IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

“Инвестиции” -Алекс Кейн, Алън Дж. Маркъс, Зви Боди

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бе тая тема да не е неква Арена или Замунда. Други книги може ли да се изпращат.
    Last edited by Todor Sabev; 12.08.2018, 07:44.

Коментар

• Здравейте. Ще Ви бъда безкрайно благодарен ако ми изпратите версията на български, на: iskren_ko@yahoo.com. Благодаря предварително!

Коментар

• Здравейте, бихте ли ми изпратили pdf на книгата Инвестиции на български език на email: deyan.stoyanov77@gmail.com
        Искрено благодаря!

Коментар

• Здравейте, моля да ми изпратите версията на български на email propmgm@abv.bg
          Предварително благодаря.

Коментар

• Здравейте ,
            Може ли да ми изпратите книгата в PDF на български език.
            Email: aminkov56@gmail.com
            Благодаря предварително!

Коментар

• Здравейте, бихте ли ми изпратили pdf на книгата Инвестиции на български език на email: aminkov56@gmail.com . Благодаря Ви предварително!!!

Коментар

• Здравейте, бихте ли ми изпратили pdf на книгата Инвестиции на български език на email: petko_80@abv.bg. Благодаря Ви предварително. Успешен ден.

Коментар

• Здравейте ,
                  Може ли да ми изпратите книгата в PDF на български език.Чета я на английски,но не ми спори.Email: nikoelikal@abv.bg
                  Last edited by Oreh; 07.06.2018, 22:58.

Коментар

• Можеш ли да ми изпратиш книгата на емайл holandeca.1983@abv.bg

Коментар

• пращам на БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение

Аз ти пратих 6-то издание на английски
                        Сърдечно благодаря! Английският не ми е силен като българския, но ще ми свърши чудесна работа...

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Здравейте, моля, ако и когато е удобно да ми я пратите и на мен valpopov84@abv.bg
                          Много благодаря.
                          Аз ти пратих 6-то издание на английски

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                            Здравейте, моля, ако и когато е удобно да ми я пратите и на мен valpopov84@abv.bg
                            Много благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evstati Разгледай мнение

Здравей,

Има ли как да ми пратиш “Инвестиции” - Алекс Кейн...200 MB?
                              evstati@abv.bg или dropbox?

Поздрави

Евстати
                              имаш мейл

Коментар

• https://ndox.abv.bg/download?id=b276c96095

Коментар

Working...
                                X