някой дали знае защо ТиБиАй стават ДиВи Инвест? Може и на лични, блаодаря!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАНА, TBI или ОББ взаимни фондове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ufoss Разгледай мнениездравейте, с една и съща сума пари, кое е по добре - да купиш дялове на един фонд на цена например от 10 лв. или такива на друг фонд при цена от 120лв,, При еднакъв риск и доходност и при двата фонда количеството на дяловете е важно нали или....
Коментар
-
Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнениеСтранно - какъв е този депозит 80 %, като ограничението по закон е не повече от 20% от портфейла на фонда да е в банков депозит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Butch Разгледай мнениеКолега, а тези справки (защото и аз получавам) - пише ли в кои банки са паричните средства на фонда? Защото при мен има информация само - 'депозит в лева - 80%', но дявола е в детайлите, кои точно банкиLast edited by tony1975; 15.11.2014, 17:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Butch Разгледай мнениеКолега, а тези справки (защото и аз получавам) - пише ли в кои банки са паричните средства на фонда? Защото при мен има информация само - 'депозит в лева - 80%', но дявола е в детайлите, кои точно банки
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение....
От друга страна съм приятно изненадан от прозрачността на Елана - вече втори месец получавам пълна справка с всички позиции от портфейла на фонда - портфейла ми харесва БРАВО!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОчевидно и Бъфет не знае какво прави, защото и той е всъщност доста добре диверсифициран.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениесигурно не е
но ако ги губиш през фонд е по-сладко
да ви припомня нещо казано от Бъфет - Диверсификацията е за тези, които незнаят какво правят
е, фондовете са от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от kony Разгледай мнениеТрудно е, защото иска време и натрупване на опит и знания - а когато става въпрос за сравнително дребни суми и имаш и други ангажименти, пък искаш и да си починеш
ако не - незнам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТолкова ли е трудно да си губите сами парите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТолкова ли е трудно да си губите сами парите?
но ако ги губиш през фонд е по-сладко
да ви припомня нещо казано от Бъфет - Диверсификацията е за тези, които незнаят какво правят
е, фондовете са от тях
Коментар
Коментар