IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цезаре, това с дистанционното лозе си е за човек със свободно време (то и по соца беше така даже и при същите цени и цигани)

А изброените по долу вина – повечето не си заслужават парите в БГ

Автора не притежава запаси от изброените марки

Коментар

• А сега защо не ги обработваш - инджирката не иска даже и пръскане - е - малко не искат да я изкупуват - била дивачка!!!!!! - но като я омесиш с каберне - минава!

Коментар

• Unikato -то е добро, но опитвали ли сте No men's land розе - това за мене е супер вино, а и шефа на винзавода в Дамяница ми е дружка........., така че само желание да има .... и кашоните с вино за зимата свършват бързо..........

Коментар

• Ехоо, и аз пия уникато, но мезенцито ми както споменах по-горе е Бански старец. Колкото до алжирката, Цезарю, който му разбира му разбира! Двата декара на дядо ми, лека му пръст, колко съм ги прекопавааал.
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Наздраве и аз съм разчитал на тях,но ми писна да ме тровят с ментета - а никак не е трудно - купуваш си лозе - над 5-6 декара - иначе не се изплаща - наемаш си орач,после копачи - 3 човека за по 10 - 15 лв на ден,резачите забравих да спомена,пръскачи и накрая - берачи - общо разходи около 350 лв ти е разхода...айде 400,а взимаш - в средна година - около 4 тона!!!!!!!!!!!!грозде.Продай си 3,5 тона,а с останалите - прави си вино,ракия и пий най-доброто!Наздраве!

Коментар

• Не съм ги опитвал ивайловградските произведения. В тая връзка се чудя вино без лозя става ли?

Коментар

• Caessarе,гадняр си братле,знаем че това което сам си направиш ,си е ч....я,и е най -доброто,но ние можем само да си купуваме,НИЕ,сме тези които не произвеждаме КАЧЕСТВО...:-)

Коментар

• Официално Облеченият попита:
                  "Рязано ли е това от Ивайловградския регион?"

Не ти разбирам въпроса . Виното е Мерло, 2003 , Villa Armira -Yamantiev .

Коментар

• Цезарю, така може. Да си жив и здрав,
                    че има останали като тебе...
                    Ние разчитаме
                    на магазините.
                    Наздраве!

Коментар

• Абе, изостри ми любопитството Brаin, ще го опитам това Кианти-не, ама и това в 5л дамаджанки много ми допадна, червено, плътно вино. :-) Преди време си бях купил и едно чилииско много ми хареса. :-) Абе НАЗДРАВЕ и човек не може да опита от всички марки вина, НО трябва да направи опит. :-))))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                        Аз вече съм се убедил, че добро вино под 5 лв бутилката мнооогооо трудно вече се намира.

Но да обръщаме чашите, стига сме философствали... Наздраве!!!!
                        Намира се,колега 22,намира се - като си изора лозята,като си ги пръскам и прекопавам по няколко пъти,те винаги ми се отплащат с най-хубавото грозде за правене на червено вино - инджирка му казваме(алжирка го наричат в Странджа),та става вино за чудо и приказ!Ииииии - винаги ми е под 2 лв литъра!Наздраве,колеги!

Коментар

• А опитвали ли сте Пинотаж и допада ли ви?

Коментар

• Първоначално изпратено от Brain
                            Първоначално изпратено от GALBA
                            Първоначално изпратено от Brain
                            Само за протокола- минах на Мерло Сините скали. Страшен елексир.
                            това пък от де го взе, за първи път го чувам....
                            Има го в магазините. На Домейн Бояр е, на етика пише Blue Ridge.
                            По-добро от доброто вино,нищо по-добро!,още утре ще го проверя...за сега на евтинкото, леко но добро,испанско....де ла груз
                            дано не мине за реклама...

Коментар

• Аз вече съм се убедил, че добро вино под 5 лв бутилката мнооогооо трудно вече се намира.

Но да обръщаме чашите, стига сме философствали... Наздраве!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                                Първоначално изпратено от Brain
                                Само за протокола- минах на Мерло Сините скали. Страшен елексир.
                                това пък от де го взе, за първи път го чувам....
                                Има го в магазините. На Домейн Бояр е, на етика пише Blue Ridge.

Коментар

Working...
                                X