IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Естествено за VIP персони с такъв VIP кенеф. А наздраве.

Коментар

• Покрай изборните притеснения, поизоставихме тематичните вечери, за какво ще пием тази вечер?
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
        Много луксозно ще стане при нас, не можем се отърва от навлеци после.
        За това слагаме един face control на входа и кръчмето става само за VIP персони

Коментар

• Много луксозно ще стане при нас, не можем се отърва от навлеци после.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            и подово...
            и подово...
            ...ииии - нагревател в казанчето...

Коментар

• Ами ще трябва да се вземат някакви мерки, щото както започнахме да я ползваме като хотел...

Коментар

• и подово...
                и подово...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колега, ход, какво беше това последното под индигото дето го пихме, и уж тръгнахме към комшийката, а аз се събудих в тоалетната на кръчмата. Трябва да праснем едно отоплителче в тая тоалетна.

Коментар

• Споко бе хора, ще откажем цигарите, ще откажем жените, пари за пиене ще има?
                    Ако трябва и от колите ще слезнеме, тъкмо да умрат от глад катаджийте.

Коментар

• СИПВАЙ,Барманке - догорееее
                      Да забравим теглото своооеееее...

Днес ако не се напукам от мъка,пак...Добре,че си сварих тази година близо 500 кила ракия - не съм бил толкова прост,колкото си мислех...

Коментар

• Е, момчета
                        вече като си варите ракия, ще плащате...

=================

Във връзка с предстоящото присъединяване на България към ЕС и необходимостта от пълна хармонизация на законите с европейското законодателство у нас ще бъдат повишени някои данъци и акцизи.

Това предвиждат предлаганите от правителството промени в законите за акцизите и данъчните складове и за местните данъци и такси, разгледани днес от Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС), съобщи БТА. Предвижда се повишаване на ставките на горивата и ракията. За оловосъдържащи бензини акцизната ставка се променя от 670 лв. на 830 лв., за безоловни бензини - от 530 лв. на 585 лв., за газьол и керосин - от 430 лв. на 485 лв. За ракии, произведени за лична консумация на физически лица - ставката от 0 лв. става 550 лв. за 1 хектолитър чист алкохол. Предвижда се и повишаване на данъците върху превозните средства. Другата промяна в нормативната база е свързана с покачването на пазарните цени на недвижимите имоти, като се предлага коригиране на коефициентите за местоположение с 20%. Те са с най-голяма тежест при определяне на данъчната оценка. Вдигането на коефициентите ще доведе съответно до увеличение на данъчната оценка на недвижимите имоти с 20%, което е много по-ниско от реалното покачване на пазарните цени, регистрирани от НСИ. Според представители на Българската стопанска камара, участвали в на днешното заседание, повишаването на данъчните оценки на недвижимите имоти ще се отрази не само върху размера на данъка, но значително повече върху размера на таксата за битови отпадъци. Те са поискали в Закона за местните данъци и такси да има текст, според който таксата да не е различна за населението и бизнеса.

Коментар

• hahah,...vqrno !

Коментар

• Първоначално изпратено от t_todorov
                            Първоначално изпратено от lazar
                            Е,моят дядо Иван от с.Ботево при Чаталджа е имал късмет-загубил само лявата си ръка.ПЪТЯТ Е ЯСЕН! Войводо,къде си?
                            Пиши всички в четата! НА ОРУЖИЕ! УРАААА
                            И наздраве!
                            Интересно, тъщата ми е родом от село Ботево, Врачанско. Да не излезете роднини

Иначе жената от много години живее в Пловдив и от нея съм чувал, че почти никой не е останал да живее в селото.
                            Всички сме роднини,"човеците".Нали сме потомци на АДАМ и ЕВА.:-)
                            Иначе с Ботево е китно селце,встрани от основни пътища,подходящо за писатели и интелектуалци,в което чух живеят има-няма петдесетина
                            възрастни хора.А дядо Иван се представи богу още през 1967 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
                              Е,моят дядо Иван от с.Ботево при Чаталджа е имал късмет-загубил само лявата си ръка.ПЪТЯТ Е ЯСЕН! Войводо,къде си?
                              Пиши всички в четата! НА ОРУЖИЕ! УРАААА
                              И наздраве!
                              Интересно, тъщата ми е родом от село Ботево, Врачанско. Да не излезете роднини

Иначе жената от много години живее в Пловдив и от нея съм чувал, че почти никой не е останал да живее в селото.

Коментар

• Има една хубава поговорка - на вълка козината му е дебела, защото сам си върши работата!
                                Оставих ви една вечер да пиете вместо мене и затворихте толкова рано! Тъй ша я свършите без мене... Ама трябва след 00н в кръчмата да се върти само шлагера - Спри! Не си отивай! Ще ми стане тъжно....

Коментар

Working...
                                X