи които не допуснаха последните 20 г. България да стане нормална страна и да заеме мястото си в модерна ЕВРОПА .
Опитвам се да се информирам за политика и политиканти!За съжаление вторите са в пъти повече!И тревожното е че се осъвършенстват!В речите си,не в делата!Измисленото "генералче" е в полезрението ми от процесите на Т.Живков!Най му хареса "Цар и генерал"!Професионални актйори нямаха толкова медийни изяви!В същото време бандюгите си чукаха пачките!Неговото "Ние ги хващаме,те ги пускат",по-късно се оформи в "Станишев и Първанов ми пречат за боклука"!Апропо,нали по неговото главно комисарстване,заложиха бомба при тази Попова?Не си спомням той дали хвана бомбаджията,пук тя го пусна!И цирка с оставката!Признавам,че въобще не съм въодушевен от бъдещото му министерстване!Между другото,и за партията(не казвам МУ,защото не той а други я създадоха)нямам ласкаво мнение!Набълбукана е с кариеристчета,както преди години НДСВ-то!А относно призива на Кенеди,Йосифе,нямам какво да дам!За 20 г.държавата ми взе всичко!Остана ми една гола съвест,но тя на никого не трябва,пък и не я давам!Още по-малко на ментета!
говорим че си супер елементарна...както се казва и ти не знаеш какво искаш ,а само се оплакваш.Вероятно ти си супер специалистка в някоя област /за сега видимо е в областа на полит агитацията/ ,но постоянно те пренебрегват...защо ли ?
Това показва ,че избягвате коментарът по написаното от мен, по простата причина ,че нямате аргументи да оборите същото.
напротив ,направил съм коментар точно на това което си написала.Друг е въпросът че цитираш чуждо мнение , защото нямаш мозък за собствено и още по друг е въпросът че пак поради същата причина / липса на сиво вещество / не го отчиташ това.
Който не симпатизира на партии, няма защо да пише в тема "Политика".
Но ако пише и постоянно клевети ГЕРБ, очевидно е турско-комунистически трол.
Който в днешния момент клевети ГЕРБ, е роб на турско-комунистическата мафия, защитник на организираната престъпност и корупцията и прикрит враг на България и Европа.
За останалото можеш да попиташ твоя приятел be_google, който с радост вече те цитира
Тъй де щото сме голяма работа в звеното разследващо измамите с европейските средства и за това нямаме и един осъден и тикнат в затвора Стамболов.Питам аз на база на какво я хвалят от Брюксел ,според думите на Борисов Попова ?Визитната картичка на един прокурор е много семпла: Водил еди колко си дела, спечелил в съда толкова от тях, от което за престъпниците са произлезли еди си какви щети. Така мога да си направя сметка що за прокурор е била въпросната дама. Другото е ала-бала.За всеки дошъл от тази система "правосъдната" система на България, трябва да имаме едно на ум. Тази система е виновна за положението в страната. Двайсет години отказват да се реформират. Подържат близки отношения с пачкаджиите. Нищо няма да се промени,най-много да осъдят някой дребна риба .Интересно защо не казваш нищо за новият министър на Отбраната който ще бъде -Николай Младенов?
Първоначално изпратено от йосиф
Първоначално изпратено от мейси
.... За какво говорим???
l
[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Бойко Борисов: Звеното на Маргарита Попова е единственото, похвалено от Брюксел
20 юли 2009 | 11:57 | Агенция "Фокус"
София. Новият министър на правосъдието ще бъде Маргарита Попова - това каза столичният кмет Бойко Борисов пред журналисти, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Борисов обясни, че обявява нейното име като бъдещ министър заради провокациите от страна на РЗС. Звеното за борба с измамите с европейски средства в Прокуратурата, което Маргарита Попова ръководи, е единственото, похвалено от Брюксел.
Бойко Борисов съобщи, че е говорил лично с главния прокурор във връзка с назначаването за министър на Маргарита Попова. "Нейното звено е единственото, похвалено в Брюксел, затова ще й дадем власт, за да си довърши работата по най-добрия начин, защото и колегите от ОЛАФ имат прекрасно мнение за този човек. Не е партийна кандидатура. Ще я сложа за министър, за да свърши работата там. ", каза Борисов.
