Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забрана за БМВ и Мерцедес !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеemos Братко аз сега хода на фитнес редовно. Пооловината добичета на средна възраст около 23, карат БМВ 3ка и разказват десетки истории. Най-коронния им номер е докато си карат, да изчакат някой мангал да ги настигне, като (преди завой намалявали скоростта нарочно да изнервят мангалите) и тъкмо да ги изпреварят преди завоя, те включват ниска предавка и отпрашвали с колкото може да издържи двигателя с надеждата да се ударят челно мангалите
Мои приятел също така е пострадал, някакво пичляме с БМВ не му е дала да го изпревари нарочно при идваща кола отстрещаЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
emos Братко аз сега хода на фитнес редовно. Пооловината добичета на средна възраст около 23, карат БМВ 3ка и разказват десетки истории. Най-коронния им номер е докато си карат, да изчакат някой мангал да ги настигне, като (преди завой намалявали скоростта нарочно да изнервят мангалите) и тъкмо да ги изпреварят преди завоя, те включват ниска предавка и отпрашвали с колкото може да издържи двигателя с надеждата да се ударят челно мангалите
Мои приятел също така е пострадал, някакво пичляме с БМВ не му е дала да го изпревари нарочно при идваща кола отстрещаДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Баууууу http://www.investor.bg/novini/444/a/...omobil,170642/ поредното доказателство,че тия автомобили не са за малоумници.Май,май вярно трябва да се забранят ама само в държавите с преобладаващо малоумно население и недостигащи психо диспансериЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеА тези с Ферари,Ламборгини и прочие ???Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеРекорд: Джигит прелетя с 252 км/час край Враца
Камери засекли БМВ-то на изхода на града в посока Мездра
http://www.blitz.bg/news/article/261984
Още една причина за забрана на БМВ. Винаги тези които карат с подобна скорост са с баварци.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКолко % са съобразителните шофьори като тебе? Клонят към 90%, останалите 5% са рискови, а останалите 5% са много рискови. На рисковите като им дадеш бързооборотна кола с задно предаване = на поне 500 смъртни случая които може да се избягват всяка година, ако въведем ограниченията които нашият екип предлага!!!
Не мисли от твоя гледна точка, мисли за общото благо и от позицията на много неграмотни човеци!!!
Като си решил да си такъв и имаш глава на раменете си,поне вземи мерки (кола,уроци за такъв тип каране) да не навредиш на околните (за тебе е ясно,че си киндихал),защото не винаги се завършва в дървото идиот такъв !!!
Това за неграмотността и възможността да шофираш пък изобщо няма го коментирам - такива директно трябва да се окачват на дървото(и без това там ще приключват в най-добрия за света случай)!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Рекорд: Джигит прелетя с 252 км/час край Враца
Камери засекли БМВ-то на изхода на града в посока Мездра
http://www.blitz.bg/news/article/261984
Още една причина за забрана на БМВ. Винаги тези които карат с подобна скорост са с баварци.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеИменно това ти казвах в предния си пост!
Карал съм Лада 1500S,2105,2107,
БМВ - 3,5 и 8 серия
Мерцедес - Ц и Е класа
и много други на всякакви настилки!
Да ти кажа ,никога не съм имал проблеми със занасяне - просто съм се съобразявак с пътните условия и възможностите на колата.
Ако тръгна да се правя на състезател (правил съм го) с някой кошник,ами напълно нормално е да приключа с "играта" в някое дърво/стена/билборд и т.н.
Правя го и сега !!!
Колко % са съобразителните шофьори като тебе? Клонят към 90%, останалите 5% са рискови, а останалите 5% са много рискови. На рисковите като им дадеш бързооборотна кола с задно предаване = на поне 500 смъртни случая които може да се избягват всяка година, ако въведем ограниченията които нашият екип предлага!!!
Не мисли от твоя гледна точка, мисли за общото благо и от позицията на много неграмотни човеци!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеТе се отвориха, но не останаха здрави.
Карал ли си някога Лада 7ма или БМВ 3ка с задно предаване на мокър път при завой с обратни виражи?
И като прибавим фактора че нашите инструктори не обучават учениците как се кара при заледено и заснежено време
Карал съм Лада 1500S,2105,2107,
БМВ - 3,5 и 8 серия
Мерцедес - Ц и Е класа
и много други на всякакви настилки!
Да ти кажа ,никога не съм имал проблеми със занасяне - просто съм се съобразявак с пътните условия и възможностите на колата.
Ако тръгна да се правя на състезател (правил съм го) с някой кошник,ами напълно нормално е да приключа с "играта" в някое дърво/стена/билборд и т.н.
Правя го и сега !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеПич,съжалявам за братовчед ти!
Въздушните възглавници действат при удар 80-90 км/ч.
При размазване нищо не помага
Отново казвам - не е важна марката автомобил или задвижването на колелата,а ЗАДВОЛАННОТО УСТРОЙСТВО !!!
Карал ли си някога Лада 7ма или БМВ 3ка с задно предаване на мокър път при завой с обратни виражи?
И като прибавим фактора че нашите инструктори не обучават учениците как се кара при заледено и заснежено времеДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеDidkata Нямаше да ти е смешно ако беше загубила роднина в катастрофа!
Аз съм загубил братовчед, с ауди А8 се размаза в дърво. Прехвалените въздушни възглавници за нищо не стават. Трябва да се добави и Ауди към тази тема.
Въздушните възглавници действат при удар 80-90 км/ч.
При размазване нищо не помага
Отново казвам - не е важна марката автомобил или задвижването на колелата,а ЗАДВОЛАННОТО УСТРОЙСТВО !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Didkata Нямаше да ти е смешно ако беше загубила роднина в катастрофа!
Аз съм загубил братовчед, с ауди А8 се размаза в дърво. Прехвалените въздушни възглавници за нищо не стават. Трябва да се добави и Ауди към тази тема.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар