IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възстановяване на данъци от САЩ!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• VerdeTax и RT Tax са измамници. Не си връщайте данъците с тях! Мнения за тях има на много места и в много форуми в различни държави в Интернет.. Вписват от ваше име фалшива информация, получавате повече данъци, но данъчните могат да ви хванат в измамата и тогава лоша работа. Изберете някоя от българските компании, които връщат сами данъци и внимавайте какво попълвате, какво подписвате.

Коментар

• Първоначално изпратено от poli.jecheva Разгледай мнение
      Здравей,
      тук можеш да намериш изключително полезна информация относно питането ти:
      http://www.rttax.com/BG/usa-tax-refund-bg
      И аз съм работила в САЩ и наистина RT Tax ми свършиха чудесна работа. Успех
      Темата е от 2007.

В такива случаи се казва "Сетила се мара да се побара"

Коментар

• отговор

Здравей,
        тук можеш да намериш изключително полезна информация относно питането ти:
        http://www.rttax.com/BG/usa-tax-refund-bg
        И аз съм работила в САЩ и наистина RT Tax ми свършиха чудесна работа. Успех

Коментар

• P.S. Да знаеш, че декларацията носи твоето име и невярно попълнена информация може да те вкара в беля.[/quote]

п.п. Неправилното пресичане също може да те вкара в беля.

Не е препоръка за пресичане на червено

хахаха
          внучето бая се смя

Коментар

• Всеки си има глава на раменете!!!

Въпроса е кой какво иска:
            -да си вземе колкото може повече пари от данъците, които е платил
            - хиляди вариации на този въпрос(един пример: мн. се притенява понеже иска пак да летува с Work&Travel )) )

П.П. Внучето спомена, че имало доста фирми в БГ готови да изкарат някой лев

Не е препоръка за ново интервю в посолството

Коментар

• Първоначално изпратено от gino
              Obiknovenno problema e 4e namat formite 1040NR i formite 1040NR-EZ koito sa za non residents below 5 years stay. Taka 4e moje bi nama da stane taka.
              Всеки сам да си решава каде ще посочва, че живее, при попълване на док.
              Ако искаш пиши БГ и после попълвай за "non residents below 5 years stay")) Твой е изборът. А IRS .....
              без коментар ако пишеш адрес някаде по друго крайбрежие)))

Коментар

• Obiknovenno problema e 4e namat formite 1040NR i formite 1040NR-EZ koito sa za non residents below 5 years stay. Taka 4e moje bi nama da stane taka.
                In Goze We Trust

Коментар

• Не са ви необходими фирми от БГ, освен ако нямате излишни пари.
                  www.turbotax.com
                  Трябва да имате сметка в щатите(може да е на ваш познат-стига да не ви завлече после той ).Искате си W-2 формите от работодателите.Те ще ви ги пратят по e-mail(ако откажат да ги пратят с e-mail, тогава със стандартно писмо на адреса на ваш познат в Америка, после той сканира и праща на вашия e-mail. ) Всички данни, които са ви необходими за да попълните апликейъшните в www.turbotax.com ги има в W-2 формите. Ще ви удържат от сайта една сума за щатските и една за федералните данъци.Не се набутвайте на скъпите оферти които предлага сайта.Избирате най-евтиния варианта за федералните и щатските данъци. Едва ли сте от категориите които могат да вземат допълнителни данъци за ипотеки в Америка и т.н. Също още като попълните формулярите в сайта и ще видите КОЛКО ДАНЪЦИ ЩЕ ВИ ВЪРНАТ! Получите ли одобрение по e-mail-а от IRS на данъчните ви форми, изпратени чрез turbotax - получавате и същия размер на сумата, преведена в сметката която сте посочили! Ще ви трябва
                  кредитне карта, от която turbotax да си удържи таксите.
                  Накря вашия приятел ви праща парите по банков път със стандартен превод в БГ банка.
                  п.п. ако някой е работил нелегално, проблем няма, стига да е плащал данъци за да има все пак каво да си възстановява.
                  За реализацията на посочения вариант би трябвало да се вместите в разход от максимум $100.
                  Ако сте работили по-кратко или сте платили малко данъци, този вариант едва ли е за вас.
                  Успех, независимо кой начин ще изберете.

Внучето така разказа,
                  всеки сам да си решава.

Коментар

• eurocash също са добри и не са само за USA

Коментар

• Не обичам да храча по нечий адрес но TAX BACK са ми слабост познавам им лично топ мениджмънта. те са типичния пример за западна компания която се научи да работи по "българския" начин ...да фалшицира мами и лъже. За тези които не ги познават ще кажа че съм им бил един от първите клиенти и всичко вървеше добре докато не решиха да манипулират безогледно данъчните декларации на клиентите си ... така 2004 когато Щатската дан. служба (IRS)направи масирани проверки за неверни дан. декларации и наложи милиони долари глоби, една от първите които изгърмя беше TAX BACK ... поне на 300 клиента между които много мои познати беше отказано възстановяване на данъците въобще или връщане само на малка част, понеже на всички декларациите бяха зверски надути с недоказуеми разходи за които чужденци нямат право да претендират .... и до сега от TAX BACK отказват да дадат обяснение или най нагло лъжат .. а нанесоха щети за стотици хиляди лева. Така че умната ... фирми много ... но не ползвайте тази .. за справка питайте някой техен служител що за компания са

Коментар

• Първоначално изпратено от Balans
                        Аплайвайте сами не ви трябват посредници!
                        Още един глас за това. Не е сложно, а и не те правят на маймуна :о

Коментар

• TAXBACK са измамници бях техен служител и ме бавиха страшно много време. Тогава не знаех процедурите и им се доверих.
                          За мен не си струва да се работи с тях,защото лъжат, но най лошото е, че не държат на персонала си. Кофти мениджмънт към служителите си.
                          Аплайвайте сами не ви трябват посредници!

Коментар

• Забравих да спомена, че най-първият път си ги върнах с Taxback защото май нямаше други тогава но и аз останах недоволен

Бъдете здрави и успех!
                            Keep going ...

Коментар

• Преди няколко години бях в САЩ, после си върнах данъците с Taxback. Не съм доволен. След около 2 години ми върнаха около половината от първоначално изчисленото. Дори заподозрях, че нещо лъжат, но когато звъннах в САЩ, разбрах, че наистина такава сума са ми одобрили. Друг е въпросът дали от фирмата не зависи донякъде доколко ти признават разходи за квартира и т.н. за данъчни цели. Taxback са известни само защото са едни от първите и по разни фирми за бригади има техни брошури, но съм чувал смесени мнения за тях, доста от тях лоши.

Коментар

• Таxback са от първите и затова са популярни. Ако имате да връщате над 1500$ се замислете за алтернативи. От скоро и usitcolors стартираха услугата, а който си е имал работа с тях знае за какво става въпрос.

Бъдете здрави и успех!
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X