Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Както казва Чърчил - "Кръв, пот и сълзи..." по друг повод, но мисля, че точно тогава българинът цени това което е загубил, защото е твърде глупав да оцени това което има в момента, или това което би могъл да има.
Тия дни се замислих и защо тук кредитите във франкове са по-малко отколкото в Унгария или Хърватска. Не мисля, че това е заради някаква по-висока интелигентност, в която и аз се съмнявам от години насам, а може би поради това, че тия кредити бяха по-слабо рекламирани. Между другото, това което разбрах тия дни е, че май никой от тях не в взел никакви франкове, а всичко се превалутира и т.н., тоест, май го начукват на пилешките глави, много от които с по няколко висши образования и с по няколко езика, още по една линия. Мисля си и друго, последните дни франкът се покачва и те като удавници изплували над водата си мислят, че ще им се размине и най-лошото е минало. "Спасението на давещите се,е дело на самите давещи се!" - Остап Бендер - Нали са "тарикати" като Остап Бендер, да се спасяват.
Поздрави

Коментар