Първоначално изпратено от Manov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забрана за БМВ и Мерцедес !
Collapse
X
-
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
-
Първоначално изпратено от ManovПървоначално изпратено от КомБатНе знам за предното и задното предаване, но друго е интересното. Масово се пускат мощни коли, позволяващи скорост над 200 км в час. В същото време навсякъде в развитите държави има лимит на скоростта до около 130-140 км /без аутобаните/. Това какво означава - катаджиите играят с производителите или просто отвратително лицемерие? Ей ти напомпана кола 350 коня, вдигаща 250 км/ч /с ел.ограничител на скоростта ха ха/ ама ти не вдигай повече от 130, че е забранено. Щом в почти всички държави има такива ограничения, мярката трябва да е не репресивна, а в България и корупционна, а превантивна.
Забрана за производство на коли, позволяващи развиването на скорост по-висока от тази, която в момента са приели повечето законодателства. А ако някой тунингова автомобили и превишва скоростта с тях - конфискация.
Който иска да става състезател - тръпка, дрифтове, хвърчене през мантинели - ралитата и формулите са негови.
Ако не се въведе такава мярка, тогава да отпадат всички ограничения и който както иска така да си бръмчи по пътищата- с талига, батмобил, самолет...Катаджиите само да броят труповете.
Глупости. Бъркате принципно! Проблема е в шофьорските действия! Всеки преди да вземе книжка трябва да изгледа малко записи от катастрофи.Едно време имаше неделно училище за шофьори - това се прожектираже, без цензура. Размазани хора, черва по клони, мозък по асфалта, деца... Да видим пак ли ще изправарват трамвай отляво и автобус отдясно !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от j1vПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаА за състезателите - писти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от КомБатНе знам за предното и задното предаване, но друго е интересното. Масово се пускат мощни коли, позволяващи скорост над 200 км в час. В същото време навсякъде в развитите държави има лимит на скоростта до около 130-140 км /без аутобаните/. Това какво означава - катаджиите играят с производителите или просто отвратително лицемерие? Ей ти напомпана кола 350 коня, вдигаща 250 км/ч /с ел.ограничител на скоростта ха ха/ ама ти не вдигай повече от 130, че е забранено. Щом в почти всички държави има такива ограничения, мярката трябва да е не репресивна, а в България и корупционна, а превантивна.
Забрана за производство на коли, позволяващи развиването на скорост по-висока от тази, която в момента са приели повечето законодателства. А ако някой тунингова автомобили и превишва скоростта с тях - конфискация.
Който иска да става състезател - тръпка, дрифтове, хвърчене през мантинели - ралитата и формулите са негови.
Ако не се въведе такава мярка, тогава да отпадат всички ограничения и който както иска така да си бръмчи по пътищата- с талига, батмобил, самолет...Катаджиите само да броят труповете.
Глупости. Бъркате принципно! Проблема е в шофьорските действия! Всеки преди да вземе книжка трябва да изгледа малко записи от катастрофи.Едно време имаше неделно училище за шофьори - това се прожектираже, без цензура. Размазани хора, черва по клони, мозък по асфалта, деца... Да видим пак ли ще изправарват трамвай отляво и автобус отдясно !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаА за състезателите - писти.
Сега видях, че си си едитнал мнението, и едитвам и моето - единствения вариянт, който мога да приема за що годе разумен от тази гледна точка е GPS в автомобилите и принудително ограничаване на скоростта според пътя, на който се намира. Което обаче вече ми ограничава личната свобода, тъй като това е личния ми автомобил и за мен е крайно неприемливо
Коментар
-
Първоначално изпратено от j1vПървоначално изпратено от КомБатПървоначално изпратено от j1vПървоначално изпратено от КомБат...
Дай направо да забранат автомобилите, и всичко у градския транспорт и влаковете ?
Такива мерки, колкото и педерастки да излеждат на пръв поглет, ще намалят неимоверно жертвите по пътищата...А ако измислят начин колите да са с електронни устройства които намаляват скоростта в зависимост от ограничението...тогава ще имаш едни 70-80% намаляване на убийствата по пътищата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от КомБатПървоначално изпратено от j1vПървоначално изпратено от КомБат...
Дай направо да забранат автомобилите, и всичко у градския транспорт и влаковете ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от j1vПървоначално изпратено от КомБат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от КомБатНе знам за предното и задното предаване, но друго е интересното. Масово се пускат мощни коли, позволяващи скорост над 200 км в час. В същото време навсякъде в развитите държави има лимит на скоростта до около 130-140 км /без аутобаните/. Това какво означава - катаджиите играят с производителите или просто отвратително лицемерие? Ей ти напомпана кола 350 коня, вдигаща 250 км/ч /с ел.ограничител на скоростта ха ха/ ама ти не вдигай повече от 130, че е забранено. Щом в почти всички държави има такива ограничения, мярката трябва да е не репресивна, а в България и корупционна, а превантивна.
Аз в България всеки, който си позволи да кара със скорост повече от 110-20 км/ч го смятам за тотален малоумник. Аз не си го позволявам и не страдам от това. Просто при това състояние на пътищата и при това психическо състояние на останалите участници в движението, ми е неестествено да карам с повече. А колата ми спокойно може да вдига 180-200. Едно съм сигурен, че при мен няма да научи какво е да се движи с толкова Освен ако не започнат да строят писти за целта.
Коментар
-
Не знам за предното и задното предаване, но друго е интересното. Масово се пускат мощни коли, позволяващи скорост над 200 км в час. В същото време навсякъде в развитите държави има лимит на скоростта до около 130-140 км /без аутобаните/. Това какво означава - катаджиите играят с производителите или просто отвратително лицемерие? Ей ти напомпана кола 350 коня, вдигаща 250 км/ч /с ел.ограничител на скоростта ха ха/ ама ти не вдигай повече от 130, че е забранено. Щом в почти всички държави има такива ограничения, мярката трябва да е не репресивна, а в България и корупционна, а превантивна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MartiПриказките и рекламата са едно реалноста друго !
Audi Quattro vs. Other All-Wheel Drive Systems
http://www.youtube.com/watch?v=EyKstZ6a5ag
http://www.youtube.com/watch?v=pinF5...eature=related
А Subaru удобно са го забравили ...life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от ManovКато не се е научил - няма да може да контролира на хлъзгаво и 4х4 !
Факт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManovКато не се е научил - няма да може да контролира на хлъзгаво и 4х4 !
Факт!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Re: Забрана за БМВ и Мерцедес !
Първоначално изпратено от Autohttp://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-06-15&article=192377
Прави ли ви впечетление колко често коли със ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ са причина за тежки ПТП ? Наскоро имаше и друг случай във Варна.
Колите със задно предаване много трудно се овладяват при поднасяне, зимата положението е най-трагично. Финансовите интереси на компаниите и невежеството на 95% от шофьорите водят до тежки последствия. Опасноста която грози всички нас трябва да бъде ограничена. Затова предлагам коли със ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ :
1. Да се ограничи скороста им до 90км/час.
2. Пълна забрана за движението им от Декември до Април.
3. Задължително ESP.
4. Петорна гражданска отговорност.
5. Задължителен жълт цвят.
Коментар
Коментар