IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шоуто при Ризова :

http://www.vbox7.com/play:293b6804

http://www.vbox7.com/play:968956c9

ГЕРБ към БСП: Стига сте хленчили
    21 октомври 2009 / News.dir.bg
    БСП за пореден път протестира срещу медийните изяви на премиера Бойко Борисов, в които той използва обидни квалификации.
    БСП и Парламентарната група на Коалиция за България остро възразяват срещу обидните квалификации и обвинения по отношение на партията, направени от министър-председателя в телевизионно предаване, и ще отстояват съвременното разбиране за демократични свободи, политически и социални права на гражданите. Това се посочва в декларация, представена от заместник-председателя на ПГ на КБ Михаил Миков в парламента, съобщи БТА.
    С тези изявления се извършва подмяна на действителните теми на обществото - мерките за борбата срещу кризата, растящата безработица, замразените доходи, неспособността за решаване на важни икономически и външнополитическите въпроси, се казва още в документа.
    "ГЕРБ призовава всички народни представители, които са в тази зала, да се въздържат да използват парламентарната трибуна за хленчене и правене на разбор на предавания на националните телевизии", каза обаче в отговор съпредседателят на ПГ на ГЕРБ Искра Фидосова.
    Тя отправи въпрос към председателя на БСП Сергей Станишев защо не е бил в залата сутринта, когато е имало дебати по законодателни инициативи на парламента.
    Преди два дни на пресконференция на БСП беше обявено, че от партията протестират срещу грубите квалификации на лидера на управляващото мнозинство - „шайка разбойници", „нещастници”, „нагли”, които той използва по техен адрес в телевзиионно интервю. Според червените депутати така Борисов обижда близо 750-те хиляди български граждани, които са гласували Коалиция за България на парламентарните избори през юли.
    Вчера пък от Коалиция за България настояха да им бъдат предоставяни всички декларации на новите министри за конфликт на интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111
      gigow стига си писал общи приказки. нали си от БСП просто вземи отношение.
      Аааа, вече не съм в БеСеПето, с Бойко заедно го напуснахме като деполитизираха армията и полицията. И вече не съм комунист, ами капиталист, щото фирмата ни експлоатира пролетариата, а пък ние вземаме дивидента от печалбата.

А по въпроса за бежанците мисля, че тези, които идват в България от Азия, са ни достатъчни. Ние искаме ли от Малта да поема бежанци от Ирак, Афганистан и от къде ли не? Всеки да си носи кръста на географското положение. Но историята показва, че е невъзможно да се спре стремежа на човека към по-добър живот, а от там и постоянното преселение къде на отделни хора, къде на цели народи. Комунистите построиха Берлинската стена, цялата "желязна завеса" и кво от това? Хората отиват там, където се живее по-добре. Така че в глобален мащаб единственият изход е развитите държави да направят така , че и другите да да се развият, ама ако аз знаех как, щяха да ме обявят за най-големия благодетел на човечеството.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• gigow стига си писал общи приказки. нали си от БСП просто вземи отношение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
          Уви, мейси, пак си извън времето и пространството. Както ти обясних, този парламент ще си изкара мандата и Бойко ще е достойният министър-председател на България поне 4 години!
          След две години Бойко ще е президент, Цветанов-премиер, ако му е все така верен, комунистите зад бодлива тел, я на националния стадион, я в Белене да строят АЕЦ по френски проект, а пък празникът на полицията ще бъде национален празник.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Нещо май няма много желаещи да коментират...... А иначе са първа писта всички платени писачи тук ......
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
              Лично мое мнение - отговорът следва да е не.

Първоначално изпратено от alex1001111
              моля прати това свое мнение на когото познаваш от герб.

очаквам от герб ясно да заяви каква политика ще води по този въпрос.

Коментар

• Лично мое мнение - отговорът следва да е не.

Първоначално изпратено от alex1001111

Коментар

• Малта иска България да приеме бежанци от Африка

нека от ГЕРБ да коментират.
                  нека от БСП да коментират.
                  нека от ДПС да коментират.
                  нека от АТАКА да коментират.
                  нека от СК да коментират.
                  нека от РЗС да коментират.
                  нека от ВМРО да коментират.

Коментар

• Уви, мейси, пак си извън времето и пространството. Както ти обясних, този парламент ще си изкара мандата и Бойко ще е достойният министър-председател на България поне 4 години!

