IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

“Инвестиции” -Алекс Кейн, Алън Дж. Маркъс, Зви Боди

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте,
    ще ви бъда благодарен , ако не ви затруднява и на мен да изпратите книгата - Инвестиции(българския вариант).
    iv_14@abv.bg

Коментар

• Изпратено
      бавно и тихо нагоре

Коментар

• Здравейте,
        Бихте ли ми изпратили и на мен книгата “Инвестиции” -Алекс Кейн, Алън Дж. Маркъс, Зви Боди на българси език, на мейл: violetah@abv.bg . Благодаря Ви предварително!

Коментар

• Здравейте,
          Бихте ли ни изпратили книгата във български вариант на n112233@abv.bg.
          Благодаря

Коментар

• Здравейте,

Търся книгата Инвестиции (БГ вариант). Ще Ви бъда благодарен, ако и на мен ми я изпратите.
            faktomas@gmail.com
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Здравейте и от мен,
              Ако е възможно бихте ли ми пратили и на мен книгата на: ivantomanov9@gmail.com

Благодаря предварително!

Коментар

• Здравейте и от мен, ако може и аз да се наредя на опашката andresius@abv.bg ако не Ви представлява трудност естественно.
                Благодаря Ви предварително!
                Last edited by Andresius99; 30.11.2019, 16:45.

Коментар

• Здравейте и от мен, ако има възможност в български вариант да ми я изпратите на tsvetanko@mail.bg.
                  Благодаря Ви предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                    Не разбрах на кого да я изпратя на български ако може мейл отново
                    Аз я получих, че даже и почнах
                    Мерси

Коментар

• Не разбрах на кого да я изпратя на български ако може мейл отново
                      бавно и тихо нагоре

Коментар

• ако някой има книгата на текстов файл на английски да мия прати на nradev@gmail.com

благодаря предварително

Коментар

• Здравейте и от мен,
                          Ако е възможно бихте ли ми пратили и на мен книгата на: sporko@mail.bg и qn4eto44@abv.bg

Благодаря предварително!

Коментар

• Здравейте,
                            Може ли да ми изпратите българския превод на книгата “Инвестиции” -Алекс Кейн, Алън Дж. Маркъс, Зви Боди на E-mail: vedat.mustaffa@gmail.com . Благодаря Ви предварително!

Коментар

• Ако може и на мен някой да ми прати книгата на Drebosachetoss@gmail.com. Благодаря

Коментар

• някой има ли книгата на български или английски. ама да не е PDF че не мое се прати по мейла.

моля да ми я прати на nradev@gmail.com

благодаря

Коментар

Working...
                                X