Абе - колега t_todorov,ти да не си служил моряк - говориш за табани и знаеш много разпространена във флота рецепта...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ходЕдна шотландска рецепта против грип. Вземаш едно одеало от шотландска вълна и една бутилка шотландско уиски, изпиваш уискито и се завиваш с одеалото. Лесно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cmexypkoПредавам Преходния Ритуален Виртуален Бокал Махагонов леко позлатен туктаме, за краткост и не без основание наречен Златната бутилчица на 22 . Лично от мен, като бонус, прибавям и два упсарина и един ефервесцентен витамин це.
Айде, и днешния ден да е по-добър от вчерашния.
Колегата 22 днес ще е разочарован като разбере, че не печели Златния Букал, защото като си тръгвах вчера заключих колегата Ход в тоалетната и така той прекара ноща в кръчмата. Нова булка нов късмет както се казва - на Ход се пада честа да почисти днес.
Вижте го само - как сладко спи на тоалетната чиния! Опознай кръчмата за да я обикнеш!
Коментар
-
Предавам Преходния Ритуален Виртуален Бокал Махагонов леко позлатен туктаме, за краткост и не без основание наречен Златната бутилчица на 22 . Лично от мен, като бонус, прибавям и два упсарина и един ефервесцентен витамин це.
Айде, и днешния ден да е по-добър от вчерашния.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Колега Галба,не се намърсувах яко,а се намърсих яко- имах да прибирам 2 тона зърно,та - това ми беше работата днес - какво да правиш - имаме си животинки,които трябва да ядат,за да растат - еййй - много скочили надниците на тези мангали по селата,бе - страшна работа - има няколко групички и всяка си има тартор,и всички тартори се наговорили - 15 лева - вика,иначе не идваме да работим!Изучиха се и те - синдикати имат...тарикатите...нека,иначе работят,момчетата...лека нощ,наистина,че се скапах...
Коментар
Коментар