Бойко просто напомня, че дори и да има избори, ГЕРБ и изборната победа са синоними. :P :lol:

Първоначално изпратено от мейси
                    Схемата с оставките и вота на недовери е много проста.Ясно е ,че вече и най-голямите тъпци в България няма да се вържат на лъжите на Бойко.След като падне правителството през март,Бойко ще се оттегли за да не носи повече негативите на управлението и ще започне да се подготвя за президентските избори.Горко ни ако пак допуснем профанизирани диваци да ни управляват!!!
                    Грую, аз цитирам документи, които доказват тезата ми. Правя го за повишаване политическата грамотност на форумци като теб.

Първоначално изпратено от Грую Груев
                    Нямам нищо против дългите постове - повечето ги чета с удоволствие, но нека да има собствени мисли, а не просто копи/пейст.

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                      Борисов: Готов съм за вот на недоверие
                      Готов съм за вот на недоверие към правителството в парламента и на избори след това, и то веднага".Това каза пред журналисти в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов
                      http://news.ibox.bg/news/id_1052647354
                      Схемата с оставките и вота на недовери е много проста.Ясно е ,че вече и най-голямите тъпци в България няма да се вържат на лъжите на Бойко.След като падне правителството през март,Бойко ще се оттегли за да не носи повече негативите на управлението и ще започне да се подготвя за президентските избори.Горко ни ако пак допуснем профанизирани диваци да ни управляват!!!
                      ех мейси, няма ли кой да ти обръща внимание вкъщи, явно имаш доста свободно време да акаш по форумите

Коментар

• Борисов: Готов съм за вот на недоверие
                        Готов съм за вот на недоверие към правителството в парламента и на избори след това, и то веднага".Това каза пред журналисти в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов
                        http://news.ibox.bg/news/id_1052647354
                        [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• мда, дори и най-яростният гербер във форума е пропуснал новината на деня - Станишев сменя ориентацията или поне любовника си - Станишев пъди Вигенин от ръководството на БСП
                          ха сега, де, серГея любовника ли сменя или ориентацията, а

П.С. Тази тема стана доста осрана поради огромните цитирания на документи - главните герои за това мисля, че се знаят кои са Не е коректно, а е и доста инфантилно да се натрапват подобни "новини" по този начин - просто постнете линка и всички, които са заинтересовани, ще го прочетат. разбирам желанието на част от форумците да правят форумна история, но това колко мнения имаш не определя качеството на поста ти, дори напротив, а ако толкова държат да се запишат с 20-30мнения днес - ми да се разходят из 10-на теми и да цитират по3 мнения, като напишат +1 и ще си преизпълнят партийните поръчения. Нямам нищо против дългите постове - повечето ги чета с удоволствие, но нека да има собствени мисли, а не просто копи/пейст.
                          П.П.С. Естествено горното е препоръка, а не заповед, все пак все още живеем в свободна и демократична (поне на теория) държава и Партията–Майка остана в историята, както и Бащицата, въпреки някои опити в последните години, а и месеци, за съживяването му.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ЗАСЛУГИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ!

Въпрос не на писти, а на бегачи
                            От Дневник

Помните ли времето, когато България недоволстваше, че е оценявана "в един кюп" с Румъния в присъединителния процес към ЕС? Тогава София упорито настояваше за разделяне на пистите с мотива, че "пакетът" с Букурещ ни пречи, защото ни дърпа назад... Днес ситуацията изглежда различно - макар че също минава през политически сътресения, фактите сочат, че Румъния е изпреварила сериозно България в ключовата област на усвояването на парите от ЕС.

Според първия доклад на Европейската комисия от третия, най-нов формат, посветен на справянето с еврофондовете, София е разполагала с над 1.3 млрд. евро по ИСПА, ФАР и САПАРД, но е усвоила едва 488 млн. от тях. В същото време Румъния не е успяла да използва само 169 млн. евро от общо 3 милиарда. Освен това Букурещ вече има достъп до пълния обем структурни фондове - за разлика от София, която загуби месеци заради отхвърлените от Брюксел оценки за съответствие.
                            Тези числа всъщност описват с не по-малко ярки контури особеността на България като един от новите членове на Евросъюза - заедно с превръщането на името й в нарицателно за корупцията и нежеланието за борба с организираната престъпност. А на фона на разразилата се междувременно световна икономическа криза неизползваните и изгубени помощи изпъкват още по-гротескно.
                            Макар и лишен от преки политически заключения, европейският доклад няма как да ги избегне "между редовете". И те са в констатациите, че най-масовите проблеми са конфликтът на интереси, слабият финансов контрол, недостатъчният административен капацитет и слабостите в законите. В случая те се отнасят за предишното управление на Станишев.

Първоначално изпратено от be_google
                            Първоначално изпратено от robert
                            Коммерсант”: Игор Сечин получи съгласието на Турция и „Южен поток” ще заобиколи България
                            http://focus-news.net/?id=n1281518

Браво на Бойко!Вече има резултати и „Южен поток” ще заобиколи България!
                            :-) мъдро си го казал!!!

