IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Темата е безумна и не виждам причина да не се шегувам с теб и с темата ти.
    Безумно е бездействието на гражданското общество, при положение че над 150 човека годишно умират в Алфа, БМВ и Мерцедес, повечето от които през зимата като им поднесе автомобила и не могат да си влезнат в платното.
    Какво лошо има да дадем пример на останалия свят и да боядисваме в жълто тези ковчези?!
    Така ще ги жегнеме че автомобило производителите като чуят за България всеки път ще си поръчват чай от Маточина.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Auto Разгледай мнение
      Виж анкетата поне 30 души не мислят като теб.
      Говори с факти ! Обори моите ако можеш .
      И какви точно факти говориш. Факти би било - има толкова и толкова коли със задно предаване, с тях се случват такъв и такъв процент катастрофи. Процента на катастрофи с коли със задно предаване е с толкова и толкова по-висок от този с коли с предно предаване. разликата е статистически значима

Да, но няма такива факти. иначе колите със задно предаване да са забранени в цял свят. Напротив има достатъчно много статистика които доказват че БМВ и Мерцедес са между най-сигурните коли на пазара. Но също така има статистика, че и най-голям процент от водачите на БМВ са пълни идиоти. но това не е проблем на БМВ, а е проблем на шофьорите.

Коментар

Шегите не прилягат на фона на трагедията с последния фатален случай.
        Не ви пожелавам да сте в такава ситуация.

Производителите на такива коли знаят за проблемите на колите със задно предаване в завой и при поднасяне и това доказва вината им.

Обеснявам пак защото както казахме 95% от шофьорите са неграмотни по-тази тема.
        И на един да помогна от полза е !
        При предно преадавне предните гуми дърпат колата в посоката в която са насочени т.е. в завоя. И при поднасяне може да се овладее и с подаване на газ.
        При задно предаване задните гуми бутат колата, но те са насочени навън от завоя т.е. при подаване на газ в завой колата изправя завоя. При поднасяне можете само да завъртите волана в посока на поднасянето и ако това е в завой го изправяте.
        Да не си имал някакви неприятни изживявания на задна седалка на Мерцедес или БМВ Повярвай ми! Вероятността да пукясаш в такава кола на пътя, статистически е в пъти по-малка!
        Да не дава господ!!!

Коментар

• Виж анкетата поне 30 души не мислят като теб.
          Говори с факти ! Обори моите ако можеш .

И в този адвокатски свят е чудо защо не са ги осъдили още.
          Те продават опасен за здравето продукт , все едно да продаваш кибрит на деца и да им казваш да палят всичко.
          Last edited by Auto; 11.12.2013, 23:41.

Коментар

Шегите не прилягат на фона на трагедията с последния фатален случай.

Производителите на такива коли знаят за проблемите на колите със задно предаване в завой и при поднасяне и това доказва вината им.
            .
            Темата е безумна и не виждам причина да не се шегувам с теб и с темата ти.

Коментар

• Шегите не прилягат на фона на трагедията с последния фатален случай.

Обеснявам пак защото както казахме 95% от шофьорите са неграмотни по-тази тема.
              И на един да помогна от полза е !
              При предно преадавне предните гуми дърпат колата в посоката в която са насочени т.е. в завоя. И при поднасяне може да се овладее и с подаване на газ.
              При задно предаване задните гуми бутат колата, но те са насочени навън от завоя т.е. при подаване на газ в завой колата изправя завоя. При поднасяне можете само да завъртите волана в посока на поднасянето и ако това е в завой го изправяте.
              Last edited by Auto; 11.12.2013, 23:29.

Коментар

• Аз имам лесно решение на проблема с колите и бързите скорости - само черни пътища - всички налични пътища се бомбардират и се оставят да се превърнат в черни пътища. Ако някой черен път случайно вземе да стане много равен по него да се пуска някой танкова бригада да си прави ученията.

