IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А, наздраве и от мен.

Коментар

• Добре дошъл, колега. Наздраве!
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Наздраве,колега Любимец 13,наздраве уважаеми колеги и колежки,приятна вечер ви желая на всички!

Коментар

• Как я мислиш ти тая работа, мацката от пилона да е тая вечер на работа. Снощи знаеш ли докога си говорихме с нея. Уморена е момичето. Ще и се обадя обаче, може да я навия да дойде и тая вечер, нали е Национален празник - Петък Вечер.

Коментар

• Барманката ни напусна, мацката от пилона я няма и кръчмата опустя!
            А наздраве по тоя повод!

Коментар

• Приятно изкарване тази ве4ер на вси4ки и да не прекалявате с твърдото гориво.Наздраве.

Коментар

• OTBOPEHO !!!

Коментар

• Знам една история за мезетата,
                  Начи мои приятели геолози вършеели по планините, един ден заровени в каманаците, се поувлекли и слънцето забило към заник, наложило се да преспят в някаква хашла при един овчар. Сега ще ми позволите едно лирическо отклонение. Като казах овчар ми хрумна, че можем да си направим вечер, посветена на животновъда. Те са много колоритни хора и можем да си разкажем много историйки за тях. Та приел ги овчарят, дошло време да вечерят, извадил овчаря едни меса, едни пушени истории, едни саздърмички и други таквиз работи. Геолозите се спогледали и го попитали, няма ли да пийнат по някоя друга ракийка преди вечерята. Дядото казал е да де. Ами салатка. Ей тва е салатката и посочил един голям къс прясно месо. Ам нещо домати, краставици. Има, бре момчета, има и домати има и краставици, ама кой ти пие с домати и краставици. Еми ние така пием. Добре ама си я правете сами. Направили си те, спретнали му и на него една чиния със салата. Дядото взел чинията, изсипал вътре една чаша ракия, взел една чиния с една пържола вътре и сипнал и в нея една чаша с ракия. Сложил чиниите на една поличка и седнали на масата. Пили, яли и пак пили. После заспали. На сутринта дядото ги събудил със яка планинска закуска сложена на масата. Седнали наште юнаци, а дядото им извадил чиниите с мръвката и салатата. Салтата естествено приличала на помия, доматите се били разложили и били станали почти на пюре, а краставичите прелечали на желе. А мръвката си седяла грам непокътната. Тогава овчарят им казал. Ха сега си представете, това е във вашите кореми, а мръвката в моя.

Откакто чух тая история, и аз наблягам на сериозните мезета.

Коментар

• Грог...

Желая...

Много...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Нека организираме довечера вечер на мезето !!!!
                      И като си говорим за мезета - нека ви кажа една история за салама:
                      Вървяло си едно котенце по улицата и видяло едно парченце салам да плува в локвата до него. Просегнало се котенцето с лапичката. Намокрило се малко, но го изкарало и хапнало.
                      На другия ден котенцето пак минало край локвата и видяло по-голямо парче салам. Кво да прави котенцето - просегнало се с двете лапички, намокрило се повече от вчера, ама извадило саламчето и хапнало доволно.
                      На третия ден - що да види котенцето? Голямо парче салам в локвата. Влязло цялото коте в локвата и се намокрило здраво, но с нокти и зъби извадило салама от локвата.
                      Какъв е извода?

КОЛКОТО Е ПО-ГОЛЯМ САЛАМА, ТОЛКОВА Е ПО-МОКРО КОТЕНЦЕТО!

Коментар

• Хеви, днеска ще черпя две, ти докато се нагласиш за черпнята и аз излезнах на дръпна една цигара и да си напиша името в снега, и Мацката от пилона взе, че се върна . . .

Коментар

• Евала на metala - сериозен пич! Я виж в какъв опрятен вид ни е оставил кръчмата снощи, почистено, подредено, отпред снега почистен - да ти е кеф. Успешен ден от мен на всички, които се отбият туканка заранта! А довечера пък ще се почерпим с останалите.

Коментар

• смехурко щеше да черпи бира ама се запиля нанякъде...айде аз оправям,гася плазмата и тръгвам....изчистил съм и снега отпред да не се пребие някой...ключа знаете къде е...

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                              Хеви, тука ли си, дай да те черпя една бира и да си одим?
                              тук съм още...съгласен...айде още по едно и да си ходим...

Коментар

• Цезарю не е Императора, виждал съм го в сайта му, Надето си е жена!
                                Полиглотка при това, то не беше френски, турски, руски български. . .
                                Не и спря устата!

Коментар

Working...
                                X