той и газа мирише лошо - давайте да режем тръбите....

а храната става на ла*на - спираме и яденето...
                            ДНЕШНА РУСИЯ:

Горбачов: Изборите в Русия са се превърнали във фарс
                            От Дневник

Изборите в Русия са се превърнали пред очите на всички в истинска подигравка към хората и неуважение към правото им на глас, както и във свидетелство за пълния провал на "политическите стратези", ръководили се от принципа "няма значение как гласуват, а как се броят гласовете им". Това заяви последният съветски лидер Михаил Горбачов в критично интервю за опозиционния в. "Новая газета" по случай проведените преди десетина дни местни избори, които бяха очаквано спечелени почти повсеместно от управляващата партия "Единна Русия".

"Щом дори такива дисциплинирани и приближени до властта политически сили като "Справедлива Русия", либералдемократите на Владимир Жириновский и комунистите се решиха на бойкот в Държавната Дума, значи доверието към изборите като политическа институция е изчезнало напълно", заяви Горбачов. Миналата сряда трите "официални" опозиционни партии в страната демонстративно напуснаха пленарното заседание на долната камара на парламента в знак на протест срещу множество нарушения на местните избори.

Според бившия лидер крайният резултат на изборите, постигнат не без измами и фалшификации, на практика дискредитира политическите институции в страната и самата "Единна Русия". Апатията и недоверието към руската изборна система пък може да принуди руснаците да спрат да гласуват.

"В тази ситуацията функцията на контролиране на властта отново се връща към медиите, но много от журналистите от епохата на голямата автоцензура днес просто са изгубили повечето от професионалните си навици, освен привичката към лоялност", смята Горбачов. Той допълни, че на мястото на "напълно опропастената" избирателна система в Русия трябва да дойде нова и алтернативна, а инициативата по изработването на подобно законодателство трябва да поемат именно медиите и гражданските институции".

Коментар

• Първоначално изпратено от robert
                              Коммерсант”: Игор Сечин получи съгласието на Турция и „Южен поток” ще заобиколи България
                              http://focus-news.net/?id=n1281518

Браво на Бойко!Вече има резултати и „Южен поток” ще заобиколи България!
                              :-) мъдро си го казал!!!

той и газа мирише лошо - давайте да режем тръбите....

а храната става на ла*на - спираме и яденето...

затваряме и АЕЦ-а - ами той прави радиация ... и айде в каменна ера при маймуните щото ГЕРБ така желае!!! Незабавно затворете АЕЦ-Козлодуй - ще изпукаме от радиацията... а румънците си построиха една толкова калпава АЕЦ, че сън не трябва да ни фаща, ама нейсе...нали са я строили съюзници от Нато... срещу тях не трябва да се пише - а само ще им се подмазваме!!!

Колеги, мен вече нищо не ме учудва у новото правителство - казал съм го 3 месеца преди изборите какво иде - десен банково-политически терор и подготовка на едромащабни кражби, съчетани с ежедневни манипулации как държавата е окрадена - а тя не е, но скоро ще е... натам отиват нещата!

С горното не желая да обидя толкова нежни и чувствителни колежки като стамболова, СоКоЛоВа, Гела, Мара или Камшик Тодора... или който и да е друг... :-)

Герб спечели изборите с тезата за огромната, според тях корупция (срещу, която всички сме между другото!!!) - продадени или заменени
                              гори за някви милиарди, които са нещо като "нероден Петко" ... а да видим точно
                              за заменките с гори какви присъди ще има.... с измишльотини може да се вземат избори, но май с импровизации и измишльотини не става управление... а като добавим и некадърността ... става майтап, ама на голо дупе... :-)

И друго - кажете ми как хем държвата отива по дяволите, хем пък ГЕРБ успешно и мъдро я управляват?! Е тва ми го обяснете герберчета сладки... ако може с цифри?!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                                Първоначално изпратено от Jekata
                                Нетуъере, нищо лично, но още ли си поддръжник на въпросния?
                                Какво значи поддръжник? Ако имаш предвид дали съм привърженик на НДСВ и на Царя в качеството му на политик, то отговорът е ДА.

Ако ме питаш какво мисля по "горския" казус - нищо не мисля. Това си е работа на съда. Да си се съдят Царят и държавата и съдът да решава.
                                Де да знам, все си мисля, че личните качества за основата за политическите такива. Но все пак получих отговор. Всеки с мнението си. Разбирам дори и да са негови тия гори, дори и да се забрави интервюто с Кеворкян, мишката дошъл чисто и просто да посече България и да си пали да троши кинти из Монако.

Коментар

Working...
                                X