If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Подминахме началото на 12 месец (02.12) в посока юг, значи следващи дати за евентуален бичи пазар и за край на мечия са около 13 Януари 2010 и около 8 Март 2010. Началото на Март е крайната дата до която може да продължи сегашната корекция.
А дали дъното не се намести точно в средата на посочените от теб дати
Аз залагам че го видяхме на 17-ти, или по-точно към 10:20 ч. на 18-ти
Не Джей края на 2007 и през 2008, когато се видя корелацията ни с щатите, се уча на техника и съм те питал за нещата. Мисля си, че в щатите ще има мечи пазар и това няма как да не ни се отрази сериозно.
Първоначално изпратено от Jay Gould
Първоначално изпратено от Svetoslav101
Здравей Джей, Поздрави за тази тема, преди време с теб дискутирахме щатите ако си спомняш. Поправи ме ако греша, 10380 бъде ли пробито довечера спирката ще е най-вероятно на 10200 или 10000. Което за нашия пазар означава страшни неща.
Може. Покрай това http://borsi.blog.bg/photos/71246/original/forex.gif ли сме приказвали?
Ако има проблеми тук то мисля, те не са свързани със САЩ, а са на местно или балканско ниво. Все пак не САЩ са от най-големите инвеститори тук в БГ
Да ти кажа, гледай повече швабите поне в момента. За щатите съм писал назад, но доста на едро погледнато. Желая успехи
Не Джей края на 2007 и през 2008, когато се видя корелацията ни с щатите, се уча на техника и съм те питал за нещата. Мисля си, че в щатите ще има мечи пазар и това няма как да не ни се отрази сериозно.
Първоначално изпратено от Svetoslav101
Здравей Джей, Поздрави за тази тема, преди време с теб дискутирахме щатите ако си спомняш. Поправи ме ако греша, 10380 бъде ли пробито довечера спирката ще е най-вероятно на 10200 или 10000. Което за нашия пазар означава страшни неща.
Може. Покрай това http://borsi.blog.bg/photos/71246/original/forex.gif ли сме приказвали?
Ако има проблеми тук то мисля, те не са свързани със САЩ, а са на местно или балканско ниво. Все пак не САЩ са от най-големите инвеститори тук в БГ
Поздрави за тази тема, преди време с теб дискутирахме щатите ако си спомняш. Поправи ме ако греша, 10380 бъде ли пробито довечера спирката ще е най-вероятно на 10200 или 10000. Което за нашия пазар означава страшни неща.
Абе Джей, ако се случи един спад на Хима с 30 ст. евентуално на Софарма с 30 ст, евентуално при Бтк някаква бърлива сделка за 20 акции с 30 ст надолу и индекса може да се окаже на 380, но какво от това, след като са само 3 компании, каква техника, какъв технически анализ.
Ако слезем под 400 ще трябва да продаваме ли, според теб? Това че си писал "на лични" означава ли, че ако се мине някаква измислена (от човешки мозък) линия то нещата следват реалността ???
сега остава само да кажеш какво общо има БТК с индекса?
без значение, сложи някой друг код, вместо "бтк", Идеята е, че 4-5 дружества имат по-сериозна тежест върху индекс от общо 20 дружества. Ако се сгумнясат само с 10 % най-тежките по капитатализация 4-5, току виж и индекса се сгумнясал с едни 5% и би могъл да се мушне и под 400. И тогава какво правим ?! (според техническата мисъл) ))
Не е препоръка да ставаме чартисти.
След като техническия анализ отразява психологията на пазара, едновременен спад на Химимпорт и Софарма с по 30 ст. би говорил доста за нея
Принципно ще ми е интересно Джей да пусне нещо за някоя по-особена акция, примерно днес Холдинг Доверие достигна дъното от началото на годината?
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Абе Джей, ако се случи един спад на Хима с 30 ст. евентуално на Софарма с 30 ст, евентуално при Бтк някаква бърлива сделка за 20 акции с 30 ст надолу и индекса може да се окаже на 380, но какво от това, след като са само 3 компании, каква техника, какъв технически анализ.
Ако слезем под 400 ще трябва да продаваме ли, според теб? Това че си писал "на лични" означава ли, че ако се мине някаква измислена (от човешки мозък) линия то нещата следват реалността ???
сега остава само да кажеш какво общо има БТК с индекса?
ПС: Край сегашното дъно ще ви подуят ушите с мечи пазар
аа, това да не би да е анатема
И защо си мислите, че това (сегашното) пак е дъно. За вас от февруари, до сега все е дъно. )))
Ами не знам поглеждал ли си борсата, но от февруари до сега има около нам си колко пункта на + Айде лека
Никой не отрича, че има нам си колко на +, но точно това подсказва, че "дъното" вече е минало събитие и следва въпроса "а, сега накъде" ??
А щом се появи този въпрос, по-добре да не питам, какво следва. Лека.
Софикс - Oще няколко нива:
569 , 623 , 848 11.08 е рискова дата. Други такива 23.11, 16.04.2010, 27.08,2010.
485 - е първа спирка ! Ако обаче я подминете пътя на север е свободен.
Още едно ниво на север - 920
И да върне малко, страшно няма. Не вярвам да е повече от 340:
При движение на Юг подкрепа 497 (Max), 356, 286, 218 Време за покупка момчета!!! Стига ви толкова пързалка на Юг!!!
Повече при баба ви Ванга и на телевизия 2001
Подминахме началото на 12 месец (02.12) в посока юг, значи следващи дати за евентуален бичи пазар и за край на мечия са около 13 Януари 2010 и около 8 Март 2010.
Март месец е крайната дата до която може да продължи сегашната корекция.
Ако слезете под 420, вероятно ходене до ...... (Само на лични на мои познати, щом много знаете ). Дали ще пробиете сегашното дъно от 05.11 или не, не знам.
Сегашния възходящ (От Февруари) тренд би свършил задължително около Коледа 2010 година. Предните две дати може и да съм ги писал назад.
ПС: Край сегашното дъно ще ви подуят ушите с мечи пазар
Jay Gould, извинявай за въпроса, ама ти сериозно ли вярваш на тези таблици? И още - смяташ ли, че понятието борса в момента е валидно за БФБ? Според мен до лятото на 2010 г. е по-добре да бъдеш песимист.
Коментар