IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прогнози и развитие през 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould
    Първоначално изпратено от Jay Gould
    Софикс - Oще няколко нива:
    569 , 623 , 848 11.08 е рискова дата. Други такива 23.11, 16.04.2010, 27.08,2010.
    485 - е първа спирка ! Ако обаче я подминете пътя на север е свободен.
    Още едно ниво на север - 920

И да върне малко, страшно няма. Не вярвам да е повече от 340:
    При движение на Юг подкрепа 497 (Max), 356, 286, 218
    Време за покупка момчета !!! Стига ви толкова пързалка на Юг!!!

Повече при баба ви Ванга и на телевизия 2001
    Подминахме началото на 12 месец (02.12) в посока юг, значи следващи дати за евентуален бичи пазар и за край на мечия са около 13 Януари 2010 и около 8 Март 2010. Началото на Март е крайната дата до която може да продължи сегашната корекция.
    Ако слезете под 420, вероятно ходене до ...... (Само на лични). Дали ще пробиете сегашното дъно от 05.11 или не, не знам.
    Сегашния възходящ (От Февруари) тренд би свършил задължително около Коледа 2010 година. Предните две дати може и да съм ги писал назад.

ПС: Край сегашното дъно ще ви подуят ушите с мечи пазар , но още сме в 3 та вълна колкото и да не им се вярва на тия дето тайничко поглеждат техниката http://borsi.blog.bg/biznes/2009/11/...-na-bor.445634
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Sofix - Мисля, че най-късно до 02.12 почвате пак покачване
      Щом не стане едно нещо най-късно до ..., след това, може би, става другото нещо.
      Не изключвам, да има едно слизане до 360. Не са градуси.
      Не е препоръка!

Коментар

мдаа, само забрави да уточни годината на събитието :lol:

Коментар

• Ей Джей позна, че ще паднем до към 420, сега дано да познаш и за излитането,макар че не виждам събитие което ще изтреля борсата нагоре.

Коментар

Първоначално изпратено от diletant
            ... фалитите. Това е едно от добрите лекарства за малкия и среден бизнес.
            Точно, а за тези - ако едрите фирми са скелета на един организъм, то малкия и средния са всички други органи и кръвоносната система, най-големия работодател в страната - сумарно, пък те в момента са в тежка форма на левкемия. Все още съм оптимист, но са нужни спешни мерки, няколко промени в някой закони и малко ред, а точно това нямаме въпреки изборите. За мен, качването на акцизите на ток, разходите за вода и подобни, също ще ударят малкия и средния бизнес. С подобни ходове ще оберат и последната стотинка в потребителите. Минималната заплата в тоя и вид също е голям минус. С тези пари просто не може да се живее, камо ли да се купи нещо, още по-малко някой ще работи качествено и много, а без средна класа и що-годе сносно живеещи бачкери, една икономика я пиши бегала.
            Тука да ви кажа право споделям напълно вашите виждания. Просто няма какво да опонирам. Напълно съм съгласен.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
              ... фалитите. Това е едно от добрите лекарства за малкия и среден бизнес.
              Точно, а за тези - ако едрите фирми са скелета на един организъм, то малкия и средния са всички други органи и кръвоносната система, най-големия работодател в страната - сумарно, пък те в момента са в тежка форма на левкемия. Все още съм оптимист, но са нужни спешни мерки, няколко промени в някой закони и малко ред, а точно това нямаме въпреки изборите. За мен, качването на акцизите на ток, разходите за вода и подобни, също ще ударят малкия и средния бизнес. С подобни ходове ще оберат и последната стотинка в потребителите. Минималната заплата в тоя и вид също е голям минус. С тези пари просто не може да се живее, камо ли да се купи нещо, още по-малко някой ще работи качествено и много, а без средна класа и що-годе сносно живеещи бачкери, една икономика я пиши бегала.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Още преди две години, преди да започне кризата говорех с един шеф на известна брокерска къща и му споделих опасенията си за тази висока междуфирмена задлъжнялост. Той беше голям оптимист, твърдеше, че тя ще си виси, но никога няма да се скъса. Не зная какво да кажа сега. Той ли е бил прав, аз ли? Не дай си боже да се сбъдне моята прогноза.
                Това са страшно много пари, а толкова няма и да се съдерат да съберат на цялата държава. От предната криза останаха висящи доста пари на които накрая бизнеса махна с ръка, но ако тогава 10 - 20 000 бяха голяма сума, сега това са джобни пари, а зад много от парите стоят вече и банкови кредити. Ще видим какво ще стане де.
                Е, по-горе писах, че не съм голям оптимист. Ако изкараме до началото на лятото, ще започне възстановяването и съответно взаимното разплащане. А си напълно прав, че ни трябва добър закон за фалитите. Това е едно от добрите лекарства за малкия и среден бизнес.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                  Още преди две години, преди да започне кризата говорех с един шеф на известна брокерска къща и му споделих опасенията си за тази висока междуфирмена задлъжнялост. Той беше голям оптимист, твърдеше, че тя ще си виси, но никога няма да се скъса. Не зная какво да кажа сега. Той ли е бил прав, аз ли? Не дай си боже да се сбъдне моята прогноза.
                  Това са страшно много пари, а толкова няма и да се съдерат да съберат на цялата държава. От предната криза останаха висящи доста пари на които накрая бизнеса махна с ръка, но ако тогава 10 - 20 000 бяха голяма сума, сега това са джобни пари, а зад много от парите стоят вече и банкови кредити. Ще видим какво ще стане де.

