IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да издигнем Императорът за евродепутат!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Императоре, къде се загуби?

Написа ли платформата? Как върви и набирането на средства?

Най-важното - Мира Янова напоследък мерила ли ти е рейтинга?

Коментар

• Императоре, с тебе съм! Напред към Константинопол! НО сам си финансирай кампанията. После ще делим.

Коментар

• Стига де, Лазаров - аз не расист !!!

22-рий - добре че ме сети - ще настоявам - Кирилицата да стане официална и ОСНОВНА азбука в целият ЕС, за сметка на латиницата. Не става дума за шовинизъм - просто е по-съвършена. Както съм казвал и друг път, на латиница е крайно трудно и сложно да напишеш "чашчичка" примерно, а да напишеш "ъръмчх" или "ъгъл" е фактически невъзможно.

Кинти ще видим как да сбираме за моята кампания - ще вземем со моят щаб да направим едно АД - ако се откажа в последният момент, ще се намерим де да ги инвестираме. :-)
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И аз за него ,Амигото ,с двете ръце и общо казано с три неща гласувам ,дори ушите си ще мобилизирам ,но моят въпрос е ГЛОБАЛЕН-
          договора от Киото и парниковия ефект. СМЕТКИТЕ:
          2 000 000 000 китаици,индиици,жълтокраки и чернокраки по 12 вдишвания-издишвания за минута по два литра въздух по 4% при издишване въглероден двуокис по 60 минути в час равно на около 60 милиарда литра въглероден двуокис на час Какво е решението според него.Макетата виждат решение на въпроса ако пуснем армията им през наша територия в поход на изток,проблема бил "дека ке ги
          копаме"?

Коментар

• Императорский, явно нямаме 100% съвпадение, но връзката избирател-евродепутат трябва да се основава най-вече на доверието! Ти печелиш нашето доверие, водачо наш, с откровеността и последователността си!!

Вече се появиха запитвания за финансово подпомагане на твоята кампания. Моля те посочи номер на банкова набирателна сметка.

Като наш достоен европредставител съм длъжен да знам мнението ти - какво мислиш за патентоването на наименованието "ракия" и задължителното въвеждане на кирилицата и българския език в програмите на училищата на ЕС?

Коментар

• Значи !!!! Да живей свободно Косово !!!!

И мене не ме кефят шимтърите, ама сърбаците не ме кефят 30018 пъти повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                Бе най-важното е да прецакваме сърбаците по всички възможни начини - докато аз евродепутатин, тия Европа няма да видят.
                Макетата ще настоявам им дръпнем шалтерчето - като ни плюят и псуват да пукат от студ и глад. Ще се опитам да подобря отношенията ни с близкоизточните страни и с Русия и бившите съветски републики - нека България стане политически мост между ЕС и обкръжаващите го страни... и чисто географското ни местоположение изисква го, да.

А американските бази ще се постарая да се разкарат от земята ни - няма да им ближем задниците на тия световни разбойници.
                Добро начало. Значи ли това да подкрепяме независимостта на Косово (щот мен албанците не ме кефят де)?

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                  Първоначално изпратено от iv007
                  Давам известна сума за кампанията... 300 000 Е къде да я преведа?
                  ;-)))
                  И успех:-)
                  в съседната тема,там са с по 300 000 евро....
                  Да де ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от iv007
                    Давам известна сума за кампанията... 300 000 Е къде да я преведа?
                    ;-)))
                    в съседната тема,там са с по 300 000 евро....

Коментар

• Давам известна сума за кампанията... 300 000 Е къде да я преведа?
                      ;-)))

Коментар

• Ъххх, Маркетов - не смея да обещавам, нали знаеш - езикът ми остър като шогунски меч...

Коментар

• Импе, извинявай, ама с последните си обещания почваш да приличаш на Петър Стоянов. "Аз ще направя света по добър" каза този "корифей" преди десет години.
                          За да гласувам за теб, ми е достатъчно, да ми обещаеш, че с поведение и действие ще замажеш ефекта от сина и снахата на Волен Сидеров, които както се оказва, са най-сигурните Евродепотати на тези избори. Съжалявам, ама е така. И понеже оня глупак дето и сега се е намацал в Европарламента, няма начин да не се изяви в двойна сила /заедно с жена си/, ми се иска да има един грамотен човек дето ще се грижи, да не ставаме съвсем за смях.
                          Ако обещаеш това - гласувам Импе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Бе най-важното е да прецакваме сърбаците по всички възможни начини - докато аз евродепутатин, тия Европа няма да видят.
                            Макетата ще настоявам им дръпнем шалтерчето - като ни плюят и псуват да пукат от студ и глад. Ще се опитам да подобря отношенията ни с близкоизточните страни и с Русия и бившите съветски републики - нека България стане политически мост между ЕС и обкръжаващите го страни... и чисто географското ни местоположение изисква го, да.

А американските бази ще се постарая да се разкарат от земята ни - няма да им ближем задниците на тия световни разбойници.
                            e това е приказка вече

Коментар

• Бе най-важното е да прецакваме сърбаците по всички възможни начини - докато аз евродепутатин, тия Европа няма да видят.

Коментар

• Долу ръцете от Императорът!

Аз подкрепям частта за леките наркотици - само на пълнолетни, разбира се. Както и цигари трябва само на пълнолетни да се продават. Т.е. законите да се спазват и наказания сурови!

Импи, пак те питам за международното положение?

Коментар

X