IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека спи,жената!А ако има габровци - нека знаят,че вица е разказан с най-добри чувства и че аз много ги уважавам и ценя като хора!Наздраве!

Коментар

• Цезаре ,ти май поотпусна, бе човеко,време ти беше,а това за таксито
      ме разби.Добре че не събудих мойта...

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
        Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
        Пак , че не каза пияници с костюми, че щях да го приема лично.
        И аз имам костюм. От свадбата ми е. сега ще събудя жената да ми го извади от гардероба и ще продължа да пия с него. Така по-умен ли ще бъда, или ще изпия по-малко. Абе нали темата е за разтоварване.
        Или някой с много дълъг ник ще ни развали настроението?
        Не - така ще си професионалист - пиеш с официални дрехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
          И аз имам костюм. От свадбата ми е. сега ще събудя жената да ми го извади от гардероба и ще продължа да пия с него. Така по-умен ли ще бъда, или ще изпия по-малко. Абе нали темата е за разтоварване.
          Или някой с много дълъг ник ще ни развали настроението?

Коментар

• SOFIX, не залитай ,седни си удобно и дай да пием по едно...

Коментар

• Един габровец след гимназията продължил образованието си в София.Веднъж на гости му дошъл баща му и той - за да му покаже,че е достоен син на баща си - решил като се прибира от лекции да тича след автобуса и да си спести 50 стотинки за билет - така и направил,а като влязъл в стаята си веднага се похвалил на баща си с дяволъка си.Баща му,обаче вместо да го похвали само въздъхнал и му казал:
              - Сине,сине - будала си беше и будала ще си останеш...защо не си поне малко по-хитър - като баща си!
              - Защо бе,татко - попитал сина - нали спестих 50 стотинки - точно както си ме учил!?!
              А бащата казал:
              -А защо не тича след някое такси - щеше да спестиш поне 5 лева,бе,будала!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                А защо само сутрин?А вечерта?Или вечер се прибира пеш - да спестява?
                И сигурно ходи с китайски гуменки:-)

Коментар

• Уж днес нямаше да пия ама пак се наквасих яко

Едва се оправям с компа.

Коментар

• Какво да го черпим ,боза?! той знае ли що е вино?

Коментар

• Еееееййй - сега се сетих един виц - слушайте:

Коментар

• А защо само сутрин?А вечерта?Или вечер се прибира пеш - да спестява?

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                          Първоначално изпратено от GALBA
                          А бе,тоя AllTheWayAway май никога няма да влезе в нашият форум.Смята ни за пияници.Значи е сухар!
                          Мислих го същото но не можах да му напиша името. Сигурно е много умен, щом може да си позволи ник който само той може да чете.
                          Тоа, колко ли псува сутрин градския транспорт?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                            Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                            Ами - явно теб те изключва от числото на гамените!
                            Още малко ще се окаже , че няма пиене брачеда с дългия ник и ни завижда за хубавата компания и за софрата. Ще го почерпим човека. Трябва да сме широко скроени .

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                              Ами - явно теб те изключва от числото на гамените!

Коментар

• Пак , че не каза пияници с костюми, че щях да го приема лично.

Коментар

Working...
                                X