Абе, нали се знае, два пъти спане и два пъти с....е, оправя нещата, така че...... ЦЕЗАРА ще го очакваме утре вечер. :-))))))))))))))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Абе , що не вземете да влизате във виртуалната кръчма с традиционните си никове, в противен случай няма да се сервира, стига с тази хамелеонщина, бъдете по открити, когато искате да кажете нещо не се прикривайте зад измислени никове. :-) Влезте в кръчмата със свалени маски........, да знаем кой, кой е, аз съм Пепи и се знаем от много време, айдее по открито...........:-)
Коментар
-
ЕЙ - какви бармани! Напили и пинчера даже!
Деси - какво ново по Дивдядово? Избухваш ли на бохеми? Или ходиш при Ути?
Знаех си аз, че ще има ефект от по едно коктейлче безплатно за дамите, че много коч къмпани сме се събрали. За това решихме да направим Lady's night тази вечер.
Да не забравя - правило №2! Който затвори кръчмата, ще получи приза Златната бутилка само след като почисти, че днес сутринта беше егати кочината. Едни виненки летяха, не се виждаха даже спящите хора по земята. Такава кочина не съм виждал от казармата. Ех, носталгия...
Коментар
-
Десислава
Наздраве! Цезар липсва
Коментар
-
Сега и аз ще ви разкажа една история по темата. Историята е истинска и от преди ден. Натъкнах се на нея докато четях регионалните новини. Накратко - НЕ ХОДЕТЕ С ПИНЧЕР НА КРЪЧМА!
Англичанин вандалства в кръчма заради пинчер
47-годишен британски гражданин бил задържан за 24 ч. в Първо РПУ за хулиганство, съобщиха от полицията. Англичанинът бил редовен посетител на заведение, намиращо се на бул. "Сливница". В понеделник редовният клиент отново запивал в кръчмата. Около 5 ч. сутринта 17-годишният барман го поканил да освободи масата си, за да я почистят, и да седне на бара. Английският гражданин послушно се преместил, за да си допие. Със себе си той водел малък пинчер, който започнал да яде от чиниите на персонала на заведението. Момчетата се възмутили и направили забележка на собственика на кучето. Той обаче се ядосал заради негативното отношение към домашния му любимец и предизвикал скандал. На излизане от заведението възмутеният англичанин затръшнал вратата с такава сила, че стъклото й се строшило. Срещу него е образувано дознание, а материалите са докладвани на прокурор.?Ihttp://www.chernomore.bg/article.asp?articleID=594531&topicID=178&issueID=1 753
Коментар
-
Десислава
Ами Цезар защо го няма?
Коментар
Коментар