If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няколко мисли ми минават през главата, те се породиха у мен още по време на местните избори, когато се видя, че с купуване на гласове от мутри и престъпници може да се постигнат добри резултати. Няколко са причините за това:
1. Българина е страхлив и е свикнал да прави евала на по-успелите от него.
2. Смята, че щом човек е мутра или престъпник, то той непременно има лоби във високите етажи на властта и това е достойно за уважение
3. Все пак сме на Балканите-тук всяка показност е добре възприемана
4. Българина няма нетърпимост към престъпниците, защото смята, че те са ограбили и направили състояние на гърба на всеки друг,но не и него.
Нед, казал си го съвсем точно!
Само за точка 4 мога да кажа, че българинът много добре знае от кого му е острата болка отзад, но смята, че си е мизерник и си го заслужава. Не случайно никой не се оплаква и не съди никого, когато го прецакат - а в много случаи би могъл да осъди когото трябва. Като ти липсва самочувствие, смяташ, че е нормално да бъдеш прецакан. Я пробвай да убедиш някой американец в това и виж какво ще ти каже.
И още нещо - с времето мъжете възприемат поведение, което се харесва на жените. Майната му на Аудито, майната му на палата, ако няма мадами, но като и мацките са при мутрите, какъв да ти бъде идеалът - инженерче ли, с чертежчетата и лупите
Аз май не се сещам за някой който да ги уважава по скоро се страхуват
Относно мутрите - гледайте ГЕПИ и ще видите че нашите са пеленачета в сравнение с ония на Запад ( тея имат мутри от 500 години)
Къде виждате мутри ??? Някой да е виждал скоро бухалки, да е чувал за рекет ?
.................
Някой от тук пишещите да не си мислят , че сме в средата на 90-те на миналия век? Колкото и да ви се иска - няма да се върнат онези години. По един или друг начин държавата се справи с този проблем.
Или не си добре или участваш в "лигата".
Написаното от мен не е препоръка за покупко-продажба на акции.
Къде виждате мутри ??? Някой да е виждал скоро бухалки, да е чувал за рекет ?
Сега е декември 2007 г., на прага на 2008 година сме.
Някой от тук пишещите да не си мислят , че сме в средата на 90-те на миналия век? Колкото и да ви се иска - няма да се върнат онези години. По един или друг начин държавата се справи с този проблем.
Престъпници ?
Престъпници е имало преди векове и хилядолетия , ще ги има и след векове и хилядолетия. Има си органи и те решават, има ли престъпление или няма, престъпник ли си или не.
viktorio, още не си се прибрал и бързаш да се похвалиш. Сторил си една добрина , ама мълчи си - не се изтъквай. По-хубаво ли ти стана, като в тема за мутри и престъпници, се хвалиш , колко много си дал ти , а другите нищо ?
Гледам,че в анкетата 'робската психика' е наделяла над всичко останало,ама наистина е така знаете,че най-разпложданата нация в Европа(а и в света може би) през последните 13 века е българската,а и днес продължава да се кръстосва(разпложда).Но не бива да вадим само негативите от това,ние сме 'едни много генни животни' като казват някой животновъди-хибриди(кръстоски) който издьржат на всичко.В нас съществуват гени от Чингис хан,...та чак до някой съвременни завоеватели,от Европа,Азия,а напоследък наблюдавам и от Африка.
БЪЛГАРИНА УВАЖАВА МУТРАТА ЗАЩОТО Е ПРОСТ, КОМПЛЕКСИРАН, ОТТАМ ТАРИКАТ И БАБАИТ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕЕ. САМО ВИЖТЕ КАК СИ КАРАМЕ КОЛИТЕ И СЕ ТРЕПЕМЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ПО ТИЯ СМЕХОТВОРНИ ПЪТИЩА И ВСИЧКО Е ЯСНО. СЕГА СЕ ВРАЩАМ ОТ ЕДНО БЛАГОТВОРИТЕЛНО ПАРТИ ЗА ДЕЦА СИРАЦИ, КЪДЕТО АЗ ДАДОХ 100ЛВ А МНОГО ХОРА С ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ ДАДОХА ПО 5 ПО 10. АБСОЛЮТНА ТРАГЕДИЯ.
КВО ДА СЕ ПРАВИ, ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО......КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА МОЖЕ ДА ЕМИГРИРА АМА И ТВА НЕ СИ Е РАБОТА ТАКА, ЧЕ.....
Важното е, че ти си дал 100.
А и да се тровим с присъди няма нужда.
Да, прав/а си, благодаря ти. Просто понякога ставам сантиментален, не че ще променя нещо.
Няма начин да не променяш. И без да искаш става според мен. Важно е как се чувстваме покрай тая промяна дето тече около нас! :-)
ОК, абсолютно си прав. Радвам се да си комуникирам с интелигентни хора. Ще те запомня takiteasy....
Коментар