IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
    Бийтълс са си най-великата класика. Няма спор. Но оня оръфлек Джон само това не му харесвах, че заради онази японска маймуна прехеба цялата група - може би най-голямото явление в музиката изобщо. Не си заслужаваше това да става и то за някаква измекярка. Най-симпатичен ми остана Джордж Харисън - голям приятел на България, преоткрил и използвал и българския фолклор. Автор и на едни от най-хубавите (според мен) песни на Бийтълсите - например here comes the Sun ... (да почиват в мир)
    Сега кой остана жив от тях. Джон го трепаха най-рано, Джордж почина от рак, Пол Макартни (само той познавал нотите, когато са започвали) мисля е още жив, (последно се развеждаше с някаква куха лейка, за какво ли му трябваше на дърти години да се излага и той, след като първата му свястна женица почина), а Ринго жив ли е още ?
    И Пол и Ринго са живи Слава Богу.Само дето и Пол не знае нотите Но както показва историята не е и необходимо.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
      Аз предлагам за Дио, Гери Мур, Фреди, Джанис, Джими....., както и за всички живи рок-динозаври!!

НАЗДРАВЕ!!
      Е такава наздравица не се пропуска

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
        Та... За какво (кой) ще пием днес?
        Тост, МОЛЯ
        Аз предлагам за Дио, Гери Мур, Фреди, Джанис, Джими....., както и за всички живи рок-динозаври!!

НАЗДРАВЕ!!
        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Бийтълс са си най-великата класика. Няма спор. Но оня оръфлек Джон само това не му харесвах, че заради онази японска маймуна прехеба цялата група - може би най-голямото явление в музиката изобщо. Не си заслужаваше това да става и то за някаква измекярка. Най-симпатичен ми остана Джордж Харисън - голям приятел на България, преоткрил и използвал и българския фолклор. Автор и на едни от най-хубавите (според мен) песни на Бийтълсите - например here comes the Sun ... (да почиват в мир)
          Сега кой остана жив от тях. Джон го трепаха най-рано, Джордж почина от рак, Пол Макартни (само той познавал нотите, когато са започвали) мисля е още жив, (последно се развеждаше с някаква куха лейка, за какво ли му трябваше на дърти години да се излага и той, след като първата му свястна женица почина), а Ринго жив ли е още ?
          Жив е, мисля, че имат някаква съвместна работа по стари парчета, но може и да бъркам.
          А, Here comes the sun дедо го свиреше на бъдещата си съпруга, естествено с всички неточности, щото ноти различавах гама до мажор, в дълбините на 20 век, "само" 2-3 години след издаването на парчето. А когато се прибрах от един лагер и слушах по Свободна Европа Хей Джуд, някъде между трета и пета седмица, просто не можех да повярвам, че може да има такова парче! Еееех, времена...
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Да съчетаем Джон и Ози
            http://www.youtube.com/watch?v=qqq9F...eature=related

Коментар

• Да съчетаем Джон и Ози
              http://www.youtube.com/watch?v=qqq9F...eature=related
              Life won't wait for you.

Коментар

• Та... За какво (кой) ще пием днес?
                Тост, МОЛЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  Не моа разбера що бъркате убавата музика и пиенье с жени.....
                  Аааааа, мой човек, аз жени не пипам - да си имаме уважението

Коментар

Имах предвид мрат в буквалния смисъл - дрога, алкохол, все пак Джон играеше хипи, но го отстреляха. А Ози кво де не се е гътнал нещо, пепел ми на устата?
                    Не се е гътвал, как ще се гътва. Тихо да не чуе дявола. Макар, че Ози може и на него да му види сметката

Коментар

Да бе мрат. Колкото и Ози Озбърн е умрял. Пък и дори и 7/8 е добре. Джордж Харисън много ги харесваше нашенските. Беше им голям фен. Ама той май си беше и по-чувствителния от тях. (Бог да го прости и него)
                      А това маанетата са съвсем друга селтащина...Кой ги измисли тия чалги и простотии. Май Тодор Колев ги започна лиготиите, без да разбира мащаба на явлението...
                      Имах предвид мрат в буквалния смисъл - дрога, алкохол, все пак Джон играеше хипи, но го отстреляха. А Ози кво де не се е гътнал нещо, пепел ми на устата?
                      И това ще мине ...

Коментар

Глей са, тоа специално го отстреляха, металистите повече мрат. Но нека има от всичко де, щом не е 7/8 с балкански извивки...
                        Да бе мрат. Колкото и Ози Озбърн е умрял. Пък и дори и 7/8 е добре. Джордж Харисън много ги харесваше нашенските. Беше им голям фен. Ама той май си беше и по-чувствителния от тях. (Бог да го прости и него)
                        А това маанетата са съвсем друга селтащина...Кой ги измисли тия чалги и простотии. Май Тодор Колев ги започна лиготиите, без да разбира мащаба на явлението...

Коментар

• Не моа разбера що бъркате убавата музика и пиенье с жени.....
                          И това ще мине ...

Коментар

С тия умрели хипита докъде ще я докараме !?!Да не би да сте решили да си взимате и японски грозни маймуни за жени ? Я бърже металика група
                            +1

Коментар

С тия умрели хипита докъде ще я докараме !?! Я бърже металика група
                              Глей са, тоа специално го отстреляха, металистите повече мрат. Но нека има от всичко де, щом не е 7/8 с балкански извивки...
                              И това ще мине ...

Коментар

Тук немам тръба, но предполагам, че става дума за Джон.
                                В тази връзка за цялата кръчма по едно шотландско и "Марсилезата" - All you need is love!!!
                                Наздраве!
                                С тия умрели хипита докъде ще я докараме !?!Да не би да сте решили да си взимате и японски грозни маймуни за жени ? Я бърже металика група

Коментар

Working...
                                X