Вие хубаво се се шегувате обаче аз гледах предаването ..... и не ми беше забавно направо се ИЗПЛАШИХ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За една по-добра България! (ex "Добре дошли в Комунизма
Collapse
X
-
Е, че беше пропаганда и частно ГЕРБ парти - беше. И че БТВ вероятно ще нашокат Славчо за тая изцепка е почти сигурно
Но не мога да си кривя душата, че за шайката на Драгалевския командир е съвършено прав. Прав беше и за единното "дясно" пространство и въобще, за много от нещата, които са публични тайни и всички си ги знаем.
Ще кажете, популизъм е. Ами да, всъщност точно това е - говорене на неща, които са ясни за "народа", и за които по една или друга причина останалите представители на "елита" не говорят много-много.
Комунизъм, казва колегата pitancho и донякъде е прав - класова борба в чист вид, досегашните партии с общ произход и обръчите от фирми срещу всички останали.
А на чия страна е бат ви Бойко предстои да разберемНо личното ми усещане е, че ще разбута нечии къщички и това е ОК.
Легендите за застрашената "макроикономическата стабилност" и как не трябвало да се нарушава предприетия "политически курс" се разпространяват именно от хората, които най-много се страхуват от нарушаване на статуквото.
А истината е, че в "европата" само биха привествали едно евентуално измитане на организираната престъпност от властта, в лицето на ДСБ, ДПС, НДСВ, СДС и другите познати абревиатури. Това няма да се отрази зле на никого, освен на един изключително тесен кръг от хора.
Друг е въпросът дали Борисов има желанието и възможностите да предприеме нещо по-мащабно. Също така, според мен клоуни като Сидеров не са по-добрата алтернатива и не са начин за коренна промяна. Времето ще покаже.Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен
Коментар
-
Бе знам че не съм аз.... кой знай и за мене какво ще говорите някой ден.... :-)
А Разбербатващият наистина е напът да наложи диктатура в европейският футбол, глаголът "разбербатвам" да стане международен и дори някой кечист от Световната федерация по кеч да си измисли хватка Разбербатващо тръшване... :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ако чак сега разбираш че на народа му е писнало...
Като овца чака някой "силен лидер" да го насочи към верния път за да може после да забрави постигнатото или да не постигне нищо и най-вече да вини после "лидера" за собствената си глупост и ниска компетентност, замазвайки по този начин огромната си ( народна ) дупка - Комплексът за малоценност.
Коментар
Коментар