IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ход
    Колеги, върнах се. Отивам да се обадя на жената и идвам в кръчмата.
    Направо й се обаждай на жената да идва тука, защото рискуваш да не те пусне. Тази вечер много пусто. Не върви пиенето нещо. Май всички са го ударили на размисъл. Има защо.
    Тежко! Вино дайте!

Коментар

• Колеги, върнах се. Отивам да се обадя на жената и идвам в кръчмата.

Коментар

• Цезаре, за мъката незнам, сподели ако искаш, но за безсилието ще ти кажа моите наблюдения и опит.Обикновено, като размисли човек открива, че в голяма степен вината е лична....Дължи се на недобрата преценка на ситуацията, на околната среда, на собствените си действия, често и на трудното приемане на различността...

Напримеркак да ти кажа наздраве пак с нашето купешко мускатче...а е то, защото си нямаме домашно, не защото не го харесваме...
        все пак...наздраве....и кажи нещо за фармата

Коментар

• Наздраве съни(тя),но тази вечер е от мъка и от безсилие,а това пиянство не е приятно,особено за околните!

Коментар

• a be, хора стига с тая политика, няма за ден-два да си променим възгледите или да оправим света

Наздраве

Коментар

• Симеоне,живеем в ПЕДЕРАСТКА държава,брат...Даже не живеем в държава,ние живеем в МАФИЯ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                Може и да са го спряли личното ми съобщение,никак,ама никак няма да се учудя - питах те дали знаеш защо спряха СКАТ?
                Доколкото разбрах, спряли са я заради заплахи или нещо подобно от страна на управляващите.Но конкретната причина не мога да ти кажа. Всъщност точно заради това заключиха и темата за СКАТ. Защото това ако се разчуе точно вечерта преди изборите лайното ще улучи вентилатора. За това и Гого Папионката, Райко Райков и Маргарита Пешева си скъсаха задниците да обясняват как СЕМ и държавата нямата нищо общо със спирането. Мислиш ли, че ако дадена частна медия спре излъчване по собствено желание някой ще седне да коментира и да обяснява каквото и да било?

Коментар

• Може и да са го спряли личното ми съобщение,никак,ама никак няма да се учудя - питах те дали знаеш защо спряха СКАТ?

Коментар

• Еееееее - ти изтрепа рибата - чак сега ли загря?Не виждаш ли,че тези симпатяги в "" при всеки удобен случай въртят кавали на Някои хора?Я прочети какво са написали като обяснение защо са заключили темата за СКАТ - били забранени разговорите на политически теми - наредено им е от тези същите Някои хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                      Симеоне,разлютил си се нещо...не ми отговори на ЛС,което ти пратих...
                      Не съм получил никакво личнио съобщение. Всъщност въобще не бях гледал дали имам такива. Та сега като отворих видях само съобщения от Мариян и то от сорта: не коментирай това, не коментирай онова, не коменъирай този, не коментирай онзи, не прави политически коментари и прочие. Този ако не е непоправим сталинист по рождение, значи че работодателите му са много яко свързани с комунистите.

Коментар

• Симеоне,разлютил си се нещо...не ми отговори на ЛС,което ти пратих...

Коментар

• "ПУФ ПАФ ТРАКА ТРАК,
                          ТРЪГВА ПЪТНИ4ЕСКИ ВЛАК.
                          МАШИНИСТ ЩЕ БЪДА АЗ
                          СЪС КОНДУКТОР ПЕДЕРАС.
                          А ПЪК ГОЦЕТО ЛАЙНАР
                          ГО НАПРАВИХМЕ ОГНЯР.
                          СЯДАТ В ПЪРВИТЕ КУПЕТА
                          КУРВИ МУТРИ И ЛЕКЕТА
                          ВЪВ ПОСЛЕДНИЯ ВАГОН
                          КРОТКО ДРЕМЕ СИМЕОН...
                          ПУФ ПАФ ТРАКА ТРАК
                          ЗА ЕВРОПА ТРЪГВА ВЛАК"

Коментар

• Воиводо - май пак си забъркал горски коктейл - бира с водка и после изригваш в храстите.

Коментар

• А,за Фармата!
                              Тази седмица чукаме 7-цата и естествено-БАНКЕТ в кръчмата.Ай НАЗДРАВЕ!

Коментар

• Здравейте на всички!
                                Наздраве в този прекрасен ден!
                                Главата ми беше кат гюле тая сутрин,но метнах баласта в кенефа,пернах една "Загорка" и вече си мисля за по-сериозни работи от рода на водчица.Уффф,ама ми се порка с такава готина компания като вас
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X