www.taxback.com. Мисля, че имат офис в София и Варна (някъде около ЖП гарата). Фирмата е Ирландска. Близък приятел, който се върна от щатите миналата година си върна данъците с тях и остана доволен. Отначало ме помоли да му помогна аз, защото не разбираше добре декларациите, които трябва да се попълнят, но и моите знания по английски не бяха от особена полза. После щеше да го прави с друга фирма, но избра taxback и сега ги препоръчва навсякъде. Бяха му казали, че ще вземе 500 долара, но в крайна сметка взе около 900, даже хвана някаква промоция и комисионната, която му удържаха беше 8%.
Между другото някой му каза, че фирмите, които предлагат услугата за малко пари и за много кратък срок подават молбите като за граждани на САЩ, което било нелегално. Водело от отказване на бъдеща виза и т.н. ...
П.П. Живот и здраве догодина няма да ми откажат виза и ще мога да дам лично мнение по въпроса .
Между другото някой му каза, че фирмите, които предлагат услугата за малко пари и за много кратък срок подават молбите като за граждани на САЩ, което било нелегално. Водело от отказване на бъдеща виза и т.н. ...
П.П. Живот и здраве догодина няма да ми откажат виза и ще мога да дам лично мнение по въпроса .
Коментар