IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Масовия народ има незавиден вкус (кот има), грозданката му е любима...сиромашка работа. Когото не го мързи, си прави от плодове... не излиза толково много, но е в пъти по... това е моа вкус..
    При мен е наследствено, тате имаше некъв проблем и не моеше пие от плодове и сливи, нещо със стомаха, може и да ни е бъзикал, но това се купуваше, но за сиромашка... това си беше плодовата, естествено за времето когато аз съм засукал, а ти тогава си бил още......, та не знаеш кво се пиьеше!
    Важно, че на дамите има ареса!!!
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      Тънъмънче, ква е тая мусТакова ракия

Глей са, мене са ме учили, че ракията се дели на три вида - за гости, за приятели и за мене. Е сметаш ли че ше се явим в тая чудесна вълшебна компания с друга ракия освен за мене!?! Вероятно основата е мискет, но честно не съм питал за гроздето, но който е опитал, не е оставил мокро дъно.
      Вълчо,жените пият за табиет
      /макар че ТНМ като балканджийка
      е задължена да усуче двойно/
      Най-хубава е ракията в приятна компания
      Наздарове
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Вадя леда от хладилника дами и господа Някакви предпочитания за мезелъка имаме ли?
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

А бре, Хайрсъзино, вкус, казва народа!
          Масовия народ има незавиден вкус (кот има), грозданката му е любима...сиромашка работа. Когото не го мързи, си прави от плодове... не излиза толково много, но е в пъти по... това е моа вкус..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            Отел или липа не са за ракия, но за вино хич не са измислени..Въобще , гроздовата ракия не се нарежда измежду класните ракии.
            А бре, Хайрсъзино, вкус, казва народа!
            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Мое, ако е мускатова ракия. Ако е нещо от измислените сортове алжирка, отел или липа - твърдо "Нье"
              Тънъмънче, ква е тая мусТакова ракия

Глей са, мене са ме учили, че ракията се дели на три вида - за гости, за приятели и за мене. Е сметаш ли че ше се явим в тая чудесна вълшебна компания с друга ракия освен за мене!?! Вероятно основата е мискет, но честно не съм питал за гроздето, но който е опитал, не е оставил мокро дъно.
              И това ще мине ...

Коментар

• Отел или липа не са за ракия, но за вино хич не са измислени..Въобще , гроздовата ракия не се нарежда измежду класните ракии.

Коментар

Е така с половин изречение как ги напраи две шишета, ашкоолсун!
                  Е, ся - Вълчо ела ме изяж
                  Като виден естет на гроздовите напитки - 45 е добра оферта за една, че от две ставание нема , освен ако не си пусна некоя оправдана отпуска

Коментар

Уффффф...

А мое ли дедо да се включи към компанията с една домошарка от ароматно грозденце леко над 45 града?!? Ърм, както казват някои?
                    Мое, ако е мускатова ракия. Ако е нещо от измислените сортове алжирка, отел или липа - твърдо "Нье"
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
                      45 оуу - да точно това липсва
                      Е така с половин изречение как ги напраи две шишета, ашкоолсун!
                      И това ще мине ...

Коментар

Уффффф...

А мое ли дедо да се включи към компанията с една домошарка от ароматно грозденце леко над 45 града?!? Ърм, както казват някои?

45 оуу - да точно това липсва

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                          Ето..виждаш ли телепатия

Запържихме лука, някоя друга чушка, малко черен пипер и сол, доматките на пюре, зехтин/олио и мятаме парченцата мръвка Накрая предлагам да сложим магданоз за аромат и цвят, има ли сделка?
                          Има

Коментар

Ааа не забравяйте, че събота е работна
                            Уффффф...

И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
                              deal, вчера се снабдих с добро количество месце
                              Ето..виждаш ли телепатия

Запържихме лука, някоя друга чушка, малко черен пипер и сол, доматките на пюре, зехтин/олио и мятаме парченцата мръвка Накрая предлагам да сложим магданоз за аромат и цвят, има ли сделка?
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

Може да се кооперираме аз тъкмо купих на обяд лук и пиперки
                                deal, вчера се снабдих с добро количество месце

Коментар

Working...
                                X