IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За една по-добра България! (ex "Добре дошли в Комунизма

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от market
    Тази дискусия е много интересна, но мисля, че името и вече не е актуално...
    Cheers!

Коментар

• Много си прав маркет. А колкото до негово високочество ББ за мен е по-кофти избор дори от сидеров.но народа е стадо щом го поведеш си го и стрижеш и доиш.

Коментар

• Тази дискусия е много интересна, но мисля, че името и вече не е актуално. Това няма значение. Искам да споделя с вас колко ми е приятно от днешната новина - вероятно немски съд ще работи по делото за 7,5 млн. от САПАРД. Ето това се надявах да се случи и това намирам за най-важно в последните месеци. Не уважавам сегашната политическа камарила, както повечето от вас, но при този така овладян от нея електорат, нямах надежда за промяна в следващите 50 години. Сега имам. Не страдам от такъв "патриотизъм" и изобщо не съм нещастен, че ако софийски апелативен съд не вижда в какво може да бъде обвинен някой си, немски, френски или друг европейски съд по бърза процедура, фактически ще изземе делото. Преди месеци ни заплашваха с правосъден борд - май вече го има и аз се радвам, че тази язва -правосъдирето ще бъде изрязана.А сега е само началото. В този ред на мисли, ако правосъдно нещата се наместят, къде ще бъдат и Сидеров и Борисов и много други герои? Въпрос на време е, да се появят интересни за някой европейски съд техни действия. Иначе за нашето правосъдие не очаквам промяна следващите 50 години - просто няма да ги доживея.

Коментар

• Добре , че има интелигентни хора в Бг и го виждат този в светлината , в която е наистина осветен: на селски тежкар.
          Откъде толкова почитатели си намират тези стойкаджии - И ББ и Сидеров?!?!?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от FinGuru
            Добре дошли!

Това е началото на истинския край на комунизма и червената олигархия в БГ! Няма да е лесно, няма и да стане бързо, но щом вече тръгна да се разпада системата няма връщане назад! Всеки ден ни доближава до свободата ни!
            Призовавам всеки истински българин да работи за това според силите и възможностите си!
            Pozdravlenia FinGuru! Trjabva da se izrine i poslednia bokluk!!! Samo ne znam zasto sum s vpechatlenieto che bat Bojko e bash takuv?!

Коментар

• Добре дошли!

Това е началото на истинския край на комунизма и червената олигархия в БГ! Няма да е лесно, няма и да стане бързо, но щом вече тръгна да се разпада системата няма връщане назад! Всеки ден ни доближава до свободата ни!
              Призовавам всеки истински българин да работи за това според силите и възможностите си!

Коментар

• И Емо Кошлуков бе голяма работа, големи надежди преди години. И кво? Водещ в предаване по Европа ТВ!!
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Бат Бойко го виждам само като водещ в авторско предаване по СКАТ!!! Като кмет всички му пречат, а той най-праведния. Нали си бе същия и като секретар ноа МВРто!! Ама и Станишев, толкоз ли не маже намери една-две звездички за пагони от някъде!! Такова рамо ще получи от ББ, че два мандата не му мърдат! Споко! Може пък тоя коз да го е запазил за последно! Не се учудвайте на нищо.
                  http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                    А истината е, че в "европата" само биха привествали едно евентуално измитане на организираната престъпност от властта, в лицето на ДСБ, ДПС, НДСВ, СДС и другите познати абревиатури. Това няма да се отрази зле на никого, освен на един изключително тесен кръг от хора.

zabravil si BSP!!!!!!!!
                    osven tova mai pluete sre6tu edinstvanata alternativa na DPS.
                    dobur ili lo6 BB pone njama da se koalira s fesovete.
                    ББ ще се коалира с всеки, ако това ще му помогне да остане на телевизионните екрани възможно най-дълго.

Коментар

• за ББ питайте текстилните предприятия...
                      а кой казва, че кумунизъмъ си е отишъл?

Коментар

• А истината е, че в "европата" само биха привествали едно евентуално измитане на организираната престъпност от властта, в лицето на ДСБ, ДПС, НДСВ, СДС и другите познати абревиатури. Това няма да се отрази зле на никого, освен на един изключително тесен кръг от хора.

zabravil si BSP!!!!!!!!
                        osven tova mai pluete sre6tu edinstvanata alternativa na DPS.
                        dobur ili lo6 BB pone njama da se koalira s fesovete.

Коментар

• Бат Бойко неподатлив на корупция! Това си е за секцията с вицовете.
                          Иначе голяма излагация за ББ- журналиста вече няколко пъти му искал мнението съобразно правото му на отговор ама ББ нали е много тежък- йок. А сега като се вдигна шум тръгнал да го кани на гости в БГ, пълен смях Единствената полза от влизането му в парламента е, че ще го гледам по канал 1 за разведряване, нещо като проф Вучков 2
                          А за Слави кво да коментиране, жалка картинка.......

Коментар

• Бих си позволил да перефразирам Чърчил:
                            Няма постоянни приятели. Няма и постоянни хора... Но за времето, в което ги има, се случват доста неща, които след това дълго се помнят.
                            * think positive * think simple * think big *
                            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Абе какви са тези глупости....
                              1. Загл. на темата не отговаря на съдърж.
                              2. Защо вярвате на всякакви глупости написани в МАНИПУЛАТИВНИЯ АМЕРИКАНСКИ печат
                              3. Как успяха да разграничат от вън - кой с кого бил свързан и защо бил ..и как ...и кой е ...и кой не е в групировка ... и т.н.
                              - та тук сме си голямо СЕЛО и всеки е близък и свързан със всеки ...не е N.Y.
                              4. И накрая - видяха Тъпите Амер-ци, че има един неподатлив на корупция и управление от вън и се уплашиха.... дайте да го Смачкаме в зародиш.
                              ХА-ХА

Коментар

• Първоначално изпратено от Ржевски
                                Вие хубаво се се шегувате обаче аз гледах предаването ..... и не ми беше забавно направо се ИЗПЛАШИХ....
                                ми то си е страшно.като си помислиш какви проценти ще вземе на изборите този балон.....

Коментар

Working...
                                X