IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забрана за БМВ и Мерцедес !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Ако има мода да убиват по пътя и за тях ще наложим тежки рестрикции, но за момента не съм чул някой да е направил гаф с тези колици.
    хората с тия колици, са за тежки рестрикции по други причини.

Коментар

emos Братко аз сега хода на фитнес редовно. Пооловината добичета на средна възраст около 23, карат БМВ 3ка и разказват десетки истории. Най-коронния им номер е докато си карат, да изчакат някой мангал да ги настигне, като (преди завой намалявали скоростта нарочно да изнервят мангалите) и тъкмо да ги изпреварят преди завоя, те включват ниска предавка и отпрашвали с колкото може да издържи двигателя с надеждата да се ударят челно мангалите
      Мои приятел също така е пострадал, някакво пичляме с БМВ не му е дала да го изпревари нарочно при идваща кола отстреща
      Само не разбрах,не стопляш какво съм ти написал или се правиш,че нр разбираш?
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• emos Братко аз сега хода на фитнес редовно. Пооловината добичета на средна възраст около 23, карат БМВ 3ка и разказват десетки истории. Най-коронния им номер е докато си карат, да изчакат някой мангал да ги настигне, като (преди завой намалявали скоростта нарочно да изнервят мангалите) и тъкмо да ги изпреварят преди завоя, те включват ниска предавка и отпрашвали с колкото може да издържи двигателя с надеждата да се ударят челно мангалите
        Мои приятел също така е пострадал, някакво пичляме с БМВ не му е дала да го изпревари нарочно при идваща кола отстреща
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Баууууу http://www.investor.bg/novini/444/a/...omobil,170642/ поредното доказателство,че тия автомобили не са за малоумници.Май,май вярно трябва да се забранят ама само в държавите с преобладаващо малоумно население и недостигащи психо диспансери
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            А тези с Ферари,Ламборгини и прочие ???
            Ако има мода да убиват по пътя и за тях ще наложим тежки рестрикции, но за момента не съм чул някой да е направил гаф с тези колици.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Рекорд: Джигит прелетя с 252 км/час край Враца
              Камери засекли БМВ-то на изхода на града в посока Мездра
              http://www.blitz.bg/news/article/261984
              Още една причина за забрана на БМВ. Винаги тези които карат с подобна скорост са с баварци.
              А тези с Ферари,Ламборгини и прочие ???
              Only God Can Judge me...

Коментар

Колко % са съобразителните шофьори като тебе? Клонят към 90%, останалите 5% са рискови, а останалите 5% са много рискови. На рисковите като им дадеш бързооборотна кола с задно предаване = на поне 500 смъртни случая които може да се избягват всяка година, ако въведем ограниченията които нашият екип предлага!!!
                Не мисли от твоя гледна точка, мисли за общото благо и от позицията на много неграмотни човеци!!!
                Това да си рисков шофьор или не,е въпрос на личен избор.
                Като си решил да си такъв и имаш глава на раменете си,поне вземи мерки (кола,уроци за такъв тип каране) да не навредиш на околните (за тебе е ясно,че си киндихал),защото не винаги се завършва в дървото идиот такъв !!!
                Това за неграмотността и възможността да шофираш пък изобщо няма го коментирам - такива директно трябва да се окачват на дървото(и без това там ще приключват в най-добрия за света случай)!
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Рекорд: Джигит прелетя с 252 км/час край Враца
                  Камери засекли БМВ-то на изхода на града в посока Мездра
                  http://www.blitz.bg/news/article/261984
                  Още една причина за забрана на БМВ. Винаги тези които карат с подобна скорост са с баварци.

Коментар

Именно това ти казвах в предния си пост!
                    Карал съм Лада 1500S,2105,2107,
                    БМВ - 3,5 и 8 серия
                    Мерцедес - Ц и Е класа
                    и много други на всякакви настилки!
                    Да ти кажа ,никога не съм имал проблеми със занасяне - просто съм се съобразявак с пътните условия и възможностите на колата.
                    Ако тръгна да се правя на състезател (правил съм го) с някой кошник,ами напълно нормално е да приключа с "играта" в някое дърво/стена/билборд и т.н.
                    Правя го и сега !!!

Колко % са съобразителните шофьори като тебе? Клонят към 90%, останалите 5% са рискови, а останалите 5% са много рискови. На рисковите като им дадеш бързооборотна кола с задно предаване = на поне 500 смъртни случая които може да се избягват всяка година, ако въведем ограниченията които нашият екип предлага!!!
                    Не мисли от твоя гледна точка, мисли за общото благо и от позицията на много неграмотни човеци!!!

Коментар

Те се отвориха, но не останаха здрави.
                      Карал ли си някога Лада 7ма или БМВ 3ка с задно предаване на мокър път при завой с обратни виражи?
                      И като прибавим фактора че нашите инструктори не обучават учениците как се кара при заледено и заснежено време
                      Именно това ти казвах в предния си пост!
                      Карал съм Лада 1500S,2105,2107,
                      БМВ - 3,5 и 8 серия
                      Мерцедес - Ц и Е класа
                      и много други на всякакви настилки!
                      Да ти кажа ,никога не съм имал проблеми със занасяне - просто съм се съобразявак с пътните условия и възможностите на колата.
                      Ако тръгна да се правя на състезател (правил съм го) с някой кошник,ами напълно нормално е да приключа с "играта" в някое дърво/стена/билборд и т.н.
                      Правя го и сега !!!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

Пич,съжалявам за братовчед ти!
                        Въздушните възглавници действат при удар 80-90 км/ч.
                        При размазване нищо не помага
                        Отново казвам - не е важна марката автомобил или задвижването на колелата,а ЗАДВОЛАННОТО УСТРОЙСТВО !!!
                        Те се отвориха, но не останаха здрави.
                        Карал ли си някога Лада 7ма или БМВ 3ка с задно предаване на мокър път при завой с обратни виражи?
                        И като прибавим фактора че нашите инструктори не обучават учениците как се кара при заледено и заснежено време

Коментар

Didkata Нямаше да ти е смешно ако беше загубила роднина в катастрофа!
                          Аз съм загубил братовчед, с ауди А8 се размаза в дърво. Прехвалените въздушни възглавници за нищо не стават. Трябва да се добави и Ауди към тази тема.
                          Пич,съжалявам за братовчед ти!
                          Въздушните възглавници действат при удар 80-90 км/ч.
                          При размазване нищо не помага
                          Отново казвам - не е важна марката автомобил или задвижването на колелата,а ЗАДВОЛАННОТО УСТРОЙСТВО !!!
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Didkata Нямаше да ти е смешно ако беше загубила роднина в катастрофа!
                            Аз съм загубил братовчед, с ауди А8 се размаза в дърво. Прехвалените въздушни възглавници за нищо не стават. Трябва да се добави и Ауди към тази тема.

Коментар

• Трябва да забранят и баните!!! Що хора се нараняват, като се подхлъзват на мокрите плочки. Или да се повишат здравните осигуровки за хора, които се къпят!!!

Коментар

• Днес е един крив ден..., но Черкезов е такъв комедиант, че ми оправи настроението.

Черкезов, нали си в Брюксел? Отиди пред Европарламента, намери евродепутатите, и директно им кажи да забранят там квото искаш. Може и един плакат да разходиш напред назад

Коментар

Working...
                                X