Тъй де щото сме голяма работа в звеното разследващо измамите с европейските средства и за това нямаме и един осъден и тикнат в затвора Стамболов.Питам аз на база на какво я хвалят от Брюксел ,според думите на Борисов Попова ?Визитната картичка на един прокурор е много семпла: Водил еди колко си дела, спечелил в съда толкова от тях, от което за престъпниците са произлезли еди си какви щети. Така мога да си направя сметка що за прокурор е била въпросната дама. Другото е ала-бала.За всеки дошъл от тази система "правосъдната" система на България, трябва да имаме едно на ум. Тази система е виновна за положението в страната. Двайсет години отказват да се реформират. Подържат близки отношения с пачкаджиите. Нищо няма да се промени,най-много да осъдят някой дребна риба .Интересно защо не казваш нищо за новият министър на Отбраната който ще бъде -Николай Младенов?
Бойко Борисов: Звеното на Маргарита Попова е единственото, похвалено от Брюксел
20 юли 2009 | 11:57 | Агенция "Фокус"
София. Новият министър на правосъдието ще бъде Маргарита Попова - това каза столичният кмет Бойко Борисов пред журналисти, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Борисов обясни, че обявява нейното име като бъдещ министър заради провокациите от страна на РЗС. Звеното за борба с измамите с европейски средства в Прокуратурата, което Маргарита Попова ръководи, е единственото, похвалено от Брюксел.
Бойко Борисов съобщи, че е говорил лично с главния прокурор във връзка с назначаването за министър на Маргарита Попова. "Нейното звено е единственото, похвалено в Брюксел, затова ще й дадем власт, за да си довърши работата по най-добрия начин, защото и колегите от ОЛАФ имат прекрасно мнение за този човек. Не е партийна кандидатура. Ще я сложа за министър, за да свърши работата там. ", каза Борисов.
Re: България, Турция и Русия: С промени или без промени след
Първоначално изпратено от kutunov
Най-вероятно си прав, йосиф ... но за мен единственото хубаво нещо на управлението на бойко е че е предстоящо ...
какво значи "единственото хубаво нещо".Не мислиш ли че отново изпадаме в онзи напоителен песимизъм ,който през всичките тези години ни е дърпал назад..вечно се съмняваме , вечно коментираме нещата откъм лошите им страни и винаги се оправдаваме за това си поведение с това че винаги сме били лъгани.Един амер.презедент бе казал ,че не трябва да питаме какво ще ни даде държавата ,а да запитаме себе си ние какво й даваме.За мен основния ни проблем е че винаги искаме повече отколкото сме склонни да дадем.А това води винаги до резултатите които виждаме последните години.Не знаем да си търсим правата ,а искаме права .Не искаме да имаме задължения към обществото ,а искаме такива към нас .Търсим толерантност , която не сме склонни да даваме...ами не става.И докато не ги схванем тези неща няма управление което да ни измъкне от ситуацията.
Най-вероятно си прав, йосиф ... но за мен единственото хубаво нещо на управлението на бойко е че е предстоящо ...
Интервю с Кристиан Вигенин, член на Националния съвет на БСП и на Европейския парламент, на Милена Бордън, София
БСП и ДПС ще променят отношенията си, макар да не е съвсем ясно как, след загубата в изборите. Кристиaн Вигенин, смята, че неговата партия загуби изборите не само, но до голяма степен, заради връзките си с ДПС: "Отношенията ни с ДПС през последните четири години, когато управлявахме, не са били от някаква любов, а от желанието да имаме стабилно правителство. Сега след изборите, анализите показват, че слабият резултат е и заради ДПС и лидера й, който с поведението си в управлението и в предизборната кампания създаде усещането, че гласуване за нас ще ги остави във властта ...
тези факти показват защо бойко не иска на този етап подобни коалиции...т.е. за да не се случи същото както на БСП ,да се оправдаваме с другите и да се размие отговорноста.
Интервю с Кристиан Вигенин, член на Националния съвет на БСП и на Европейския парламент, на Милена Бордън, София
БСП и ДПС ще променят отношенията си, макар да не е съвсем ясно как, след загубата в изборите. Кристиaн Вигенин, смята, че неговата партия загуби изборите не само, но до голяма степен, заради връзките си с ДПС: "Отношенията ни с ДПС през последните четири години, когато управлявахме, не са били от някаква любов, а от желанието да имаме стабилно правителство. Сега след изборите, анализите показват, че слабият резултат е и заради ДПС и лидера й, който с поведението си в управлението и в предизборната кампания създаде усещането, че гласуване за нас ще ги остави във властта ...
тези факти показват защо бойко не иска на този етап подобни коалиции...т.е. за да не се случи същото както на БСП ,да се оправдаваме с другите и да се размие отговорноста.
Коментар