IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо българина уважава мутрата и престъпника?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Sunny tova sa mi priqtelite ot Nai Club hahaha

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      .......

А бе що няма теми "Има ли българинът усещане за успех и оптимизъм"?
      ех,хубаво би било в тази тема да има повече участници!но ми се струва,че в евентуална анкета преобладавщият отговор ще е "по скоро не"!

Коментар

• Коле, къде сте ги снимали тия)))))))))
        Да не са тръгнали някъде на път, че са си понесли недвижимото имущество...на вратЪ ))))))))

Коментар

• Е те тва е! Всичко друго е компромис! Емо не се сърди братле, че показвам пред всички!

Коментар

• Предлагам да обединим двете теми и да пуснем тема "Има ли българинът усещане за оптимизъм, че следващото поръчково убийство на мутра ще има успех"

Коментар

• Карбовски дава някои отговори по темата-не,че ние не ги знаем ,но друго си е ,ако го видиш написаноhttp://www.varnacity.info/spodeleno....show&nid=11631
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Я всички мутри и престъпници, дето пишат тук да си признаят....още повече ще ги уважаваме))))))))))))

А бе що няма теми "Има ли българинът усещане за успех и оптимизъм"?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                  Първоначално изпратено от viktorio

СЕГА СЕ ВРАЩАМ ОТ ЕДНО БЛАГОТВОРИТЕЛНО ПАРТИ ЗА ДЕЦА СИРАЦИ, КЪДЕТО АЗ ДАДОХ 100ЛВ А МНОГО ХОРА С ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ ДАДОХА ПО 5 ПО 10. АБСОЛЮТНА ТРАГЕДИЯ.

Първоначално изпратено от polki
                  viktorio, още не си се прибрал и бързаш да се похвалиш. Сторил си една добрина , ама мълчи си - не се изтъквай. По-хубаво ли ти стана, като в тема за мутри и престъпници, се хвалиш , колко много си дал ти , а другите нищо ?
                  Това, което съм направил, не е нещо с което човек да се хвали.
                  Бих могъл да направя много повече, а не го правя.
                  А и ти не ме познаваш за да даваш такива мнения.
                  А като ти чета и другите постинги, дано българите да сме по-малко такива като теб.
                  Това което направи - какво е ?
                  Информираш ли ни , или какво ?
                  И с големи букви си ни го написал - да не би някой да пропусне да го прочете ли ???

Жалък си и това е причината да дадеш 100 лв. за 100 деца сираци. Иначе се пъчиш с кинтите си , които си инвестирал по Пътища и Мостове.

Не е необходимо човек да те познава , за да те разбере колко струваш. А то е нищо.

А като ти чета и другите постинги, дано българите да сме по-малко такива като теб.
                  Можеш да четеш всеки ден постингите ми и да се учиш - за това пиша тука. Радвам се , че си единствения българин в този форум , който въпреки големите си финансови възможности, отива преди Коледа на благотворително парти и дава 100 лв./дано да са наистина толкова/, след което бърза да се прибере и веднага пише във форума и ни информира за щедроста си.

Ти си срам за българския народ.

Отишъл на ПАРТИ с новия си костюм, да даде подаяние нашия новобогаташ.

Сега запомни , ако някога пак решиш да помогнеш на деца , които наистина се нуждаят от елементарни неща, как се прави благотворителност.

Не се отива преди Коледа, защото тогава всички новобогаташи се сещат да се направят на големи и става навалица. Децата имат нужда от грижи 365 дена в годината. Определи си през колко време в годината и колко пари можеш да отделиш за благотворителност. Избери си някой дом. Отиди и попитай директорката на дома от какво се нуждаят децата и според определената от тебе сума, закупи необходимото. При истинската благотворителност това е ритмично , а не единично явление и хората занимаващи се с нея никога и по никакъв повод не афишират - далеч от медии, фотоапарати и форуми .
                  лелееееее......айде много поздрави!!!

Коментар

• Така си е колкото по големи възможности имаш толкова си по стиснат но често живота си прави "шега" и имаш възможност за реванш .
                    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от viktorio

СЕГА СЕ ВРАЩАМ ОТ ЕДНО БЛАГОТВОРИТЕЛНО ПАРТИ ЗА ДЕЦА СИРАЦИ, КЪДЕТО АЗ ДАДОХ 100ЛВ А МНОГО ХОРА С ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ ДАДОХА ПО 5 ПО 10. АБСОЛЮТНА ТРАГЕДИЯ.

Първоначално изпратено от polki
                      viktorio, още не си се прибрал и бързаш да се похвалиш. Сторил си една добрина , ама мълчи си - не се изтъквай. По-хубаво ли ти стана, като в тема за мутри и престъпници, се хвалиш , колко много си дал ти , а другите нищо ?
                      Това което направи - какво е ?
                      Информираш ли ни , или какво ?
                      И с големи букви си ни го написал - да не би някой да пропусне да го прочете ли ???

Жалък си и това е причината да дадеш 100 лв. за 100 деца сираци. Иначе се пъчиш с кинтите си , които си инвестирал по Пътища и Мостове.

