IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За една по-добра България! (ex "Добре дошли в Комунизма

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вие хубаво се се шегувате обаче аз гледах предаването ..... и не ми беше забавно направо се ИЗПЛАШИХ....

Коментар

• гледах част от предаването вчера....жалка картина,и много ниско ниво!

Коментар

• Е, че беше пропаганда и частно ГЕРБ парти - беше. И че БТВ вероятно ще нашокат Славчо за тая изцепка е почти сигурно
        Но не мога да си кривя душата, че за шайката на Драгалевския командир е съвършено прав. Прав беше и за единното "дясно" пространство и въобще, за много от нещата, които са публични тайни и всички си ги знаем.
        Ще кажете, популизъм е. Ами да, всъщност точно това е - говорене на неща, които са ясни за "народа", и за които по една или друга причина останалите представители на "елита" не говорят много-много.
        Комунизъм, казва колегата pitancho и донякъде е прав - класова борба в чист вид, досегашните партии с общ произход и обръчите от фирми срещу всички останали.
        А на чия страна е бат ви Бойко предстои да разберем Но личното ми усещане е, че ще разбута нечии къщички и това е ОК.
        Легендите за застрашената "макроикономическата стабилност" и как не трябвало да се нарушава предприетия "политически курс" се разпространяват именно от хората, които най-много се страхуват от нарушаване на статуквото.
        А истината е, че в "европата" само биха привествали едно евентуално измитане на организираната престъпност от властта, в лицето на ДСБ, ДПС, НДСВ, СДС и другите познати абревиатури. Това няма да се отрази зле на никого, освен на един изключително тесен кръг от хора.
        Друг е въпросът дали Борисов има желанието и възможностите да предприеме нещо по-мащабно. Също така, според мен клоуни като Сидеров не са по-добрата алтернатива и не са начин за коренна промяна. Времето ще покаже.
        Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• Добро времево сравнение, ха! Кат` си помисля и по физиката си приличат, за черния шлифер да не говорим

Коментар

• На Човека май му прожектираха филма "Още знам какво направи миналото лято" :-) Ей така, профилактично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dart Vador
              АВЕ ИМПЕРАТОР ! Разбербати ме
              А аз радвам, че си пак при нас, Човеко с астмата.... ;-)
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Най-вероятно в vbox7-цата трябва да го вкарат да видя това чудо на "пи-ара". Забележете че го коментираме, т.е той е постигнал желания ефект, нали е Популист с главно "П".
                Едуарт Берней пасти да яде...

Коментар

• Понеже не можах да го изтърпя ,чух и видях малко от шоуто.Е по-голяма чалга от това ,здраве му кажи!!!

Коментар

• така е, и услужливата телевизия още на същия ден в който гръмна скандала със статията му осигури мястото на водещ в шоуто за да обясни пространно кой е виновен за излизането на статията.

Коментар

• http://mediapool.bg/show/?storyid=126782&srcpos=2
                      http://public.cq.com/docs/hs/hsnews1...002461932.html

Коментар

• Някой няма ли да пусне линк, такава пародия, бутафотия и аматъоршина на партийно представяне не съм наблюдавал.
                        Човекът се взе съвсем насериозно... и всички тези лакеи и гъзоблизци покрай него .... абе неам думи!

Коментар

• АВЕ ИМПЕРАТОР ! Разбербати ме

Коментар

• Бе знам че не съм аз.... кой знай и за мене какво ще говорите някой ден.... :-)

А Разбербатващият наистина е напът да наложи диктатура в европейският футбол, глаголът "разбербатвам" да стане международен и дори някой кечист от Световната федерация по кеч да си измисли хватка Разбербатващо тръшване... :-)
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако чак сега разбираш че на народа му е писнало...
                              Като овца чака някой "силен лидер" да го насочи към верния път за да може после да забрави постигнатото или да не постигне нищо и най-вече да вини после "лидера" за собствената си глупост и ниска компетентност, замазвайки по този начин огромната си ( народна ) дупка - Комплексът за малоценност.

Коментар

• ... жалка работа..
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X