Коментар

Първоначално изпратено от Борис
                    ...
                    Не се дразня, не ми пречи пиши си. Ако пускате и по някоя прогноза или мнение лошо няма, иначе ще ми е скучно сам тъдява.

http://banks.dir.bg/2009/12/08/news5510072.html
                    diletant, за мен и това е проблем, но междуфирмената за мен е по-голямото зло което може да се случи, защото част от тези пари са в евро. За съжаление май нямаме свестен закон за фалити който да изчисти малко тази каша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                      ...
                      Не се дразня, не ми пречи пиши си. Ако пускате и по някоя прогноза или мнение лошо няма.

http://banks.dir.bg/2009/12/08/news5510072.html
                      diletant, за мен и това е проблем, но междуфирмената за мен е по-голямото зло което може да се случи, защото част от тези пари са в евро. За съжаление май нямаме свестен закон за фалити който да изчисти малко тази каша.

Коментар

Обаче ще видите и 662 и 918 както съм писал назад (по-статистиката)
                        пич, айде по-сериозно, това не е никаква прогноза, и баба знае че нявга и това ще стане После да не очакваш аплодисменти за такива прогнози.:lol: Тайминга е неизвестното в задачката, и най-трудното, и видя че с драскане по графиката на Софикс не се получава! Просто си го признай и си ок!
                        Нямам нищо против да ти призня всичко което поискаш, човече. Признавам си, само се чудя какво правиш тогава в темата
                        браво че призна макар и с уговорки
                        а какво правя - ами гледам ви сеира как се мъчите с драскане да прогнозирате БФБ
                        сори че това те дразни, ама ако си се надявал на посещения на темата само от безкритични фенове...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn

Тази тема не е за драскачи, има достатачно други такива във форума. Ако сте взели неправилно решение за покупко-продажба на акции отговорността си е само ваша.
                          Това е тема за прогнози. Ако нямаш прогноза, драскач ли си ? (по принцип)
                          Ако се чудиш, по тези прогнози, а според мен, те за нищо не стават, но нека се упражняват и техничарите.
                          Една част ще познаят в конкретна ситуация, но другата част ще се пробва и следващия път. Винаги има кой да познае и кой да носи на кинтонемия. (Кинтонемия е особено заболяване, което удря директно в джоба). Кинтонемията е фундаментален проблем, (обострен в кризата), който техничарите не схващат. Според тях графиката не зависи от никакво заболяване. Щом я начертаят нагоре, значи трябва да е нагоре. Но след преболедуване може да придобият и имунитет. Свят широк. И шарен. Не е препоръкЪ

Коментар

• Тази тема не е за драскачи, има достатачно други такива във форума. Ако сте взели неправилно решение за покупко-продажба на акции отговорността си е само ваша.

Коментар

Да, ама не, мамка му! и ти си човек, и ти бъркаш, но в 50% от случаите ще познаваш, нищо лично, просто статистика!
                              Е, и аз греша, не съм Мохамед - Предната корекция трая около 60 работни дни, а сегашната е около 56, а сегашната дори не е слязла до 420 ..
                              Всъщност от Февруари насам, това ви е първата малко по-сериозна корекция.
                              Предната бе на доста по-ниски нива, когато почти нямаше спекуланти, а сега много се зарибиха покрай покачването, купиха късно и сега ги е треснал нерва.
                              Проблем би била само сложна корекция с ходене горе-долу (Ш корекция - Да вкарам и аз термин в икономическата мисъл ), но такава мисля би имало само ако валутния борд каталяса. http://www.quote.com/us/forex/chart....s=EURBGN+A0-FX Докато се движи под 2 лева, без паника.
                              ПС: Давам още 2 дати - 11.01.2010 и 06.03.2010
                              Тези двете дати за какво са, за 600 или за 900, или защо не 1900 през крив макарон ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                                пич, айде по-сериозно, това не е никаква прогноза, и баба знае че нявга и това ще стане После да не очакваш аплодисменти за такива прогнози.:lol: Тайминга е неизвестното в задачката, и най-трудното, и видя че с драскане по графиката на Софикс не се получава! Просто си го признай и си ок!
                                Нямам нищо против да ти призня всичко което поискаш, човече. Признавам си, само се чудя какво правиш тогава в темата

Коментар

Working...
                                X