Не е необходимо човек да те познава , за да те разбере колко струваш. А то е нищо.

Можеш да четеш всеки ден постингите ми и да се учиш - за това пиша тука. Радвам се , че си единствения българин в този форум , който въпреки големите си финансови възможности, отива преди Коледа на благотворително парти и дава 100 лв./дано да са наистина толкова/, след което бърза да се прибере и веднага пише във форума и ни информира за щедроста си.

Ти си срам за българския народ.

Отишъл на ПАРТИ с новия си костюм, да даде подаяние нашия новобогаташ.

Сега запомни , ако някога пак решиш да помогнеш на деца , които наистина се нуждаят от елементарни неща, как се прави благотворителност.

Не се отива преди Коледа, защото тогава всички новобогаташи се сещат да се направят на големи и става навалица. Децата имат нужда от грижи 365 дена в годината. Определи си през колко време в годината и колко пари можеш да отделиш за благотворителност. Избери си някой дом. Отиди и попитай директорката на дома от какво се нуждаят децата и според определената от тебе сума, закупи необходимото. При истинската благотворителност това е ритмично , а не единично явление и хората занимаващи се с нея никога и по никакъв повод не афишират - далеч от медии, фотоапарати и форуми .
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosto
                        Първоначално изпратено от radkoDI
                        Някой може ли да ми обясни, защо 60% твърдят че твърдението не е вярно след като може да перафразираме въпроса в "Защо българина не се противи срещу мутрите и престъпника", и как с този процент ще се обясни безропотното отношение на голяма част от българите към управляващите олигарси и машите им политици и добре облечени бизнесмени?
                        Златна да ти е устата! Отговорът е защото преходът ну беше безкръвен (овчи). Аз не видях в ония години някой да защити от рекетьори магазинчето си като изкара пушката и застреля някои от тях. Сега някои холдинги нямаше да ги има, но може би щеше да има повече производствени предприятия, а не основно инвестиции в НИ.
                        Напълно съм съгласен с теб. Това го изтъквам на всеки подобен разговор и посочвам като пример съседна Румъния, където на цената на няколко жертви те доказаха, че могат да изградят нещо свястно, макар и късно, но пък за разлика от тях ние дори и още няколко "НЕЖНИ" революции да направиме няма да постигнеме нищо по добро от това което сме в момента, дори ще стане по лошо, защото преди полицията не знаеше на къде да хване, докато сега е хваната в услуга на гореспоменатите олигарси и прилага тежестта на закона спрямо обикновения гражданин, който няма как да я заплаши с черен джип или обаждане на височайш управник и подобните познати от социализма приоми.

Коментар

• "Защо българина уважава мутрата и престъпника?" ... въпроса е добър... по-скоро справедлив... ако си решил да правиш дисекция на българската душевност... инъче не е лицеприятно да се дерзае в тази насока -> смърди...
                          ... защото се започва от това, кой е националения български герой, който се изучава даже в училище ... -> името му е АНДЕШКО... сещате ли се... той е олицитворение на това какво трябва да се прави със законите ...
                          дълбоко в себе си всеки мой съгражданин (бих искал да имам сили да кажа, че аз не съм такъв) иска да е над закона => как да се бориш прив съсловие, към което би искал да принадлежиш???

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                            Къде виждате мутри ??? Някой да е виждал скоро бухалки, да е чувал за рекет ?

Сега е декември 2007 г., на прага на 2008 година сме.

Някой от тук пишещите да не си мислят , че сме в средата на 90-те на миналия век? Колкото и да ви се иска - няма да се върнат онези години. По един или друг начин държавата се справи с този проблем.

Престъпници ?

Престъпници е имало преди векове и хилядолетия , ще ги има и след векове и хилядолетия. Има си органи и те решават, има ли престъпление или няма, престъпник ли си или не.

Не се хваля, не съм получил нобелова награда, за да се хваля.Това, което съм направил, не е нещо с което човек да се хвали. Бих могъл да направя много повече, а не го правя. А и ти не ме познаваш за да даваш такива мнения. А като ти чета и другите постинги, дано българите да сме по-малко такива като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от radkoDI
                              Някой може ли да ми обясни, защо 60% твърдят че твърдението не е вярно след като може да перафразираме въпроса в "Защо българина не се противи срещу мутрите и престъпника", и как с този процент ще се обясни безропотното отношение на голяма част от българите към управляващите олигарси и машите им политици и добре облечени бизнесмени?
                              Златна да ти е устата! Отговорът е защото преходът ну беше безкръвен (овчи). Аз не видях в ония години някой да защити от рекетьори магазинчето си като изкара пушката и застреля някои от тях. Сега някои холдинги нямаше да ги има, но може би щеше да има повече производствени предприятия, а не основно инвестиции в НИ.

Коментар

• Някой може ли да ми обясни, защо 60% твърдят че твърдението не е вярно след като може да перафразираме въпроса в "Защо българина не се противи срещу мутрите и престъпника", и как с този процент ще се обясни безропотното отношение на голяма част от българите към управляващите олигарси и машите им политици и добре облечени бизнесмени?

Коментар

Working...
                                X