IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изперкали американци!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Изобщо не ме интерсуват хора чиито предци избиха коренното население и животните на цял един континент.Краят им наближава.
    а интересуват ли те твоите предци , които също са поизбили кореното население и животни...... Значи уважавам факта ,че не те интересуват , но ми е смешна причината ,която изтъкваш.......

т.е. там на село явно прекалявате с "каубойските" филми......

Коментар

• Изобщо не ме интерсуват хора чиито предци избиха коренното население и животните на цял един континент.Краят им наближава.

Коментар

• Цялото им общество е изградено на нехуманни ценности и лицемерие. Живота им минава в избиване на коплекси - никога не изкарваш достатъчно пари; никога къщата ти, колата, яхтата не са достатъчно големи и скъпи. Цял живот гонят точките и се делят на няколко класи, които не си говорят помежду си. Това е съчетано с липса на всякаква култура, дори и обща. Всичко се свежда до култ към парите и капитализма. И точно заради този култ са податливи и на други култуве като сектата на евангелистите, които вече тотално ги лишават от логична мисъл и себеосъзнаване.

Коментар

• http://it.dir.bg/news.php?id=12564504
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• От ГМО-то и хамбургерите е. Мислете какво ви сервират в заведенията си за бързо хранене. Затова и в офисите им не се отварят прозорците и само на централна климатизация се разчита. Вече и тука има офиси по техен стандарт. За да не скачат от прозорците психясали служители и да не се води трудова злопулука самоубийството на работното място.

Коментар

• Откъде я изкопахте тази стара тема бе хора...???
              Само ми превъртяхте сърцето.......

Коментар

• Първоначално изпратено от ngeorgiev Разгледай мнение
                По CNN от няколко часа дават за поредната масова стрелба в САЩ. Някакъв психопат е убил 22ма и ранил поне още 21 в техническият университет във Виргиния.
                Точно по това не трябва да стигаме американците.

Коментар

• И ние натам сме търгнали, дано не ги стигнем ...

Коментар

• Шантава работа.

Коментар

• Поне 32 студенти бяха убити днес и над 50 са ранени в Техническия университет на щата Вирджиния в най-смъртоносното училищно нападение с огнестрелно оръжие в американската история, съобщи тв каналът "Фокс нюз". Според Си Ен Ен и Ей Би Си броят на загиналите е 29. "Лос Анжелос таймс" съобщава за поне 56 ранени - някои от стрелбата, а някои при скачането от прозорците от втория етаж на общежитие, в което живеят близо 900 души.
                      Мрачният рекорд досега се държеше от стрелбата в Остин, щата Тексас в далечната 1966г.

dnevnik.bg

Коментар

• Най-развитата борса и най-психясалата нация...

Хора, не забравяйте всеки ден да се радвате на живота и да обичате
                        Днес загубили, утре спечелили...само детайли...

Коментар

• Радвам се че не гледам новини

Коментар

• Сега гледам CNN и се опитвам да си обясня каква може да бъде причината за такова нещо. Надявам се убиеца да е бил под влиянието на наркотици. Ако обаче е бил напълно трезвен не знам какво да си мисля вече....
                            Лека пръст на децата.

Коментар

• Изперкали американци!

По CNN от няколко часа дават за поредната масова стрелба в САЩ. Някакъв психопат е убил 22ма и ранил поне още 21 в техническият университет във Виргиния.
                            Working...
                            X