Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Арти, тез моми не ми допадат твърде. Мноо руси ми идат на окомераThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
От всички дни в седмицата най не обичам срядата. Щот в понеделник още карам с чувството, че е неделя. Във вторник започвам лекинко да се настройвам за работа. В сряда работя. В четвъртък настроението ми започва да се повишава, щото идва петък ... А в петък си уважавам шефа - добър човек, мисла го да е здрав и читав още дълги години
Арти, тез моми не ми допадат твърде. Мноо руси ми идат на окомераПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениенещо айс ако може ще съм изключително признателна на бармана
Барманот е макар и слепо, но огнено момче..
Некак не моа се наместя у таков бар .. Сичко ша разтопа !!!
Затуй мога само в мойта кръчмичка да оперирам
... имам и ледогенератор .. де..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеThe Ice Bar)) Бррррррррррррр
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеОхооо,
слънце, ...
Ма ти още нищо не си видяла от старото кьораво момче
п.п. тази реклама нали я знаете
а това е следващото ми предложение за обслужващия персонал
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеи нещо студено, моля
Понякога живота може да е много хубав...
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениец, ц, ц бреее Колчиии амЪ ти шми спестиш и поръчката да не заабяамИ точкИтЪтЪ брееех тоо колчи, принцЪ направо
ай, наздаровье
слънце, ...
Ма ти още нищо не си видяла от старото кьораво момче
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениепредлагам тази
и нещо студено, моля
Понякога живота може да е много хубав...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЩе ти го изпратя с куриер ...
ай, наздаровьеThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНе ...
Не че съм расист, ама...
Нема да е тая ...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеето такова искам ама в тъмно синьо ако чуйтИ ил видитИ нейде да ми сЪ обадитИ, моляХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар