IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • една песен

    Gary Moore - Still Got The Blues - http://www.youtube.com/watch?v=siM5J...ture=endscreen

    шъ сготя чекай да сее прибера...взела съм и скаридки
    There is no right way. Only your own way!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от proizvoditel Разгледай мнение
      Тя е най-сладка и нужна на тялото ни!

      Дали ще ми се разсърдите ако напиша, че от два месеца не пия никакъв алкохол и ще дам съвети на всички които искат да ме последват!

      Алкохолът и вашият мозък:

      http://www.youtube.com/watch?v=zXjANz9r5F0

      В Австралия взимат сериозни мерки срещу тютюна и алкохола!
      Еееей братле! Тия рошавите кокошки обещавам да си купя, като си купя село

      Коментар


      • Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        1. за предпочитане малки октоподчета, които не са толкова жилави
        2. добре трябва да се почистят от дискчетата, които са разположени върху пипалата има и едни ципички, които се махат
        3. може да го свариш малко / а може и не, зависи колко е крехък /
        4. режеш на лентички около 1 см на ширина и не повече от един пръст на дължина ха ха /к'ви мерки имама само а/
        5. панираш ги
        6. пържиш
        7. подправяш с лимонов сок

        По принцип когато са малки и нарязани на лентички при пърженето се свиват малко или повече, от друга страна от панировката омекват и не са така жилави.

        Освен това много приятни на вкус са калмарите, не ги изключвай като възможност


        Друг вариант - можеш да му направиш марината ако е голям октопода да престои в лимонов сок и някакви подправки зелени по възможност пресни / колктоо и да ми е неприятен на женския пазар има почти винаги зелени подправки пресни и различни - мента, джоджен, чубрица, девисил, лющян, целина всякакви... Някои казват, че е хубаво да престои в мляко ама аз не съм пробвала

        А по отношение на рецептите има най-различни както и с калмарите - пълнени, пържени, запечени на фурна и пълнени с малки лукчета, в ориз с други морски дарове /не обичам много/, с картофи, като добавка към рибената супа, в салата с морски дарове и майонеза - захабява се, но върви добре с водка. Общо взето си екпериментирам

        п.п. взех си някакъв натурален сок от тези фрешовете ама е вкиснал

        Колчо де си бре пиле, дОнеси нещо да оправим вкуса, моля
        Ми земи сготви,де
        Life won't wait for you.

        Коментар


        • Алооо тука не е Австралия и секакви думи срещу пиеньето и пушеньето са опит за преврат.Колчо де е охраната?
          Life won't wait for you.

          Коментар


          • Пийте Вода!

            Тя е най-сладка и нужна на тялото ни!

            Дали ще ми се разсърдите ако напиша, че от два месеца не пия никакъв алкохол и ще дам съвети на всички които искат да ме последват!

            Алкохолът и вашият мозък:

            http://www.youtube.com/watch?v=zXjANz9r5F0

            В Австралия взимат сериозни мерки срещу тютюна и алкохола!
            СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Абе кажете кво да го правя, че да не става жилав
              1. за предпочитане малки октоподчета, които не са толкова жилави
              2. добре трябва да се почистят от дискчетата, които са разположени върху пипалата има и едни ципички, които се махат
              3. може да го свариш малко / а може и не, зависи колко е крехък /
              4. режеш на лентички около 1 см на ширина и не повече от един пръст на дължина ха ха /к'ви мерки имама само а/
              5. панираш ги
              6. пържиш
              7. подправяш с лимонов сок

              По принцип когато са малки и нарязани на лентички при пърженето се свиват малко или повече, от друга страна от панировката омекват и не са така жилави.

              Освен това много приятни на вкус са калмарите, не ги изключвай като възможност


              Друг вариант - можеш да му направиш марината ако е голям октопода да престои в лимонов сок и някакви подправки зелени по възможност пресни / колктоо и да ми е неприятен на женския пазар има почти винаги зелени подправки пресни и различни - мента, джоджен, чубрица, девисил, лющян, целина всякакви... Някои казват, че е хубаво да престои в мляко ама аз не съм пробвала

              А по отношение на рецептите има най-различни както и с калмарите - пълнени, пържени, запечени на фурна и пълнени с малки лукчета, в ориз с други морски дарове /не обичам много/, с картофи, като добавка към рибената супа, в салата с морски дарове и майонеза - захабява се, но върви добре с водка. Общо взето си екпериментирам

              п.п. взех си някакъв натурален сок от тези фрешовете ама е вкиснал

              Колчо де си бре пиле, дОнеси нещо да оправим вкуса, моля
              Last edited by artemida_sofyanska; 19.10.2012, 13:35.
              There is no right way. Only your own way!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                а ако излезем на надрибно ниво, с добре сготвения октопод -мммммляс
                Абе кажете кво да го правя, че да не става жилав

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  чернокопчето е страхотна риба, но пърженето го "убива" - моят личен вот е за скара, става божествено, макар че нищо не може да се сравни с хубавия чироз, а ако излезем на надрибно ниво, с добре сготвения октопод -мммммляс
                  Ооо говори ми, бейби октоподчета, скариди, малки средиземноморски калмарчета там съм богиня

                  п.п. скарата ми не работи но и пържена е вкусна, с лимонов сок отгоре...снощи изядох 6-7 малки рибки с една голяма Туборг нито салата, нито картофи абе нищо друго не съм правила..бях уморена, но пак беше вкусно

                  п.п.п. отивам да проверя далЕ няма скаридчета у халите /коремчето ми се обажда/
                  There is no right way. Only your own way!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                    Ааа не ви се похвалих, налЕ снощи си правих чернокоп, донесоха ми пресен от Варна а как върви със студена бира

                    чернокопчето е страхотна риба, но пърженето го "убива" - моят личен вот е за скара, става божествено, макар че нищо не може да се сравни с хубавия чироз, а ако излезем на надрибно ниво, с добре сготвения октопод -мммммляс
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Винаги съм се чудил, как мое да се донесе риба от Варна без да се умирише колата. Спомням си преди мноооого време един колега отиде за риба с на Биг бос колата. След това 3 седмици я миеше по 3 пъти на ден
                      Ами два варианта има:

                      1) хладилна чанта

                      2) дълбоко се замразява ден преди това, като се почиства, за да не мирише след размразяването (и спокойно изкарва 5-6 часа) с уговорката, че е опакована в 4-5 торби плътни и сложена в друга чанта.

                      Лично аз съм пробвала и двата винаги си нося поне по 5 килограма нещо прясно от там за насам
                      There is no right way. Only your own way!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                        Ааа не ви се похвалих, налЕ снощи си правих чернокоп, донесоха ми пресен от Варна а как върви със студена бира
                        Винаги съм се чудил, как мое да се донесе риба от Варна без да се умирише колата. Спомням си преди мноооого време един колега отиде за риба с на Биг бос колата. След това 3 седмици я миеше по 3 пъти на ден

                        Коментар


                        • Ааа не ви се похвалих, налЕ снощи си правих чернокоп, донесоха ми пресен от Варна а как върви със студена бира

                          There is no right way. Only your own way!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            За Теб, кокот пожелаеш ... (дори само кафе и безалкохолно)
                            усмивката е налична ...


                            There is no right way. Only your own way!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                              ДобрюТру!

                              Лека работа на всички За мен ако може нещо ободряващо и с усмивка
                              За Теб, кокот пожелаеш ... (дори само кафе и безалкохолно)
                              усмивката е налична ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                              Коментар


                              • ДобрюТру!

                                Лека работа на всички За мен ако може нещо ободряващо и с усмивка
                                There is no right way. Only your own way!

                                Коментар

                                Working...
                                X