IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има арни, има
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      ПосипАх си главата со пепел Дай сега по иднЪ бирЪ че вече е обедно време.Вече апнах, сега да пийна пък после ако нЕкоя колежка е отзивчива .....
      Леле, за обед малка бира и сега....
      Продължаваме с джинтоника!
      Греъм, на дедо също зеха да му изглеждат арни колежките....
      И това ще мине ...

Коментар

ПосипАх си главата со пепел Дай сега по иднЪ бирЪ че вече е обедно време.Вече апнах, сега да пийна пък после ако нЕкоя колежка е отзивчива .....
        Уууу... внимавай Бенжи..
        На пълен корем - по кротичко ...
        Жега е ..
        Веч сме на години ..
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Каве у слаткарницата осреща ...
          тукя е кръчмА !!!
          Виж Вълчана е серьозен чойек !!!
          Life won't wait for you.

Коментар

Много рано бе Колчо.Айде нАпрай едно убаво и ноооого силно кафе.
            Каве у слаткарницата осреща ...
            тукя е кръчмА !!!
            Виж Вълчана е серьозен чойек !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добре че дойде летото та да отвориш!
              Джин тоник, с повече лемон!

И не е рано!
              И това ще мине ...

Коментар

• Много рано бе Колчо.Айде нАпрай едно убаво и ноооого силно кафе.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Ай по една убава, врела чорбичка (с бирица разбира са) и да се почва тоа първолетен ръботен чатвъртък !!!
                  Старт !!!

Коментар

... тоа пъзар, .
                    E, ти къде виде такова нещо?!?!?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                      Има ли гейове в кръчмата, Колчо
                      коко ?
                      коко ?
                      мрш от заведението - ПРОВОКАТОР !!!
                      кви педераси в мойто кръчме бре ???

Коментар

Аре по бирица запотена на ВСИЧКИ нуждаещи се, че днаска тоа пъзар, напрао ми скъсА нервито ...
                        И по едно(1) кюфте за мезе ...
                        Алелуя!
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аре по бирица запотена на ВСИЧКИ нуждаещи се, че днаска тоа пъзар, напрао ми скъсА нервито ...
                          И по едно(1) кюфте за мезе ...

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                            Къде ги бре,тия травестити?!Дай ги на сам!!Да еВа и извънземните им,да еВа! Ха,наздравееееееееееее!!!!!!!!!!
                            A ne znam, само питам ! Наздраве
                            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                              А поне с някой трявестит, да си кажем едно "наздраве" (da go ewa) !?
                              Къде ги бре,тия травестити?!Дай ги на сам!!Да еВа и извънземните им,да еВа! Ха,наздравееееееееееее!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                                Кви гейове,бе джанъм!!!???П**ерасите,пардон,-гейовете в кръчмата,са персона нон грата,андън му?!
                                А поне с някой трявестит, да си кажем едно "наздраве" (da go ewa) !?
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X