IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хеви, тука ли си, дай да те черпя една бира и да си одим?
    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мацката от пилона
      Абе я стига сте я оплаквали тая Барманка. Цяла нощ ви се кълча туканка. Няма кой една водка да ме черпи. Ква водка, няма кой един поглед да ми метне, събличах събличах, ми то по мене нищо не остана, ся кво и шушоните ли да си свалям?
      Императореееее,защо пишеш с женски ник,братко?Не ти ли е достатъчно вниманието,което ти обръщаме?Или Серена не знае български,та се налага ти да й пишеш постингите?

Коментар

• ей,да не ме заключиш....

Коментар

• Ще поизпратя мацката от пилона (Надя се казвала и на пилона му вика Кол - защо ли).
          После ще се върна да поприбера тука, че без барманка сме зуе.

Коментар

• Няма, ама на мене ми лепнаха табелката "Грамофон" и аз се въртя, кво да прая!

Коментар

• Наздраве и от менНаздраве и на мацката, дето в тоя студ е дошла да ви разтуши....златно момиче

Днес имало някакви мечешки вълнения, но говорих с горския и е напълно сигурен, че мечетата вече си спят зимния сън и изобщо не поглеждат насам

...да няма вечер на руски романси

Коментар

• И половината да е вярно,и градусите да са били -20,това го може само двадесет годишен.Приятно вспоминать.:-)наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                  как е снега, вали ли, тука по морето един дъжд
                  Тук понатрупа и покривите побеляха, иначе по улиците не може да се задържи още сняг.
                  Да видим дали утре сутрин Бат' Бойко ще се наложи да рине сняг по бели гащи

Коментар

• как е снега, вали ли, тука по морето един дъжд

Я *бал тебе на крышу
                    сорок градусов мороз
                    у тебя замьорзла пизда
                    мой х*й стал как Дед МОРОЗ

Коментар

• Задунечкою задунайкаю
                      провожай меня баллалайкаю

Коментар

• Като черпих, къде ти бяха очити и устата. Я едно двойно на мацката, да разбере и тя кога бикове съм купувал.

Коментар

• Еееееееее, евваааалаа, маашаааала! Айде бе миличка, разсей скуката!

Коментар

• Абе я стига сте я оплаквали тая Барманка. Цяла нощ ви се кълча туканка. Няма кой една водка да ме черпи. Ква водка, няма кой един поглед да ми метне, събличах събличах, ми то по мене нищо не остана, ся кво и шушоните ли да си свалям?

Коментар

• Наздраве, boshko.

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                                Смехурко, и ти ли я изпитва по френски?
                                Сега аз ща не ща ще трябва да почерпя. Сдобих се с известен брой бикове, уж тайно а се разчуло.Колежката даже и тема във форума пусна. Сега след като тайната е разкрита и вече се знае на кого са биковете няма как , на всички по едно двойно питие.
                                Хаххаха, наздраве ход, да са ти живи и здрави биковете!

Коментар

Working...
                                X