IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе - колега t_todorov,ти да не си служил моряк - говориш за табани и знаеш много разпространена във флота рецепта...

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
      Една шотландска рецепта против грип. Вземаш едно одеало от шотландска вълна и една бутилка шотландско уиски, изпиваш уискито и се завиваш с одеалото. Лесно е.
      Препоръчвам в случая една изпитана английска рецепта – Грог по пиратски. Запарваш 10 минути в чаена чаша силен английски чай. След това хвърляш чая и сипваш бързо ром вътре...

Коментар

• Абе,като стана дума за именници - защо не се появяват - да почерпят...айде,да не си казват имената,като не искат.

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
          Предавам Преходния Ритуален Виртуален Бокал Махагонов леко позлатен туктаме, за краткост и не без основание наречен Златната бутилчица на 22 . Лично от мен, като бонус, прибавям и два упсарина и един ефервесцентен витамин це.
          Айде, и днешния ден да е по-добър от вчерашния.
          Колеги - усетихте ли се какъв беше номера ми? Къде ходихте до тоалетна след като си тръгнах?
          Колегата 22 днес ще е разочарован като разбере, че не печели Златния Букал, защото като си тръгвах вчера заключих колегата Ход в тоалетната и така той прекара ноща в кръчмата. Нова булка нов късмет както се казва - на Ход се пада честа да почисти днес.
          Вижте го само - как сладко спи на тоалетната чиния! Опознай кръчмата за да я обикнеш!

Коментар

• Писъединявам се към съни(тя) в поздравите към именниците днес.Нека са живи,здрави и много-много щастливи!Много късмет и много успехи в живота!

Коментар

• ...Бира и шкембе за мен...
              Успехи всичким..
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Честит празник на всички с името Димитър и Димитрина!
                Да са живи и здрави!

...за мен една виенска кифла с каничка кафе, моля

Успешен ден, на всички виртуално и нека е реално

Коментар

• Предавам Преходния Ритуален Виртуален Бокал Махагонов леко позлатен туктаме, за краткост и не без основание наречен Златната бутилчица на 22 . Лично от мен, като бонус, прибавям и два упсарина и един ефервесцентен витамин це.
                  Айде, и днешния ден да е по-добър от вчерашния.
                  Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Я мен нещо сън не ме лови, та отметнах това онова... я да видим кой е тука?

Никой. Само мръсни чаши по масите... Е, тогава сам допивам моята приспивателна ракийчица. Гася лампите. До утре.

Коментар

• Споко - аз не ща да лоча повече днес.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не оставяйте ключа под чергата....Ще влезе Импа и текилата ще изчезне:-)

Коментар

• Още ли смучете, бе, смоци на смоците?
                          Я и аз до довърша текилата - утре ще си взема някакъв друг спирт...
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Що си тръгвате,кво ви става?

Коментар

• Тежка е тая твойта орисия,намърси се, сега се намокри,че аз се яко намокрих,попях си победният химн на фармата,поразмишлявах за химкото и да приключвам до утре!

Коментар

• Колега Галба,не се намърсувах яко,а се намърсих яко - имах да прибирам 2 тона зърно,та - това ми беше работата днес - какво да правиш - имаме си животинки,които трябва да ядат,за да растат - еййй - много скочили надниците на тези мангали по селата,бе - страшна работа - има няколко групички и всяка си има тартор,и всички тартори се наговорили - 15 лева - вика,иначе не идваме да работим!Изучиха се и те - синдикати имат...тарикатите...нека,иначе работят,момчетата...лека нощ,наистина,че се скапах...

Коментар

Working...
                                X