Изпратено и на двамата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
“Инвестиции” -Алекс Кейн, Алън Дж. Маркъс, Зви Боди
Collapse
X
-
Здравейте, може ли да ми изпратите книгата на : atchernookov@gmail.com Предварително благодаря /и аз/!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NaGloS Разгледай мнениеЗдравейте. ще се явиавам пред КФН и книгата е №1 в листа за подготовка.Ще Ви бъда безкрайно благодарен ако ми изпратите версията на български, на: shpinci@abv.bgLast edited by toto 2; 07.08.2018, 15:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NaGloS Разгледай мнениеЗдравейте. ще се явиавам пред КФН и книгата е №1 в листа за подготовка.Ще Ви бъда безкрайно благодарен ако ми изпратите версията на български, на: shpinci@abv.bgбавно и тихо нагоре
Коментар
-
Здравейте. ще се явиавам пред КФН и книгата е №1 в листа за подготовка.Ще Ви бъда безкрайно благодарен ако ми изпратите версията на български, на: shpinci@abv.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеАми пиратска държавичка сме )
Разбирам проблема с пиратството и смятам, че труда на авторите трябва да се подкрепя.
Я си представете обаче, че ако така бяха мислили и преписвачите на библията сега нямаше да е останало инищо от нея.
- 1 like
Коментар
-
Привет! Моля, изпратете ми българската версия на книгата на: dimityr.petrov.dimitrov@gmail.com. Благодаря предварително !
Коментар
-
Моля изпратете ми книгата и на мен на Български език. mirodimit@yahoo.comМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Здравейте, не знам каква е процедурата, но може ли да ми изпратите книгата на български език на: gmutafchiev@abv.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеЗащо не я качите с линк и който иска да сваля.
Коментар
Коментар