Коментар

• Според мен трябва да добавим и Алфа Ромео към списъка на колите които ще забраним да ни убиват.
                  Защото Алфа ромео издава един специфичен звук (вибрация, ръмжене) която ти влиае на разсъдъка, и натискаш докрая педала на газта като абсолютен наркоман който иска да задоволи сетивата си до краен предел.
                  Само който е карал Алфа може да ме разбере за какво говоря.
                  Според вас това случайно ли е най-бързия сериан автомобил по- подобен начин да влиае на психиката на човека?
                  А емблемата?
                  Attached Files
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    При всички случаи опита и уменията на водача са изключително важни. Това важи и за изброените от теб условия. А Бог? ...

А иначе ме е валял дъжд на магистралата и съм спирал. Нулева видимост просто. В мъгла не съм спирал, макар да ми се е искало...
                    Казваш същото, което и аз - просто трябва да караме в очакване на случая, когато нищо не зависи от нас,колкото и добри шофьори да сме!
                    Баща ми (който няма написан акт до днес) преди 40-50 години спрял с чисто нов ЗАЗ в мъгла , каквато само в нашата котловина може да има (нещо се повредило). Секунди след като излязъл се оказал по гръб на другия край на пътя - просто един ТИР минал през ЗАЗ-а. Оттогава на този ден не кара, а кани гости на софра
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Чат разговор между Еленко Ангелов и Алиен :
                      "Колкото до катастрофите, повече от очевидно е, че те са част от геносида не само над българите, но и над човечеството с всичките му там производни и източване на кръв и енегрия от рептилите. Но говорейки за тези катастрофи и прокламирайки да се слагат чипове в колите, за да се намали скоростта, ти вече си автоматически на страната на рептилите. Това е нарочно предизвикано положение от много други, като точно до този момент да се стигне, че да искат хората спасение пак от тях, в случая чиповете. Днеска у колата, утре у главата !!! Нещо неясно, или пак трябва да ти го нарисувам на картинка ? Абе ти какъв психолог си, та това от психологическа гледна точка е толкова ясно, че не може и повече. Аз затова се пазих цял живот, след хилядите страници които съм прочела да не чета фройдиска психология, че да ми замъглят мозъка. Чиповете драги ми смехурко са насилствена форма и така желана от рептиляците и те няма да спасят положението, освен съвсем и окончателно да ни заробят днеска уж за добре, утре за да е по зле и тоталното ни роботизиране, т.е. в перфектните роби да ни превърнат."

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Умнико, ама на АСФАЛТ , а тук говорим за заледена настилка зимно време между 15 октомври и 30 март. Чети малко темата преди да правиш жалки опити да защитаваш тези престъпници.
                        Д-ре, по-добре да съсредоточим сили към осигуряване на излаз към второто море, а след него и третото

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                          Няма никакви ядове със задното предаване.

http://automedia.investor.bg/a/0-nac...-nissan-200sx/
                          Умнико, ама на АСФАЛТ , а тук говорим за заледена настилка зимно време между 15 октомври и 30 март. Чети малко темата преди да правиш жалки опити да защитаваш тези престъпници.

Коментар

• Няма никакви ядове със задното предаване.

http://automedia.investor.bg/a/0-nac...-nissan-200sx/

Коментар

• А какво ще кажете за фаровете на днешните коли, сякаш направени специално да заслепяват шофьорите отстреща?! Това е още по-голямо престъпление срещу човечеството и мисля да пиша до правителството да криминализират автомобилните марки които произвеждат подобни ковчези.

Така че който иска да ме подкрепи, да лобираме за 2ми идеи да ме потърси на лична.
                              1. Криминализиране на собствениците на колите използващи опасни за здравето на хората фарове, 3 месеца поправителен труд или 45 дни в затвора.
                              2. Забрана за шофиране на БМВ и Мерцедес които не са 4 по 4, през периода 15 октомври - 30 март, всяка година. (Задължителен жълт цвят през останалото време!
                              2.1. Забрана за регистрация на чисто нови автомобили БМВ и Мерцедес които не са 4 по 4. Забраната ще обвхваща само автомобилите над 130К. сили.

Отворен съм за още свежи предложение,не можем да се оставим в ръцете на старите еврейски фамилии отговорни за смърта на милиони, време е за граждански отпор.

Коментар

• 20 годишна 3-ка, с гаражен тунинг, летна джанта-зимна гума, и келеш зад волана.
                                А забравих и задължителния надпис driftteam еди от къде си.

Чалгия до шия и простащина

Коментар

Working...
                                X