Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСлагай пАлтотоThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕдно силно кафе ако можи. И за обед, ако вече имаме избрана сервитьорка, искам бира сервирана по монокини."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеАко може и за мен едно капучино със сметана
п.п. квЪ е таа работа....сутринта ми беше добре навън докато се придвижвах за работа, а сега в офисОТ умрЕх от студХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕдно силно кафе ако можи. И за обед, ако вече имаме избрана сервитьорка, искам бира сервирана по монокини.
Ако ти сервира така, налЕ ше се олееш целее с чорбата бре ..
Нещо по-кусичко и по-отворено на места може, ама по монокини ... Ше требва и мелицински кът да се организира ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАрти,
слънце,
нидьей гладува тъй ...
ет ти крееехка пържолачка ... и сокче ...
Прецик, сички електронни играчки принципно ге събирам в децкия кът ...There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеШефчеее как върви барбекюто умрЕх от глад...половин Фафла съм яла само, а така апетитно ухае, че не удържам на изкушението и сигналите на вкусовите ми рецептори
слънце,
нидьей гладува тъй ...
ет ти крееехка пържолачка ... и сокче ...
Прецик, сички електронни играчки принципно ге събирам в децкия кът ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСя,
с оглед разноинтересието при вкусовете,
сметам, да угаждам секиму и да глеза клеентелата усячески !!!
Ако требе, на tnm Бакардито не 24 (как предлага Прецаканийот), а 27 часа ша доливам !!! Всеки, кото пожелай !!!
Ас шеф ли съм или лукова глава
Ай де де !!!!!!!!!
Шефчеее как върви барбекюто умрЕх от глад...половин Фафла съм яла само, а така апетитно ухае, че не удържам на изкушението и сигналите на вкусовите ми рецептори
Last edited by artemida_sofyanska; 16.10.2012, 17:49.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСя,
Ако требе, на tnm Бакардито не 24 (как предлага Прецаканийот), а 27 часа ша доливам !!! Всеки, кото пожелай !!!
Ай де де !!!!!!!!!
и айфоните да са изключени на закачалката !Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Ся,
Ай де де !!!!!!!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТАКА !!!
Като началник на айбекта,...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар