IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петък е, ей, серсеми ньиедни!
    Стига с теа спортове, политики, имоти и разни курсове на не знам си коя секси акция!
    Пьие ми се!
    И това ще мине ...

Коментар

• Нека и тука да подкрепим "орлетата".
      http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...-do-rim.161969
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        ...
        Ми, ... ш ти изварта такава свинска варатна пържола, направо да падладееш...
        Мое с картошки, ... мое и бес ..
        С ладна бирица афкорс ...
        Вече я свърших тая работа.Сега сипи биратЪ.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          К'во има за обед, че вече съм гладен?
          ...
          Ми, ... ш ти изварта такава свинска варатна пържола, направо да падладееш...
          Мое с картошки, ... мое и бес ..
          С ладна бирица афкорс ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• К'во има за обед, че вече съм гладен?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Не знам... нещо ми изби жегата яко... в първия момент ефектът е вълшебен, некои разправят, че било като да праиш секс, ма съм забравил кво беше, но малко след това почва една вода да тече...
              Бе я сипи едно джинтониче, че 10 саата мина!
              И това ще мине ...

Коментар

• Вчера мастиката и салатата добре, ама бирата защо ?
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Леле мале, да знаете с едни западни дойчовци на Съни-то, средно хотелче, ама имаше и басейн отвънка, кво гледане падна на олимпиадата у Монреал 76 година, не е за разправане. Още на втория ден зеха да се радват и на наште - борци, щанги, Николина Щерева и други ,не помня точно. И всичко това споено с Радебергер по 1.05 лв. бутилката, демек леко скъпичко, щото Загорската беше към 60 стинки, Балкантуристки цени. А телевизорот цветен - един от ония Рубини, големите и само един в лоби бара, в стаите йок. Славни времена, приятелчето полу-немец, некъде до Мюниш му беха роднините и шпреха истински дойч - ония се кефеха и снабдителчето секи ден с по 8-10 кашона разтоварваше от едно бусче...
                  А, сетих се, големото дете е от тогава
                  И това ще мине ...

Коментар

• Наздраве
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      По една бира за всички, които довечера ще са за швабите
                      от мен

Коментар

Начи за сички. Мерси
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Начи требва да черпи.Глобявай го немедленно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Обиждаш ...
                            Начи требва да черпи.Глобявай го немедленно.
                            Life won't wait for you.

Коментар

Добро утро, безделници

Колчо, дано си заредил студени бирички, че днес ще е мор
                              Обиждаш ...

Коментар

• Добро утро, безделници

Колчо, дано си заредил студени бирички, че днес ще е мор

Коментар

Working...
                                X